vind: rudolph care + underprotection

Sammen med den flotte nye danske webshop Le Neu Black, udlodder jeg et lækkert og bæredygtigt sæt med en smuk Sigrun Body fra Underprotection og mine egne yndlingsskønhedsolier fra Rudolph Care, nemlig et stk. Acai Anti-Ageing Facial Oil og et stk. Acai Body Oil. Sættet har en samlet værdi af 1.540 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Le Neu Blacks nyhedsbrev her (nederst i højre hjørne, scroll HELT ned ;)), like dem på Facebook lige her og så lige smide en kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen løber til tirsdag d. 5. februar kl. 12.00 og jeg trækker en vinder dagen efter.

ENGLISH RECAP: Sorry this give away is for Danish residents only.

bloglovin

(Visited 592 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

335 Kommentarer

 1. Min hud skriger efter fugt og ny ansigtspleje :) Håber håber håber dette sæt kan blive mit, det ville gøre mig så glad!

 2. Har ikke andet at sige end: hold fast(!!!) hvor er det lækkert. Krydser både tær og fingre. Selvom erfaring siger mig at det ikke gør den helt store forskel :-)))

 3. Den her konkurrence kunne ikke komme på et mere belejligt tidspunkt – det er lige hvad min hud og krop har brug for i denne vintertid! Håber, håber, håber!

 4. Åh hvor fik du smilet frem på mine læber på denne kedelige triste tirsdag morgen :D Elsker elsker elsker Rudolph Care, men mit SU budget tillader pt. ikke disse ekstravagante produkter – det ville derfor være så forfærdeligt dejligt at vinde :D

 5. Kære Emily :) Jeg er Rudolph Care FAN og ville elske at vinde netop denne konkurrence :)

 6. Done – jeg krydser fingrene for at jeg vinder :) Det der sæt er for lækkert! OG min hud har også brug for pleje (dumme dumme vinter:))
  Ha en dejlig dag.

 7. Nu er der liket og tilmeldt og kommenteret. Så er der bare tilbage at krydse fingre!! Sikken en vildt dejlig konkurrence!

 8. Denne konkurrence er da for lækker og det er webshoppen også. Nu krydser jeg bare fingre :-)

 9. Jeg har sådan en besværlig hud, der både bliver tør og bumset, og jeg ville så gerne prøve dette, da jeg har prøvet så mange forskellige produkter, og man har jo ikke evige penge.

  KH Emma

 10. Krydser fingre for heldet i min retning. Januars SU budgetter rækker desværre ikke til at forny samlingen.

 11. Nej, hvor er det en god gave. Har hørt så meget godt om hendes produkter og min hud mangler en omgang fugt efter meget akne samt tørhed.
  Håber !:)

 12. Ihh det kunne være et skønt sæt at vinde:-) er tilmeldt nyhedsbrev og
  “Synes godt om” på facebook!! Tusind tak for en spændende blog!!

 13. Lækker lækker konkurrence – nu krydser jeg bare fingre for at jeg bliver den heldige vinder ;)

 14. Sikke en lækker giveaway! Min hud ville i hvert fald ikke have noget imod at blive forkælet på den måde :-)

 15. Super konkurrence, nu håber jeg at jeg har husket det hele:-) Ville elske at få det hele:-) God dag!

 16. åh gud da en lækker konkurrence! min hud kunne godt bruge en god omgang selvforkælelse efter sådan en hård vinter! Jeg har kun hørt godt om Rudolph Care, så det kunne være lækkert at prøve det!

 17. Jeg har ondt af mig selv, og ondt i fod og popo. Jeg faldt ned af trappen igår og er helt mørbanket. Kunne virkelig godt bruge lidt selvforkælelse til min forslåede krop. Og en body lyder også godt, til sådan en post gravid krop som min, når jeg nu ikke kan komme til træning i et stykke tid:-)

 18. Super lækker giveaway! Min hud trænger til pleje i denne mørke, kolde og hud ud tørrende tid. Håber det lander hos mig.

