look of the day: le-oh!

Outfit details: Scarf Ficus Folium// sweatshirt IRO// jeans 5units// coat Zalando Collection// bag DECADENT// boots ASH//beanie Ayamara// sunnies Karen Walker// gloves Markberg

Billeder fra forleden dag hvor jeg gik tur og tog billeder med søde Mie. Iført leo-jeans og ny taske, hvoraf begge høstede mange komplimenter og kommentarer (hmm…?) dagen igennem. Har sjældent bukser på, men er faktisk blevet ret vild med at de er mønstrede i leo eller blomster, hvis det endelig skal være.

I sommer havde Mie og jeg i øvrigt alletiders sjove og hyggelige modeuge sammen. Lige dele shows, fest og andre fornøjeligheder. Så selvom jeg glæder mig helt vildt til at lave tv under denne modeuge, så kommer jeg til at savne min fashion partner in crime.

I går var jeg inde forbi Copenhagen Fashion Week at låne det tøj, jeg skal have på de kommende dage. Håber virkelig, der også bliver tid til at hapse et ‘dagens’ eller to, for det er rigtig fine sager :)

ENGLISH RECAP: Strolling around in hidden places of Copenhagen with my dear friend Mie, wearing leo jeans and a new bag :) 

Billederne er taget med Nikon D7000

bloglovin

(Visited 298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Det er spilme godt nok en prof. modeuge, du har i vente! Hvor er det spændende.
  Kan rigtig godt lide dette outfit, det er en god blanding af alt muligt skønt :)

 2. Hvor ser du skøn ud! Jeg er vild med kombinationen! Især bukserne, perfekt farve og mønster!

  Jeg håber bestemt der kommer et par outfit billeder de kommende dage:)

 3. Jeg beundrer de solbriller gang på gang.. De er simpelthen så cool, og de klæder dig virkelig godt.

 4. Kæft, et lækkert outfit – det hele er bare lige i øjet. Har du fået luftet dine nye Loubs? Er spændt på at se dem på. Er de mon så gode at gå i som rygtet siger?

 5. Der er mange affiliate links her…. Har du selv købt taske mv. eller er det gaver fra firmaer som gerne vil markedsføres på den blog? Synes ikke det fremgår.

  1. Der er ikke et eneste affiliate-link? At linke til tingene er ikke ensbetydende med affiliate og er en service, som mange læsere efterspørger, så når jeg har tid og mulighed, så gør jeg det. Hvis det er affiliate, så skriver jeg det. Ligesom jeg gør hvis det er en gave :)
   Men jeg skriver altså ikke hvis det ikke er, det bliver lidt omstændigt ikke? ;)