salat + blogtip

Jeg beklager at det ikke er så ‘fredagsmorgenvenligt’ med salat. Ifølge min oprindelige plan, skulle I have haft en opskrift på en lækker Valentinscocktail eller en anmeldelse af MASH, men denne uge har været lidt anderledes, idet jeg har skullet indhente alt det på Meyou, jeg ikke nåede sidste uge, da jeg arbejde for TLC og Copenhagen Fashion Week under modeugen (ja, ja jeg snupper lige en tudekiks). Og dermed ikke har kunnet forberede (det er det pokkers manglende dagslys… grrrr!), som jeg plejer. SÅ salat i dag og så får i cocktails med lyserød champagne og en tur på MASH snarest ;)

Salaten er fra 101 Cookbooks, en madblog jeg er helt besat af for tiden. Og hvor bloggeren har et misundelsesværdigt hvidt og ‘altid-badet-i-smukt-dagslys’-agtigt køkken. Hrmpf! Tjek den ud og fin opskriften på ovenviste, overdrevet gode salat, der er et kæmpe hit for Waldorf-fans som mig, lige her.

Rigtig god fredag!

ENGLISH RECAP: I absolutely adore 101 Cookbooks and her Heirloom apple salad is so tasty and recommendable. 

bloglovin

(Visited 2.312 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Klik på linket i teksten ;) Det med lyserødt hvor der står ‘lige her’ med lyserødt :)

 1. Det ser nu ellers meget lækkert ud og selvom klokken kun er morgen/formiddag stadig, kunne jeg altså godt spise sådan en omgang :) Og desuden ejer du også mange steder med godt & smukt lys som giver gode billeder, bare hvis du nu ikke lige var tilfreds – dine billeder er meget misundelig værdige :D

 2. Hej Emily!
  Kunne du være interesseret i at sælge din Zara trøje med kvasterne :)? (cirkustrøjen kaldte du den vidst ;))
  Jeg vil gerne give en god pris!

  Tak for en fin og ærlig blog

  Mvh. Camilla

 3. Hej Emily.
  Jeg tænkte på om vi ikke snart kunne få en “update” på hvordan det går med dig og hvad du går rundt og laver? :-)

  1. Hmm… jo, hvordan tænker du? Synes lidt at jeg gør det sådan løbende i indlæggene… Tænker du på noget specifikt? :)

   1. Du skrev, at dig og din kæreste var gået fra hinanden og at du skulle flytte i ny lejlighed. Synes ikke du har skrevet så meget om det :-)

    1. Uhhh ja, jeg vil også gerne vide hvordan det går dig! Vi vil jo gerne have at alt går godt! måske et par billeder fra den nye lejlighed?

 4. elsker den her sætning:
  “‘altid-badet-i-smukt-dagslys’-agtigt køkken” – kender det alt, alt for godt. Der er bare for lidt lys i Danmark! øv..
  men ok, 101 cookbooks holder til i Californien – ligesom Emily fra Cupcakes & Cashmere, så det er nok forklaringen på det med lyset ;)
  I øvrigt minder din blog mig altid om en dansk version af Emilys…
  Knus & god fredag

 5. Jeg elsker den blog =D
  Tror faktisk ikke kun det er dagslys – tror hun bruger nogle gode pærer, for hvis man kigger på vinduet på nogle af hendes billeder, ser det mørkt ud udenfor. Så jeg er sikker på at man sagtens selv kan trylle sådan et lys frem :D

  1. Ja, kan være at man skal forske lidt i at gøre køkkenet til fotostudie. Det er uanset hvad noget så pænt, det hun laver :)

  1. Tror de begynder at sende klippene fra næste uge af. Det er ‘bare’ små 2-3 minutters spot, der bliver sendt før/efter programmerne og inden reklameblokkene :)

 6. Super lækker blog! :-)

  Kig evt. forbi min blog! Jeg skriver om alt mellem himmel og jord, rejser, mad og shopping. Lige nu er der f.eks. to store indlæg om New York og en lækker opskrift! Meget mere kommer hver eneste dag!
  På forhånd tusind tak! :-)

  http://www.mworld.bloggersdelight.dk