 19. Wow.. en skøn konkurrence. Det ville være SÅ skønt at kunne forkæle sig selv med lækre Rudolph Care produkter!!

 20. Har ønsket mig at prøve noget fra Rudolph Care i meget land tid nu – så håber virkelig at jeg er den heldige vinder!
  Ellers en rigtig fin blog du har, har læst med i efterhånden mange år nu.
  Og webshoppen ser spændende ud.

  Mange hilsner fra Katrine.

 21. Det er lige hvad jeg mangler her om vinteren med mega klam og tør hud :) og hvor har jeg gerne ville prøve de produkter længe!

 22. Fineste Emily, sikke en lækker konkurrence. Min knastørre vinterhud og jeg håber inderligt, vi vil have heldet med os!

 23. begge dele er hermed gjort.

  Du har efterhånden haft mange lækre konkurrencer herinde med produkter fra ovennævnte mærke, denne gang må det være min tur til at vinde :-)

 24. Wauuuuuw! Lækker præmier du lige smækker op på bloggen:)

  Jeg har fulgt alle dine anvisninger og smider også en deler rundt på FB:)

  Tilbage er der at krydse fingre:)

  Ha en dejlig uge!

  Knus Annesofie

 25. Det ville være virkeligt dejligt at vinde dette sæt her i vinterkulden! Især mine ben har behov for fugt, da jeg spille tennis og derfor har bare ben. Så hvis bodyolien kunne hjælpe på mine tørre ben, så jeg med glæde kunne spille i nederdel eller shorts, ville det være skønt :)

 26. Hold da helt fest for en lækker konkurrence!
  AT vinde den ville da lige redde mit humør i dette kedelige danske vintervejr :D Krydser alt hvad jeg har!

 27. Lækker konkurrence! Lige hvad der skal til for at føle sig lækker under tøjet her i den kolde tid. :-)

 28. Super lækker konkurrence med lækre produkter Emily :-)
  Jeg har liked og tilmeldt og krydser nu fingre!

 29. Lige hvad min ekstrem vintertørre hud har brug for! Pick me, pick me :) Ha’ en fortsat dejlig dag :)

 30. har liket facebook siden, tilmedte nyhedsbrev og kommentere hermed
  btw. keep up the good work, jeg bliver så inspireret

 31. Åh en lækker vinter konkurrecene! lige hvad man har brug for ;) deltager med glæde!!

 32. Lækker lækker konkurrence!

  Og må man lige give Le Neu Black et thumbs up for en super smuk model, de har brugt til deres billeder med Underprotection. Gode former og tilsyneladende ikke photoshoppet på den overdrevne måde? God stil!

 33. Mmmmmm, ren forkælelseskonkurrence i vinterkulden – skønt!
  Er ikke et sekund i tvivl om, at min krop ville sige tusind tak for nærende pleje og æstetisk, lækkert undertøj, mmmmm.
  (Man har vel lov til at drømme… ;o) )

 34. Åhh lækkert har længe gerne ville prøve produkter fra Rudolpcare, men med en su, har jeg ikke lige haft “lyst” ej men vil så gerne vinde disse lækre produkter

 35. Vandvittig lækker konkurrence.
  Skal føde om ca. 1 mdr. og mangler desperat produkter til at få gjort noget ved min graviditets-tørre hud og få den tilbage:)

 36. Kære Emily.

  Jeg er ny læser af din blog og har allerede din blog som ny yndlings overspringshandling til studie mm.. Tak for det :) Og når du så lige frem udlodder præmier i den kaliber, som min hud (også i den grad!) kunne trænge til efter ankomsten af dumme ‘vinterknopper’, så er det svært ikke at lave en overspringshandling mere (hihi) og tilmelde sig til konkurrencen. Jeg krydser fingre for mig og min vinterhud og ser frem til at følge dig og Penny i fremtiden.

  Hav en dejlig dag!

 37. Skide lækkert sæt – min krop (og ikke mindst sjæl) ville elske det! ;)
  Håber du får en rigtig god uge :)

 38. Wow, hvor lækkert! Jeg lider af virkelig tør hud når vejret er så koldt så det er lige hvad min hud har brug for!! Og sådan en bodystocking ville da heller ikke være dårligt.. hold da op hvor er den flot! :-)

 39. Jeg har kun hørt godt om Rudolph Care produkter, men har desværre aldrig haft råd til at få fingrene i disse. Tilmelder mig sjældent konkurrencer, men denne gang er jeg virkelig interesseret i præmien! Min tørre vinterhud kunne i særdeleshed trænge til noget lækkert pleje :-) Jeg krydser fingre!

