MASH

mash1mash2 mash3 mash6 mash4 mash5Flere af jer efterspurgte en anmeldelse, da jeg for en måneds tid siden var på MASH for første gang – og den skal I få:

Jeg drømmer stadig hede drømme om den bøf jeg fik. Det er suverænt det bedste stykke kød jeg nogensinde har spist. Det bedste. Nogensinde.

Jeg fik amerikansk ribeye (jeg har sidenhen talt med en af ejerne af MASH, Jesper Boelskifte, og netop denne udskæring er også hans favorit) og min ledsager fik den danske ditto. Den danske var helt klart også interessant, men det er amerikaneren jeg husker og drømmer om.

Måske har jeg bare ikke spist nok virkelig godt kød i mit liv. Måske var denne bøf gjort af det samme stof som drømme.

Uanset hvad var den en kombination af mørt, mørt kød og en sløragtig fedtmarmorering, der smeltede på tungen og gav den mest fantastiske smag. Og den var perfekt stegt.

Jeg fik chili fries og creamy spinat til. Begge dele var ok, men jeg var ikke ved at falde bagover. Og havde det på samme måde med ledsagerens cæsarsalat og tykke fries. Ok gode, men de nåede ikke bøffernes højder. Bernaisen jeg dyppede vidunderbøffen i, var dog mere end ok og bestemt bøffen værdig.

Så næste gang – for der skal bestemt være en næste gang, kan ikke bare gå rundt og fantasere om kød i det uendelige – skal jeg have amerikansk ribeye, bernaise og grøn salat. Så er det også næsten et slankemåltid ;)

Det må tilmed lige nævnes, at vi udover virkelig flink og kompetent service også fik nogle lækre cocktails. Jeg fik bl.a. (det var jo fredag aften ;) en Espresso Martini til ‘dessert’ (kunne for en gangs skyld ikke klemme en regulær dessert ned) og den var fabelagtig.

Jeg var på MASH i Bredgade, men standarden skulle (efter sigende) være den samme også i Lufthavnen, på Skovridderkroen i Charlottenlund, på Banegårdspladsen i Århus og ikke mindst i London, hvor endnu en MASH så dagens lys i november 2012 og tilmed er Londons største restaurant (lidt sejt at et dansk restaurantimperium, har taget indtaget udlandet, synes jeg).

ENGLISH RECAP: If you’re in Copenhagen or London please treat yourself to an American ribeye, a glass of red wine and a couple of delicious cocktails at MASH

bloglovin

(Visited 983 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hvis du er til store bøffer, bør du prøve Retour (som er kokken Oubæk der var med til at starte MASH nye restaurant)
  De møreste smagfulde bøffer, lækker bernaise og perfekte hjemmelavede pommes frites! Der er også god stemning og en af byens bedste tartar:)

 2. Hvor ser det åndssvagt lækkert ud. Eeelsker røde bøffer, så kunne altså godt spise sådan en omgang – også selvom klokken siger 07.05! (;

  – Anne

 3. Jeg er selv lige så imponeret over kvaliteten af kødet, som du er. Jeg har efterhånden spist på MASH i Bredgade en del gange og jeg er aldrig blevet skuffet :)

 4. MASH har gode bøffer og god bearnaise, men ikke Københavns bedste fritter. Er helt enig med dig på det punkt.
  Københavns (muligvis) bedste fritter fås på Pastis (Gothersgade), her fås også dejlige bøffer og bearnaise.
  Hvis har mod på at prøve derhjemme kan slagteren (P.E.Larsen) i Holmbladsgade anbefales til godt kød!

  1. Jep, Pastis fritter er et hit, men der har jeg desværre været uheldig med kødet…
   Tak for slagtertip :D

 5. Jeg var på MASH i Aarhus på min fødselsdag for et par år siden – HOLD KÆFT, DET VAR GODT!!! Jeg kan faktisk ikke huske hvilken slags bøf, jeg fik, men den levede i hvert fald op til alle mine (høje) forventninger. Åh. Det er virkelig alt for lang tid siden, nu hvor jeg læser dit indlæg..

 6. Ork Emily! Nu vil jeg også ha BØF ;-)
  Og jeg kan klart anbefale MASH i Aarhus, hvor jeg plejer at få den samme amerikanske ribeye, som du fik. Det er SÅ mumset, at jeg nærmest savler i skrivende stund – haha :-)