lynansigtsbehandling hos beauty avenue

I weekenden var jeg forbi Beauty Avenue til en 20 minutters mini-facial, der var helt perfekt til lidt hurtig forkælelse for utålmodige sjæle som mig. Synes at 1-2 timer er meget at rive ud af kalenderen, især hvis man skal gøre det regelmæssigt, for en ansigtsbehandling. For slet ikke at tale om pengepungen. Så er vild med ‘quickie’-konceptet og blev også glad for resultatet og fik flere kommentarer med på vejen om at ‘min hud strålede’ resten af dagen og i dagene efter :)

Jeg fik en ‘Glow’-behandling med Tourmaline, et mineral der eksfolierer blidt og giver glød. Der findes 4 andre behandlinger, så man kan få en der passer til ens hud og behov. Læs mere her.

Uanset hvilken man får, er det himmelsk med sådan en lille selvforkælelses-afslapnings-nusse-pause.

Og apropos rare små pauser, så lavede min ene super roomie pandekager med is til dessert i går, som vi spiste mens vi så Searching for Sugar Man, helt fantastisk film som jeg bestemt kan anbefale! Ligeledes mht. pandekager med is ;)

ENGLISH RECAP: Saturday I stopped by my favorite spa in Copenhagen, Beauty Avenue, for a lovely mini-facial with Tourmaline charged products by Aveda. Loved the result!

(Visited 528 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej Emily. Du har tidligere nævnt, at du skulle til nogle bryllupper i år. Har du fundet ud af, hvilke outfits du skal have på til de lejligheder? Hvis ja, så kunne det være super fedt at se, eller måske bare hvad du har tænkt, for at få noget inspiration :)

    1. Er ikke helt sikker endnu, men vil gerne se om ikke jeg kan lave et lille bryllupsinspirationsindlæg :)