look of the day: bowling animal

Outfit details: Dress Monki// coat Ganni// bag Balenciaga Bowling// scarf Besos// necklace H&M// boots ASH// gloves Markberg

Af og til har man bare lyst til at have kjole, høje hæle og bling på, på en helt almindelig onsdag (ok, det er nok snarere reglen end undtagelsen her…) og så synes jeg bestemt at man skal give los. Også selvom vejret er trist og gråt og det støvregner. Således gjorde jeg i onsdags.

Jeg er virkelig ikke fan af januar. Og min hud er virkelig, virkelig ikke fan af januar. Er så tør i ansigtet, at jeg til tider er bange for at det falder af, på trods af at det bliver indsmurt i diverse olier og tunge vintercremer. Hvis I har smarte tips, så del dem endelig!

En formildende omstændighed ved januar er dog at min yndlingshøjtidsspise – fastelanvsbollen – så småt begynder at melde sin ankomst. Jeg holder usandsynligt meget af fastelavnsboller i alle afskygninger, men de svenske ‘semlor’ er de bedste. Måske man skulle bage noget lignende og vise her snart?

Rigtig god søndag allesammen, min står på en lur, en tur, lidt læsning og forberedelse af den kommende uge. Er nogenlunde frisk igen, men åh så træt hele tiden (igen må det være januars skyld…).

ENGLISH RECAP: Even if it’s just a regular wednesday you should always put your heels, a dress and a statement necklace on if you feel like it (and maybe especially if you don’t). It really did cheer up an otherwise gloomy wednesday on my part this week :)

bloglovin

(Visited 616 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

53 Kommentarer

 1. Skønne billeder i et trist vejr.
  Min hud er også noget så træt af det kolde vintervejr og glæder mig til, at høre om nogle har nogle tips.
  Mht. fastelavnsbollerne har jeg kun en ting at sige: Sæt igang med den bagning! :-)

 2. Ih, du er altid så fin og ladylike – men på den cool måde. Jeg er helt vild med din kjole og dine handsker!

  Mht. tør hud har jeg nogle gange dampet mit ansigt over kogende vand og derefter smurt min hud ind i en fed creme. Det har hjulpet, når min hud har været helt tosset!

  Sisselykke.dk

 3. For noget tid siden fik jeg en nærmest udslætsagtig tør hud, grundet januars vinterkulde og var helt fortvivlet!! Prøvede også diverse olier og cremer, men lige lidt hjalp det. Af desperation prøvede jeg nærmest alt jeg havde i mit badeværelsesskab, og helt tilfældigt prøvede jeg en matas rensecreme jeg havde stående, men aldrig brugt da jeg synes den var for fedtet til rens. TIL GENGÆLD virker den intet mindre end fantastisk hvis du lader den side i nogle minutter (gerne natten over), og min hud er nu blød som en babynumse! Bare et tip, og så er den også billig! God søndag :-)

 4. Altså min søde svensker Eric påstår at det er umuligt at bage semlor selv og få dem gode! Det er faktisk KUN hans mor, der kan bage dem rigtigt :-) Skal nok lige arbejde lidt for at få den opskrift…
  Så er jeg faktisk begyndt at bruge et tyndt lag Locobase Repair creme i ansigtet hver aften inden jeg går i seng og min hud elsker det! Kløende, tør, knoppet vinterhud er erstattet med blød baby-numse :-)

 5. Smukkeste Emily. Du er så fin! Jeg må spørge dig, om kjolen er købt for nyligt? Den vil jeg meget gerne have fingrene i :-) god søndag!

 6. Smukkeste Emily. Du er så fin! Jeg bliver nødt til at høre dig om kjolen er købt for nyligt? Den er virkelig sød. :-) god søndag!

