french mani-ish


I fredags fik jeg lavet fine shellac-negle hos søde Laura hos Beauty Avenue. Fransk manicure, men med grå (Cityscape) i stedet for lyserød og koral (Tropix) i stedet for hvid. Synes det er en enkel og tjekket, men alligevel lidt fiks manicure og skal klart prøve den i andre farvekombinationer fremover. Bordeaux og mint, lyserød og guld og grå og blå er på ønskelisten.

ENGLISH RECAP: My new shellac manicure with a grey (Cityscape) base and coral tips (Tropix). A fun variation of the conventional french manicure.

bloglovin

(Visited 578 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Det er en utrolig unik kombination som faktisk fungerer ret godt. Jeg ville ellers ikke have overvejet det. Håber du også får prøvet de andre kombinationer og deler resultatet med os. Ha’ en dejlig dag!

 2. Fine forårsnegle:)

  Tænkte i øvrigt på, om du ved, om shellac er skadeligt? Jeg er med på, det nok ikke er tip top for neglene i længden, men hvad ift. kemi etc.? Ved jo, at Beauty Avenue normalt er garanter for et godt produkt uden gift og stads, men har bare så svært ved at forestille mig, at shellac er helt uskadeligt, hvis man fx er gravid?
  Synes ikke rigtig, jeg kan finde så meget info om den del af det:)

 3. Super lækker måde, at have en diskret farve som kan gå til alt (så man kan beholde farven længe), og alligevel får lidt kulør på hverdagen ;)

  Det er jo ikke umiddelbart fordi der er noget banebrydende nyt i at skifte farverne i sin french ud, men derfor er det stadig super lækkert (:

 4. lovely nails!! gonna try it some day soon :)
  i love your blog and i’ve been following you for years, never change your style please, you are a great inspiration!
  xo