  KH

 40. whauuuu jeg elsker lækre produkter til min hud, der findes ikke noget bedre, desværre har jeg ikke prøvet Rudolph Care endnu, men har hørt så meget godt om det, det bliver rost helt op til skyerne, så nu vil jeg også prøve det :-)

  jeg følger selvfølgelig med over alt og deler også alt det jeg kan :-)

  ha en super skøn Dag / aften

  Knus Pia

 41. Det ville være super lækkert at vinde sådan nogle skønne ting. Der er også blevet liket osv! :-)

 42. Armen, sikke en forkælelse det vil være at vinde denne konkurrence!! Deltager, deler og krydser SÅ meget fingre for, at heldet tilsmiler mig i denne konkurrence!

 43. Hold da op en lækker konkurrence! Jeg har endnu ikke fået prøvet Rudolph Care’s produkter, men hvor kunne min krop godt bruge det. Og måske som ekstra bonus kunne lidt forkælelse hjælpe på vintertrætheden;)

 44. ville elske at vinde denne konkurrence – SÅ lækre sager :)
  krydsede fingre og ønsket om en god tirsdag!

 45. Lige hvad den vintertrætte hud trænger til, derfor må jeg så afgjort smide et heldigt lod i puljen <3

 46. Ville elske lidt forkælelse, ovenpå en trængt januar måned :-) Lækker konkurrence..

 47. Ville elske lidt forkælelse, oven på en trængt januar måned :-) Lækker konkurrence :)

 48. Åh, jeg ÆLSKER Rudolph Cares ansigtscreme, men har endnu ikke stiftet bekendtskab med hverken ansigts- eller kropsoliefætteren. I går opdagede jeg til gengæld, at jeg i vinterkulden har udviklet elefanthuden på min ryg, not so pretty. Derfor ville olien falde på et tørt sted. Oooog så skader det desuden heller ikke, at den bodystocking er vildt flot!

  Tak for en dejlig blog.

 49. Super fed konkurrence! Har liket og tilmeldt mig nyhedsbrevet.Så nu krydser jeg fingre for at få fat i de lækre produkter! :-)

 50. Så lækkert! Konkurrence er genial her til vintertiden. Min hud skriger efter næring! Har prøvet meget forskelligt nu, men har stadigvæk ikke fundet de helt rigtige produkter. Måske er det dem?? Krydser fingre :-)

 51. Åh! Det gad jeg godt vinde. Har puttet sådan et sæt i net-indkøbskurven 100-vis af gange :-)

 52. Hvor er det en lækker konkurrence – jeg har tilmeldt mig nyhedsbrev og Facebook side og glæder mig til at blive opdateret med spændende ting fra dem :-)

  /Linda

 53. Årh gud, en lækker konkurrence! Hvor ville da det bare være fantastisk at kunne forkæle sig selv – og ny flirt – med smukt body og lækker hud! :)

 54. En masse kampsport og thai chi ude i kulden en hel vinter gør måske godt indvendigt, men min hud er nu blevet SÅ tør at den sprækker! En masse dejlig pleje fra Rudolph Care kunne være en fantastisk måde at få gjort både det indre og det ydre smukt. Krydser fingre!

 55. Tilmeldt og liket!
  Hold da helt fest en fed konkurrence! Det er jo lige noget for alle os piger der følger med på din lækre blog (og for den tørre vinter hud man render rundt og kæmper med). Så gavmildt!

 56. Ønsker bare at jeg bliver den lykkelige vinder og kan forkæle min hud med det ypperste i denne kolde tid.

 57. Så lækker en konkurrence altså. Krydser fingre for at jeg vinder :)
  Har like deres FB-side samt tilmeldt deres nyhedsbrev.
  Ha en god dag!