 7. Uhh, er TOP-inspireret af dette outfit! Og jakken er da alt for sej:-)
  Nu har jeg både været inde og lure på besos og ash – og Monki, men er kjolen fra tidligere måske? Den er nemlig rigtig fin:-)

   1. Tusind tak, Mie:-)
    Jeg må hurtigst tjekke de 2 Monki’er ud i Århus og se om det også er tilfældet her – hope so!

 8. Synes at “motorvejscremen” E45. Er ikke mindre end fantastisk til min sensitiv hud. Der ellers også er meget ramt af det danske vejre. Men ikke efter jeg er begyndt og bruge E45. :-)

 9. Hej Emily og tøser :)
  For mig er det ikke kun de udvendige cremer og olier der er vigtige. Når min hud virkelig er tør og irriteret har det altid hjulpet også at spise gode olier, fx i smoothies, lige nu er det en hørfrø olie jeg putter i min smoothies.
  Der findes flere slags blandt andet :Livets olie og hørfrø olie, de fåes i de fleste helsekost forretninger og i velassorterede supermarkeder :)

  1. Hørt og det er vist det jeg lidt har glemt denne vinter, har været ude at shoppe olier til ‘indersiden’ i dag :)

   1. Fiskeoliekapsler kan varmt anbefales, 2 stk, om dagen gør underværker for mig. Matas er rimelig i pris og testet til ikke at være harske, som kapslerne ellers får kritik for. :)

 10. Selvom jeg normalt ikke har tør hud, bruger jeg olie 2-3 gange i ugen i vintermånederne.
  Jeg plejer at bruge mandelolie, men er lige skiftet til jojobaolie, som jeg er blevet mægtigt glad for. Efter at have renset mit ansigt om aftenen, bruger jeg et par minutter på at masere olien ind, før jeg fjerner den med en varm vaskeklud. Min hud bliver silkeblød af det, så tippet er hermed givet videre:)

 11. Skønne billeder!
  Mht tør hud. Jeg er pt på nogle piller, som udtørrer min hud noget så gevaldigt. Januarvejret derudover hjælper ikke ligefrem på det!
  Jeg er af min hudlæge blevet anbefalet at bruge A-dermas fedtcreme og den er GOD. Den hjælper virkelig meget til at holde huden godt fugtet hele dagen igennem. Og så er den billig (:

 12. Hvor ser du fin ud! Dejligt inspirerende:)
  Mht. tør hud, så havde jeg været igennem en lang og stresset periode, som havde efterladt min hud helt stram og tør, og ingen fed creme eller salve kunne få bugt med det. Det eneste, der hjalp, var faktisk omega 3,7,9 (tror jeg de hedder?) fra mærket Solaray, som forhandles i de fleste gode helsebutikker…Har ikke levet uden siden:) Rigtig god søndag til dig, søde Emily

 13. Jeg tager fiskeolie hver dag i vintermånederne, det gør en kæmpe forskel for min hud.
  Jeg døjede også meget med tør hud i ansigtet engang, men efter jeg begyndte på fiskeolie så får jeg det slet ikke mere.
  Udover bruger jeg selvfølgelig en dag – og natcreme.

 14. Jeg har samme hud som dig og har siden barndommen haft eksem og allergi særligt om vinteren. Jeg har lige afsluttet medicinstudiet, og selvom det er dybt politisk ukorrekt er mit bedste tip faktisk at du tager et par korte ture i solarie, det er det der virker for mig, og du kan jo evt have tøj eller solcreme på kroppen imens. Det redder mig gang på gang. Ellers vil jeg foreslå at du holder dig langt væk fra alt der indeholder parfume og muligvis går til din egen læge og hører om noget creme med lav dosis binyrebarkhormon kunne hjælpe dig.
  Held og lykke med det!

 15. Endnu engang et skøønt outfit, love it..
  Mht. tør hud har jeg brugt de sidste 26 år på at finde kuren mod dette (arh ok gik måske ikke så voldsomt meget op i det da jeg var spæd, men så i hvert fald de sidste 10-12 år). Sidste år lykkedes det så endelige, efter endeløse indkøb af diverse produkter som lovede babyblød hud, åbenbart til alle andre end mig;) Men… Beauté Pacifique har en serie specielt til tør hud, som fik tørheden og den stramme fornemmelse jeg ofte havde, især om vinteren, til at forsvinde på under en uge.. Kan varmt anbefale deres produkter, har efterhånden fået flere veninder til at bruge det og de er også blevet store fans:-) (og nej er ikke sælger hos dem;)

 16. Ansigtsolie med i håndtasken! Jeg bruger Face & Body Oil fra Juhldal, Weledas Almond Smoothing Facial Oil eller Zinobels intense repair oil. Som bonus er alle 3 uden parfume/æteriske olier!

