Wunder-creme?

mdcreme1For snart et par år siden læste jeg første gang om MD Formulations Continuous Renewal Complex på den hedengangne (og blandt yndlings-) blog, Charlotte D. Og har siden hørt positivt om den fra folk med samme irriterende hudtype som jeg: Tør og med tendens til tilstoppede porrer. Det er en frugtsyrefidus og den skal snarere bruges som serum end som creme og altså under ens sædvanlige dag-/natcreme.

Jeg har nu langt om længe fået min egen herfra og glæder mig meget til at se, om den virker så godt som rygtet lyder. Har brugt den i ca. 14 dage nu og har ikke set nogen dramatisk forandring, men måske en lillebitte forbedring. Mange siger at den først rigtig virker efter 1 måned. Nu får vi se. Skal nok komme med en anmeldelse om en måneds tid. Har I prøvet den? Og i så fald duede den??

ENGLISH RECAP: I’ve just started using MD Formulations Continuous Renewal Complex and I’m really exited to see if it’ll live up to the many positive reviews and my high expectations. Have you tried it? Did it work?

(Visited 1.818 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Glæder mig til at høre nærmere anmeldelse om en månedstid :) Jeg er ikke så snedig til alle de her cremer og værk, men… jeg har siden februar brugt Cleanance K fra Avène, som efter sigende også skal være god til tilstoppede pore, tør hud you name it. Og – jeg er super tilfreds med den! Har fået en mere glat og klar hud (bilder jeg mig ind), så kan varmt anbefale den.
  Jeg læste første gang om den hos RockPaperDresses (http://rockpaperdresses.com/2013/01/i-frygt-for-at-blive-gammel-og-rynket/#comments) der var blevet tippet hos Pudderdåserne (http://pudderdaaserne.dk/2012/12/16/effektiv-kemisk-eksfoliering-avene-cleanance-k/).
  Og nu tipper jeg så videre ;) Men den er altså også virkelig god!
  Dejlig dag til dig.

 2. Uh! Skriv eeeeeeendelig en anmeldelse efter et stykke tid. Jeg vil så gerne finde den der gode creme, som sørger for en tørfri hud! :-)

  1. Jo mand, der er i omlyd på ALLE vokaler, når man skriver tysk! ;)
   Eller er det tyrkisk? Wynder creme er the shit!

 3. Elsker den creme og hele det mærke. Frugtsyrebehandlinger med MD og produkter fra MD er det første, der nogensinde har virket for mig.. For det har virkelig gjort en kæmpe forskel på min hud.. Man skal bare huske at købe produkterne fra England. Ellers bliver det en smule dyrt i længden:)

 4. Jeg er enig med Hald. Avene er the shit. MD dumper efter min mening både på pris og virkning (som vi snakkede om). Så hvis MD ikke virker for dig heller, så prøv Avene. Købes billigst i Tyskland ;-)
  Møs og god påske.
  Kh Gry

 5. Du har engang vist billeder, af nogle brune skoæsker. Kan du huske hvor du købte dem henne? :-)

 6. Jeg er spændt på din dom. Jeg er på deres cleanser. Den var jeg ret glad for i starten, men jeg synes ikke rigtig den holder i længden.. Modtager gerne tips fra en tør, tilstoppet lidelsesfælle (adr! Det lyder lidt småklamt..)

 7. Jeg har tør, sensibel hud med tendens til tørheds-knopper, så jeg har også prøvet denne her, men jeg synes ikke, at den var noget særligt.
  Lige nu bruger jeg Jojoba-serum fra Dr.Sheller og en ny fugtighedscreme fra Avene. Tror dog jeg går tilbage til Idelia fra Vichy, da den fugter lige lidt bedre.. Aderma har dog også fået en del positive anmeldelser, så nu må vi lige se.. Serummet er super godt, den giver en smule mere fugter og udjævner huden rigtig fint..

 8. Jeg har prøvet den, og den virkede desværre ikke specielt på mig, havde ellers store forventninger, også fra Charlotte D´s blog. Til gengæld er jeg også på Cleanance K, men er lige startet så mangler at se effekten endnu. Men håber da at MD virker for dig :-)

 9. Kender det du beskriver. Måske er det bare tilfældigt, men min hud er blevet så meget pænere efter jeg er begyndt at bruge Eau Micellaire hedder det vist fra Lancome (lignende findes fra andre mærker). Tidligere havde jeg altid det problem, at rensemælk tilstoppede og rensesæber udtørrede. På ingen måde “rocket science”, men det virker. Min hud er blevet blødere mere ensartet og reagerer ikke så voldsomt på nye produkter.

 10. Fedt, at du lige prøver den af. har også overvejet det. tror jeg har samme hudtype som dig, så fedt du lige prøver den af!! hvordan ved man om porrerne er tilstoppede??

 11. Charlotte D var også en af mine yndlingsbloggere. Ved du hvorfor hun stoppede og hvad der er sket med hende?

  Har selv tør hud og har fundet nogle produkter der virker: til rens: Tromborg herbal cleansing oil eller RMK cleansing balm. Derefter Kiehls acai damage protecting mist. Til at fjerne døde hudceller: Kiehls overnight biological peel eller RMK gel scrub. Som fugt Rudolph facial Oil eller argan olie blandet med Roc retinol a+c+e triple action. Eller RMK Cencentraded cream

 12. Jeg har prøvet deres frugtsyre peel pads. De er virkelig gode. Jeg har uren hud, men meget sart hud, så kan ikke tåle de fleste produkter til uren hud (f’*cker min hud op og gør den mere uren). Men den her peel fjerner hudorme og forfiner porene. Har aldrig haft så fin hud. Prøv den! Har fået den aanbefalet som årlig eller halvårlig 40 dages kur. Man kan klippe de der pads over i halve, så man har 80 istedet for 40 :)

 13. Jeg er fan af den du har købt, jeg bruger den dog kun i perioder, når min hud er tør og ikke vil ‘skifte ham’ af egen kraft. Men den virker fabelagtigt på mig. Jeg køber den meget billigt på feelunique.

  Men en rotation af C-vitamin serum, a-vitamin creme og glykolsyre er nøglen til evig ungdom her i huset, hehe.

  1. Uh, det lyder som om du har styr på sagerne. Hvor får du fingrene i de andre ting du nævner og er der nogle mærker, der er særligt gode? :)