 58. Ååååh, det er lige hvad jeg har brug for i denne kolde tid! Lidt godhed i en ellers kedelig og mørk hverdag.. Jeg håber det bliver min =)

 59. Så er ovenstående gjort – Håber at jeg er den heldige, der kan give min hud noget luksus!

 60. Nøøøøøøj, hvor kunne både jeg og min vintertørre hud virkelig godt tænke os at få fingrene i disse to olier :)
  Så vi krydser alt, hvad der kan krydses i håb om at kunne komme den tørre hud bare lidt til bunds :)

 61. Åh Açai. Jeg er afhængig af det, men det er så dyrt i DK, så som fattig studerende har jeg ikke penge til at købe produkter lavet på açai. Ville være den gladeste hvis heldet skulle tilsmile mig rudolphs olier!

 62. Liker allerede Le Neu Blacks facebookside og modtager deres nyhedsbrev, for åååhh hvor de dog har lækre ting! Deltager selvfølgelig i din skønne konkurrence, skønhedsolier er jo altid noget man gerne vil have fingrene i, specielt her i de kolde vintermåneder! :D

 63. Ville være SÅ fantastisk at vinde, det kunne ikke være mere tiltrængt med dejlig fugt til kroppen og noget lækkert tøj! :) Krydser!!!!

 64. Åh, at vinde den slags ville virkelig redde en trist tirsdag som denne!

  Min hud tørster, og jeg har efterhånden ikke flere idéer til hvordan jeg kan redde den, indenfor budgettets rammer. Så sådan en omgang ville virkelig falde på et tørt sted, om man så må sige! ;)

  … Og så er bodyen jo SÅ smuk!

  Jeg glæder mig i øvrigt enormt meget til at se dit indlæg med redningsplan til tør ansigtshud.

 65. Hvad man dog ikke gør for at vinde…? ;) Normalt er jeg ikke fan af konkurrencer, hvor man skal tilmelde sig nyhedsbreve og like ting på FB, men her gør jeg lige en undtagelse, for hvor er det en lækker præmie!

 66. Så er der både blevet liket og tilmeldt nyhedsbrevet. Jeg vil elske at vinde dette sæt, da det ville være perfekt timing. Jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid så dette ville gøre underværker på en kommende anstrengt hud:-(

 67. Ihh sikke en skøn præmie som jeg ville elske at vinde. Har ønsket mig lige præcis de to produkter fra Rudolph care, men uden hjælp – og mangler dem rigtig meget i denne kolde vintertid! Underprotection er i øvrigt et super brand med hjertet på det rette sted – Økologi FTW!

 68. Jubiiii, lige hvad jeg har brug for – bare jeg vinder, det ville virkelig gøre mig glad :-)

 69. Det er jo en super skøn konkurrence. Har aldrig prøvet produkterne, men har hørt meget godt om det!

 70. 3 gange tjek :-)
  Går aldrig glip af en konkurrence, hvor man kan vinde produkter fra Rudolph Care.

 71. Hold da op en flot giveaway!
  Kunne være lækkert at prøve, da det nok aldrig er noget jeg selv får råd til at købe :-)

 72. Åh, det kunne være det dejligste! Jeg drømmer bare SÅ meget om at prøve de produkter <3 Min vintertørre hud skriger på dem :)

 73. Skøn, skøn præmie <3
  Følger på Facebook, tilmeldt nyhedsbrev og deler selvfølgelig også på Fb.

 74. Ååårh, Emily. Du må jo ikke lokke med så lækre sager. Det er jo rene lækkerier, der er på Le Neu Blacks hjemmeside. Farligt, farligt! Uh, hvor jeg krydser snitter for mit held :-)

 75. Hej smukke Emily

  Mine forældres hund ELSKER at pakke gaver op. Så juleaften lader vi ham altid hjælpe (og knipser hundrede billeder af det :) )
  Han har aldrig ødelagt andet end de lange lange baner af papir, MEN denne jul skete det så.. Han ødelagde min nye Rudolph oil… 4*6,5 cm af min mor og fars trægulv skinner stadig lidt smukkere end normalt, men min hud er tør og trist… Åhhhh altså hvor ville det lune…

 76. Netop i denne tid er det de små ting der tæller. Fra et lille glimt af solen til lidt selvforkælelse…

 77. Ej, hvor super lækkert! Elsker den krops-olie – og ville elske at prøve den til ansigtet også. Håber virkelig jeg får muligheden :)

 78. Åhhh fantastisk!!! Det eneste der dur til min hud om vinteren er olie…
  ØØØØnsker mig sådan dette sæt. Go tirsdag aften!

