hjælp Awa


Først og fremmest: Gør jer selv en tjeneste at se ovenstående lille video, som dygtige Mira og Thilda, som jeg var i Senegal med, har lavet. Den sætter virkelig tingene i perspektiv og jeg kan ikke andet end være næsegrus af beundring over Awas kamp og engagement for at få en uddannelse og tilmed forsøge at sørge for, at andre kan få en.

Awas største drøm er en rigtig skole i hendes landsby (som I kan se ovenfor, er der kun en lille stråhytte nu) og det håber jeg at kunne være med til at realisere, sammen med jer og Sisters for Education (et samarbejde mellem Always og UNESCO). Jeg er så glad over og stolt af, at I har taget så godt imod projektet og bakket op ved at købe mit net, klikke på donationsbanneret og selv sprede budskabet om projektet. Sammen har vi indsamlet over 20.000 kr og sørget for at mere end 900 senegalesiske kvinder får endnu en chance i uddanelsessystemet. Af hjertet tak for jeres støtte og engagement!

Denne del af kampagnen slutter her i januar, så jeg beder de af jer, der endnu ikke har klikket på donationsbanneret nedenfor, om lige at bruge 2 sekunder på det. Det koster ikke andet en en lillebitte bid af jeres tid. Men det betyder alverden for Awa og de andre senegalesiske kvinder!

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hej Emily :)
    Er der en eller anden smart måde at dele donationsbanneret på?
    Hvis det kunne deles på facebook kunne vi få endnu flere til at trykke :)

  2. Kan man stadig købe shopperen? Jeg synes den er rigtig pæn. Er bare i tvivl om hvordan jeg skal style den. Måske du kan vise flere billeder hvor du bruger den, så man kan få lidt mere inspiration?

  3. Sikke en flot video! Fik mig til at savne Afrika meget mere end jeg gjorde i forvejen og gav mig lyst til at tage ned og besøge Awa So og hjælpe hende og de andre kvinder på vej til en lysere fremtid!
    Smukt arbejde, Emily :)