look of the day: sporty spice

Outfit details: Sweatshirt T by Alexander Wang// jeans Zara// boots ASH// necklace H&M// bag Balenciaga

Casual på kontoret i sidste uge. Tak til frøken kageglad for at få det bedste ud af vintergrå Sporty Spice gennem linsen. Og apropos vintergrå: Tusinde tak for alle jeres vanvittigt seje tips til mit krakelerende ansigt! Jeg var på olie- (til indeni og udenpå) og creme-togt i går og glæder mig nu til at se mirakler :)

Og det må gerne gå tjept med de mirakler, for jeg skal fotograferes til Eurowoman senere i dag. Nå, måske de kan retouchere mit ansigt væk ;)

Klem til jer og god tirsdag!

ENGLISH RECAP: A rather sporty look of the day from a casual day at the office last week :)

bloglovin

(Visited 254 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Det kunne være fedt, hvis du lavede et indlæg, hvor du viser alle dine tasker frem. Kunne godt tænke mig at se samlingen:)

 2. FLOOOT sporty spice! :) Selv i vintergrå ;) Jeg stemmer i for et indlæg med alle dine tasker samlet. Har været dine blogarkiver igennem maaaaaange gange, og mindes ikke et indlæg hvor du samler familien! :) Ret mig gerne, hvis jeg tager fejl :)

  1. Nope, der er ikke et med dem sammen, så med den efterspørgsel må jeg vist hellere se at få gjort det snart :D

 3. Hej Emily,

  Du tager altid så fantastiske billeder og jeg forstår simpelthen ikke hvordan.

  Jeg har selv et spejlreflekskamera og redigere ofte mine billeder i Picasa, men de bliver aldrig helt som jeg vil have dem.

  Kan du ikke fortælle mig hvad du gør, f.eks. hvad har du gjort i dette indlæg? Hvilken funktion på kameraet er blevet brugt?

  Jeg vil især gerne vide hvilket program du bruger til at redigere dine billeder i? Og hvilken funktion i det program du bruger hyppigst?

  Håber du har tid til at svare :)

  Og tusind tak for en lækker og altid topkvalitet blog :)

  Mvh. Christina

  1. Først og fremmest mange tak :)
   Mht. hvordan, så er det nok mest et spørgsmål om at jeg har øvet mig rigtig meget. Og lært mit kamera og dets funktioner at kende. Og så øvet mig noget mere og eksperimenteret lidt. Prøv evt. at gå et par år tilbage i arkivet (eller bare 1/2-1 år). Billederne bliver hele tiden bedre (synes jeg i alle tilfælde selv).
   Så kan nok ikke give dig nogen hurtig løsning andet end at lære dit kamera og dets (manuelle) funktioner at kende og så ellers tage en masse billeder.
   Når det er sagt så afhænger en masse også af det objektiv du har til kameraet. Hvilket bruger du nu?

   Billederne i dette indlæg er skudt med helt manuelle indstillinger. Jeg har altså selv sat blænde, ISO, lukkertid og hvidbalance efter lysforhold etc. Det gør jeg hver gang jeg skal tage et billede.

   Jeg har bare valgt at lære mig selv det lidt hen ad vejen og har meget at lære endnu, men en anden mulighed er at tage et fotokursus.

   Jeg redigerer i Photoshop og her bruger jeg primært ‘curves’, af og til lægger jeg et farvefilter på og så justerer jeg også ofte kontrast.

   Håber det hjalp lidt, mit bedste råd er dog at øve sig og have det skægt :)

 4. Hej Emily.

  Jeg har også en tosset hud her i frosten, og jeg længes efter at finde et mirakelmiddel der kan kurere mine skallede øjenlåg og kinder. Kan du fortælle mig hvilke produkter du endte med at købe? Og evt. om et par uger give en opsamling på om de har hjulpet?

  Hjæææælp fra en desperat vinterhud :-)

  1. Det kan du tro :)

   Har købt fiskeolie og hørfrø/kæmpenatlysolie til ‘indersiden’ og så e-vitaminkapsler, matas coldcreme og skin food fra weleda til ‘ydersiden’ :)

  2. Hej :)

   Nu faldt jeg lige over skallende øjenlåg! Det kan altså også være noget allergi :-/ jeg fik det af peanuts… Nu vil jeg slet ikke gøre dig unødvendigt urolig… Ville bare lige sige det :)

 5. Sikke et lækkert outfit! Og du ser nu knaldgodt ud, selvom det er hårdt på hjemmefronten for tiden. Godt klaret! :)

  Jeg vil lige høre til bæltet du har på. Det ligner præcis sådan et, som jeg leder efter. Hvilket mærke er det?