plus

Hos min arbejdsplads storesøster Downtown, som de fleste af jer nok kender, har de netop lanceret et sejt tillæg til det sædvanlige Downtown, nemlig Downtown Plus.

Jeg tror ikke jeg kender nogen, der ikke bryder sig om at handle med rabat, så vil lige tippe jer om Downtown Plus. Hos Plus kan man købe lækre kvalivaresager til en god pris og i første ‘nummer’ af Plus, er der således penge at spare på bl.a. John Masters hårprodukter, de luneste og blødeste cashmeretørklæder og -huer fra Lubarol, en overdrevet sej stavblender og andre lækre og håndplukkede produkter.

Man kan læse mere om alle produkterne og historien bag dem, i et tjekket magasin her, hvor der også er lækre opskrifter på bl.a. Raw Chokolademousse og Græskarsuppe. Mmm… kunne godt spise begge dele lige nu, dog i omvendt rækkefølge ;)

Jeg skal helt sikkert hamstre John Masters produkter, hvoraf mine favoritter er Lavender & Avocado Intensive Conditioner og Citrus & Neroli Detangler (genial som leave-in conditioner). Og så overvejer jeg lidt om jeg ikke også skulle have lidt cashmere at pakke mig ind i, nu hvor det er blevet afsindigt koldt igen. Det tror jeg, jeg skal ;)

(Visited 198 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. “Tilbuddet” på bamix blenderen er da ret dårligt, den er da meget billigere mange andre steder :-)

  2. @Katrine: Tilbuddet på Bamix’en inkluderer en masse ekstra-udstyr, som man normalt køber ved siden af. Desuden er der tale om en special retro-udgave, som kun er lavet i meget få eksemplarer og som derfor er en smule dyrere. Mvh. Downtown Plus

  3. Jeg synes, at det er nogle super fede tilbud de kører pt :) dog har jeg ingen undskyldning for at købe dem; Jeg har brugt John Masters produkter i et par år og har et mindre lager, jeg har den store bamix stavblender .. og jeg samler på cashmere i et omfang, hvor det ikke længere kan forsvares :P men ak, al den lækkerhed!