 79. Ihhhh hvor ville det være skønt med sådan en omgang forkælelse <3 Deler med alle vennerne på FB – og er tilmeldt nyhedsbrev & FB :)

  Krydser XXX

  Kh Maria

 80. Temmeligt lækre produkter. Jeg har kropsolien. Den er fantasme. Man kan ikke stoppe med at smøre sig ind!

 81. Nujj, en vildt lækker præmie..Så bliver det ikke bedre..;)
  De produkter fra Rudolph Care, vil jeg svømme drømmende hen i. REN luksus.. ;) XXX’er fingre..
  birthe.gug@live.dk // Birthe R. Nygaard

 82. Uh det kunne godt blive et af de dyrere bekendskaber;)

  Super lækker præmie, de må meget gerne flytte herhjem.

 83. Uf endnu en LÆKKER konkurrence. Krydser fingre for mig selv, og takker for en inspirerende blog :)

 84. Hvor er det bare en lækker hjemmeside! (le neu black) Det her er et af de tidspunkter hvor jeg ville ønske jeg faktisk havde 1700 bare til en fingerring, eller nogle af de andre lækre ting på siden! Og hvor skriger min hud og mit håb, efter at få fat i de fantastiske produkter fra rudolph care…uh jeg håber, håber, håber!

 85. Uhhhh jeg håber meget meget på at sættet bliver mit!
  Her over vinteren har jeg nemlig fået marcipan hud!! (meget tør og bumlet hud)

 86. Skal lige læse min yndlingsblog, selvom jeg virkelig burde hoppe under dynen og så falder jeg midt i god godnatlæsningen over denne her super konkurrence med verdens bedste produkter, som jeg sådan drømmer skal fylde min badeværelseshylde!!
  Nå vil lukke øjnene og drømme at drøm bliver til virklighed.

 87. øj øj øj hvor er det fedt :))
  det er sådan noget jeg aldrig får brugt min penge på.. sådan noget forkælelse kunne gøre godt

 88. Super konkurrence med lækre præmier!:) Har tilmeldt mig nyhedsbrev og liked på facebook nu, så krydser jeg bare fingre:)

 89. Åååhh nogle lækre sager :) Min hud trænger virkelig til forkælelse i denne vintertid og er sikker på den vil sætte pris på disse lækre produkter.

 90. Jeg ønsker mig for vildt de her produkter, de to olier står i forvejen begge på min fødselsdags-ønskeliste! please!

  give me!

 91. Okay, tror ikke min første kommentar gik igennem. Men man kan jo heller ikke sige please nok gange! mig, mig, mig.

 92. Okay, min tredje besked gik heller ikke igennem. Men man kan stadig ikke sige please nok gange! please, please, please, mig, mig, mig!

 93. Okay, mine beskeder går vist ikke rigtig igennem. Men man kan da heller ikke sige please nok gange! Please, please, please, mig, mig, mig!

 94. Nu er det lidt over en uge siden jeg har fået fjernet mine mandler. Så det vil sige at jeg har lagt i konstant smerte i lidt over en uge. Så jeg er sikker på at når du trækker en vinder, så trænger jeg virkelig til lidt forkælelse! :)
  Og jeg ved at alle rudolph produckter er super lækre og ren forkælelse!

 95. Det er da en fuldkommen fantastisk side… Hvordan har jeg kunnet overse den!!!!??
  Kh. Katrine

 96. Uh jeg vil så gerne vinde! Min hud er rigtig vintertræt og -tør! Den mangler virkelig fugt og kærlighed! :) Det ville være fantastisk!

 97. Hej Emily!
  Jeg har gjort de to ting, og satser på at lykken strejfer mig denne gang!
  Så kunne jeg virkelig glæde min mor ..

