fastelavnsboller (bedre sent end aldrig)

fastelavnfastelavn2fastelavn3Jøsses hvor dagene altså bare går alt for hurtigt. Inden jeg fik set mig om er min yndlingsbagværkssæson ved at være ovre. Fastelavnsbollesæsonen, that is. Men kan vi ikke aftale, at det er ok at spise fastelavnsboller hele februar? Jo, det gør vi ;)

Ovenviste fik jeg i søndags hjemme hos min gode veninde Lone. Det er nogle af de bedste fastelavnsboller, jeg har fået nogensinde – og jeg mener alvor, jeg er virkelig conaisseur på området. De er kun overgået af de svenske semlor, der er mine alleryndlings og som jeg desværre ikke har fået i år. Må tage seriøs revanche næste år.

Opskriften på ovenviste vidundere står Claus Meyer for og den er at finde lige her. I har min velsignelse til at bage dem resten af februar. Mindst ;)

ENGLISH RECAP: Last weekend my dear friend baked me these delicious pastries – what a treat.

bloglovin

(Visited 1.927 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Fastalavnsboller kan man altid spise.. jeg har dog desværre ikke fået nogle i år (endnu – for jeg skal have nogle!). Tilgengæld spiser jeg stadig æbleskiver i stor stil. Det er jo noget med, at julen varer lige til påske – så det er vel okay? ;)

 2. Åh ja hans opskrift er også min yndlings yndlings yndlings!! Og har også lokket (tvunget) mange til at prøve hans opskrift og de er mig evigt taknemmelige siger de alle :D Tror og håber at hans opskrift snart overtager al fastelavnsbolle bagning i Danmark – tror du ikke også? :)

 3. Jeg har ikke fået bagt fastelavnsboller i år…endnu. I dag fik jeg købt gær, så nu er jeg da et skridt tættere på en lækker nybagt bolle :)

 4. Jeg er lige flyttet til Stockholm, og der er semlor over det hele. Jeg er dog mere fan af opskriftens version. Mmm, sådan én kunne jeg godt spise :)

 5. Jep, Meyers opskrift er syndig og helt fantastisk! Creme OG remonce, det er næsten for meget af det gode :) Min favorit er gammeldags fastelavnsboller af gærdej, så disse er mine yndlings.

 6. Det er aldrig for sent at spise fastelavnsboller, især ikke når de serveres på lækkert kongeligt stel – ser godt ud! (:

  – Anne

 7. Må jeg anbefale Espressohauses semlor cupcake næste gang du er i Malmö i februar…de er helt fantastiske… Har i øvrigt en god opskrift på semlor, familieopskrift fra min søde nabo her i det svenske land :-)

  1. Uh, dét lyder godt! Det er lige før man skulle smutte en tur over sundet… Vil MEGET gerne have semlor opskrift hvis jeg må??? :)