little things

Vafler hos Anne i går. Af banan og boghvede (opskrift her) og med skyr, blåbær, tørrede morbær, mørk Valrhona-chokolade, kokos, mandler og karamel på toppen. Så godt!

De yndigste og mest velduftende produkter fra & Other Stories. Det er manden bag Byredo kultparfumerne, der har kreeret dem og det har han gjort godt!

Lækre Saseline og hendes lækre nye produktlinie, Sasé, som jeg glæder mig til at teste.

Sidste uge bød bl.a. på butiksåbninger, arrangementer og lanceringer for mit vedkommende. Og vafler hos den gode Anne au Chocolat. Det er rart, at være oppe på benene igen!

Jeg en sucker for figenduft og er nærmest besat af Diptiques “Figuier” duftlys, så stor var min glæde, da jeg opdagede hele “Fig Fiction”-linien af skønhedsprodukter hos & Other Stories. Først var jeg ved at købe håndsæbe, -creme, bodylotion og -scrub med figenduft allesammen, men endte med at bytte ud med andre duftfavoritter som rose – også for syns skyld ;)

Fredagens fyraftensbajer blev i stedet et glas champagne højt oppe i en suite på STAY-hotel til lanceringen af Saselines nye hudplejeserie, Sasé, der overraskede positivt med super gode priser ( 100-300 kr.) og lækre og naturlige ingredienser. Glæder mig til at prøve dem, især en lækker renseolie vakte min interesse :)

ENGLISH RECAP: Waflles and pretty new beauty products made the end of last week a little more special :)

bloglovin

(Visited 592 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Haha, jeg havde det præcist lige sådan, da jeg stiftede bekendtskab med & Other Stories i Colette for et par uger siden. ELSKER figenduft og havde meget svært ved at begrænse mig, men endte med Fig Fiction håndsæbe og håndcreme, der nu står og pynter (og dufter!) fint på badeværelset.
  Og for at det ikke skal være løgn kom Diptyques Figuier duftlys faktisk også med hjem ;)

 2. Jeg er sleeet slet ikke moderne nok til sådan nogle vafler der… Mine vafler skal være stoppet med hvedemel og have flormelis på toppen! ;)

 3. Jeg kan slet ikke komme på, hvordan figen mon dufter… Men glæder mig til at besøge butikken, når jeg kommer en tur til København næste uge. Synes virkelig det er morgenmadsblær med en kæmpe bar valhrona chokolade til at høvle over vaflerne!

  1. Det dufter såååååå godt! Glæd dig :)
   Og ja, hun er lidt blæret med det chokolade hende Anne ;)

 4. Mums de ser lækre ud og opskriften er næsten PCO-venlig, såååå måske man skulle ønske sig et vaffeljern.

 5. Hej Emily
  Har lige siddet og savlet over alle de skønne plejeprodukter.
  Da jeg er temmelig gravid pt., tænker jeg meget over indholdet i de produkter jeg bruger, så ved du hvordan det forholder sig med parabener i dem du købte?
  Hilsen Mette

 6. Nøøj, hvor ser de vafler gode ud. Og bedst som jeg troede, du tog de fineste billeder, topper du lige med de vaffel-billeder dér. De står bare knivskarpt. Viiildt pænt! Er det med din 85mm? :)