  Knus Sofie

 98. Det er utrolgt så hurtigt humøret kan skifte på sådan en kold og trist dag. Jeg fik i hvert fald smilet frem på læberne af at læse din blog og dine fantastisk indlæg igen og igen. ;-)

  Nogle super lækre produkter – lige hvad min krop og hud har brug for her i denne kolde og triste vintertid.

  Håber disse lækkerier bliver mine! :-)

 99. Det er vigtigt at forkæle sig selv indimellem.
  Og ihh, hvor ville jeg gerne kunne forkæle mig selv med de lækre produkter !

 100. Jeg kendte slet ikke Le Neu Black – men sikke da en fantastisk webshop! Der er jo KUN pæne ting – usj, den skal nok blive et farligt bekendtskab! Nu liker jeg den på Fjæsen og modtager fristende nyhedsbreve. Og krydser fingre!

 101. Helle for at vinde, trænger til forkælelse og nye cremer her i vintermånederne!!!
  Glædelig Januar! :)

 102. Ej en fantastisk konkurrence!! Håber virkelig jeg vinder, har endda ønsket mig produkterne i fødselsdagsgave om 1 måned, så det vil være total perfekt at vinde dem istedet :)

  Knus
  Philippa

 103. Sikke en skøn konkurrence, jeg håber at jeg bliver den heldige vinder :)

 104. Helt sikkert!! Det her er en af de konkurrence man bare ikke skal gå glip af, og selvfølgelig helst skal vinde:)

 105. Skøøn konkurrence! Ville ikke selv have råd til alle de lækre produkter, så kunne godt bruge en opfyldning på hylden af sådanne smækre olier og cremer! :-)

 106. Stor fan af rudolph care! Og af Andrea Rudolph! Jeg gad godt at dufte af hendes lækre produkter næste gang jeg serverer for hende inde på restaurant pastis… Og føle mig lækker i tøjet der følger med ;) krydser alt hvad der kan krydses!

 107. uhm hvor er det lækkert! Jeg har altid ønsket nogle af hendes produkter, men det er der ikke penge til når man studerer.. Så det er en super chance!

 108. Sikke en lækkerpræmie, min hud trænger virkelig til noget forkælelse i det her blæsevejr, gid dag.

 109. Uhh, olier har reddet min tørre vinterhud. DOg har jeg endnu ikke prøvet Rudolph care, hvilket står på min min ønskeliste! Derfor smider jeg et lod i puljen!

 110. Lækkerlækker giveaway, krydser fingre! der er liket på facebook og tilmeldt nyhedsbrev:-)

 111. Så er der liket og det hele, håber på at vinde, for ærligt talt kunne jeg godt bruge lidt forkælelse lige nu….

 112. Uh, så fantastisk lækkert! Sikke en masse skønne fristelser, der er på den webshop – må hellere passe på! ;)
  Rudolph Care er ren forkælelse, så jeg vil vildt gerne vinde de lækre produkter!! (-ikke svært at forstå, at så mange har samme ønske…)

  Rigtig god weekend, modeuge og ny uge til alle!
  :)

  Følger som anvist.
  Mvh. Helene

 113. Et like er givet og er nu tilmeldt nyhedsbrevet – så nu krydser jeg bare fingre.

 114. Jeg elsker simpelthen at opdage nye webshops, så smider den straks ind på favoritlisten over onlineshopping, og tilmelder mig deres nyhedsbrev og facebook.
  Noget andet er.. du har efterhånden omtalt RC så meget, at hvis jeg ikke snart får lov at prøve det, må jeg altså op med pengepungen. Det lyder SÅ luksuriøst og vanedannende!

 115. Jeg sætter stor pris på dine ansigtspleje-tips, så ville bestemt ikke have noget imod at trække denne præmie hjem! :)

 116. Vil gerne prøve Rudolph care produkter, har hørt meget godt om produkterne.
  Ville være super lækkert med et mærke, som jeg ikke er allergisk over for :)

 117. Så lækker en præmie. Har naturligvis liket og tilmeldt nyhedsbrev :-)
  Krydser alle min fingre.

 118. God blog du har her, Emily!
  “Le Neu Black” er tilmeldt og liket.
  Så nu er der ikke andet at gøre end at krydse fingre for, at de produkter havner hjemme hos mig :-).