palæo

e-salatand2e-salatflæske-salatand1Jeg beklager stilheden på bloggen, men jeg løber (som anklen nu tillader) lidt stærkt og prøver at holde snor i en masse sager for tiden :)

Gode og sjove ting heldigvis, men ikke desto mindre dage uden pauser og nætter uden særligt meget søvn. Og savner altså at blogge (ordentligt) efter sådan et par dage. Nå, jeg vender stærkt tilbage så snart tiden tillader det og indtil da ville jeg blot lige tippe jer om Palæos salater, der virkelig er et hit. Jeg var forbi Palæo i Pilestræde i sidste uge for at tage billeder til Meyou og fik i den anledning lov at smage en masse af tingene. Salaten med and, granatæblekerner og appelsin og juicen med agurk var favoritter.

Caroline fra den cool blog Estilo, har i øvrigt lavet et fint lille interview med mig, hvis I skulle have lyst til at læse det :) Find det her.

bloglovin

(Visited 486 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Rigtigt fint interview på Estilo :)
  Håber din ankel kommer sig pænt og du snart er i fuld firspring igen, søde Emily
  /Vipse

 2. Salaten med and osv lyder ellers til at være lidt julet! Men den varer selvfølgelig også lige til påske, og lækkert ser det jo ud :-)

 3. Læste lige interviewet og ville blot sige at jeg klart ville købe en bog skrevet af dig! :)

 4. Jeg skal holde op med at læse din blog. Det er øv at være flyttet til Udkants-Danmark, hvor de mest innovative hvad angår mad er den sushi man kan købe i Føtex :(

 5. Hvad gør du egentlig med det sort/hvide lyn (Penny), når du arbejder? Tænker at du har lange arbejdsdage? Er hun med? Eller har du hyret en hundelufter? (Overvejer selv det sidste for at skære ned på den dårlige samvittighed over for lange arbejdsdage)

  1. Indtil videre har jeg været så heldig at kunne have hende med, hvis jeg ville. Så hun er typisk med mig et par dage om ugen :) Og så er jeg heldig at have venner og familie, der gerne passer og lufter :)

   1. Nåe hvor fint. Mit hundedyr er desværre alt for irriterende at have med på job, fordi hun følger mig rundt som en lille skygge everywhere.
    Så festen stoppede den dag, jeg mødte chef i gang til toilettet og måtte sige: “Nej nej, det er altså ikke mig, der står og stønner ude på toilettet – det er bare min hund! ”
    Ikke helt så heldigt, ha ha ha! :-D