 17. Hejsa Emily!
  Hvilket camera tager du billeder med? Og hvem tager de smukke billeder af dig :-)

  Virkelig gode billeder!

 18. Tak tak tak for alle jeres dejlige kommentarer og tips!!! Nærlæser og svarer på dem i eftermiddag :)
  Klem!

 19. Hej smukke Emily,

  Du er nu altid så fin :)

  I forhold til dit spørgsmål om tips til tør hud.. Jeg har selv en hud der skriger når vi når de kolde måneder – ligemeget hvor meget og hvor dyre cremer den bliver forkælet med! Jeg har dog fundet løsningen (for mig i hvert fald). Jeg er personligt mega fan af Dermalogica og elsker alt hvad de laver. De har bl.a. en maske der hedder ‘Multivitamin power recovery mask’ – den er genial! Man kan enten komme et tyndt lag inden sengetid og lade sidde, eller et tykt lag som maske som skylles af. Derudover har de også en himmelsk booster ‘Skin hydrating booster’ man bruger morgen og aften inden sin normale creme, som VIRKELIG er fantastisk!

  Og for guds skyld, køb det på lookfantastic.com – det koster det halve af hvad man giver her!

  Ha’ en smuk dag!

 20. Prøv cremen som hedder ‘Camferine – Intensiv hånd- og fodpleje’ fra Super Brugsen. Denne koster kun 10,- kr., men absorberer langt ind i huden…

 21. Hej Emily.
  Jeg har læst med længe, men aldrig kommenteret.
  Men her bliver jeg lige NØDT til at give dig verdens bedste tip ( Uden at overdrive!): Matas Coldcreme.
  Jeg har – ligesom mange andre – været omkring både dyre cremer og mindre dyre cremer… Og den eneste der har stået distancen er Matas Coldcreme – den uparfumerede version. Den er fantastisk, tit på tilbud og så gør den ALT godt for min hud i vintermånederne.
  Jeg får nemt rødmen og tørre pletter i ansigtet af de fleste andre cremer, eller også lægger de sig som en fedtet hinde på huden ( Fx E45 og Embroylisse har jeg denne fornemmelse med). Men Coldcreme er fed lige når den smøres på, og derefter trænger den ind og nærer lige som den skal. Og det bedste tip ( ja, der er flere ;-)) : Smør et ekstra lag på læberne om morgenen lige inden du går ud af døren – så behøver du faktisk ikke læbepomade resten af dagen. (Og jeg har tidligere været storafhængig af læbepomade!) Det samme gør jeg om morgenen, og jeg har altid bløde læber. Det bedste tip er hermed givet videre. Og så skal du i øvrigt have tak for en inspirenrende, personlig, ærlig og dejlig blog. Du virker som et virkelig fint menneske, som man godt gad kende også ude i den virkelige verden – og det er for mig essensen af det at have lyst til at følge en blog. Tak :-) Kh og pøj pøj med vinterhuden, livet og alt det andet. Kh, Anette

 22. Prøv vichy ´s dag creme. De har en der er til very dry skin. Den er fantastisk. Jeg har det sammen problem med tør hus. Den og så moisture surge Clinique, med tilhørende rens til tør hud. Hilsen Materialisten : ) Tak for hyggelig læsning..

 23. Masser af gode råd, jeg vil tilføje et rigtig old school hit, som jeg altid vender tilbage til, når frosten rammer: Dr. Hauschka’s Rose Day Cream. Fuldfed økologisk lækkerhed og prisen er kun 129 kr. så vidt jeg husker, det er en sikker vinder.