little things

Kirsebærgrene og en solitaire rose har bl.a. gjort mig glad den seneste uge.

Denne omgang ‘little things’ er nok en kende inspireret af Valentinsdag. I alle tilfælde er indlæggets objekter og billeder alle mere eller mindre lyserøde.

Rigtig glædelig Valentinsdag allesammen. Ved at mange er bitre på denne dag, men helt ærligt: Det er en dag hvor det handler om at tilkendegive, at man holder af folk + det er totalt tilladt at gå bonanza i alle nuancer af lyserød, så I kan nok gætte, at jeg synes det er et hit, den eneste ene eller ej. Selv skal jeg hygge med disse cocktails og veninder og måske en lyserød ballon eller to ;)

Meget aktuel makeup fra MAC, jeg har været så heldig at få sendt. Har ikke nænnet at tage hul på pudderen endnu, men læbestiften har været i brug og er et hit.

Det mest overdådige bling bling/Carrie/SATC iPhone cover jeg hidtil har ejet. Tøsefniser hver gang jeg ser på det. Og synes det er grimt og flot på den bedst tænkelige måde. Herfra, hvis man seriøst trænger til at pimpe mobilos.

Hundredvis af lyserøde balloner på Meyou.dk-kontoret. Vi deler dem ud i dag ved Vesterport fra kl. 9, sammen med en flødebolle fra A XOCO, man kan give videre til en man holder af :)

Overvejer et job i cirkus/tivoli. Har inhaleret så meget helium i går (det sjoveste i verden jo!), at jeg formentlig kommer til at lyde som Anders And kronisk.

Mit ‘nye’ hjem begynder så småt at tage form og vi har fået fine plakater på væggene…

… bl.a. en af de fine smørrebrødsplakater fra Sidsel Fuglsang hos Pappenheimer.

ENGLISH RECAP: Some of the little – and pink in curtesy of Valentines – things that made my week so far :)

bloglovin

(Visited 692 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hej Emily :) Hvor er de plakater dog bare fine! Hvordan/hvor har i fået sat de der hvide “papirsrammer” udenom? (Håber du forstår hvad jeg mener:)) Det ser jo vildt lækkert ud!

   1. Hej piger, rammerne (inkl. ‘passe partout’, som er det hvide karton, der er ‘rammen i rammen’) er fra IKEA :)

 2. Ville ønske, at jeg havde en tlf, som man kunne købe covers til, for det der er for sjovt! :-) Og hvilket gennemført valentins-little things indlæg :-)

 3. Sikke i forstår at indrette jer!
  Jeg vil fejre Valentines Day ved at tage en tur ind til byen hånd i hånd med min kæreste, og så skal jeg vist købe mig en rød læbestift :)

 4. Er voldsomt misundelig på din Wolfgang Tillman plakat – og jeg kan ikke finde den nogen steder, snøft!

  Smørrebrødsplakaterne er nu også vildt fine, og sjove titler de har fået :-)))))

  1. Jeg ELSKER også den plakat. Æv, at den ikke er til at opdrive. Men ja, måske du skal have et stykke ‘smørrebrød’ i stedet ;)

 5. Fantastisk budskab, at nyde Valentinsdag selvom man er single :-) Da jeg blev single for et par år siden begyndte jeg at købe blomster til mig selv på Valentinsdag, en rigtig buket jeg selv har “blandet” hos blomsterhandleren og giver endda mig selv lov til at spise lækker chokolade, også selvom det er en hverdag!! ;) Desuden klippe-klistrede min søn og jeg i dag, hvilket der kom tre fine hjertekort ud af, det ene til vores ældre nabo som fik tårer i øjnene af glæde, skønt :)
  Valentinsdag handler (for mig) ikke længere om at jeg SKAL have en kæreste jeg kan sidde og kigge dybt i øjnene og flette fingre med – nu handler det om at jeg helt legalt kan forkæle mig selv og hygge ekstra meget om mine nærmeste – og ja det kan jeg da i princippet gøre hver dag, men tanken om at vi alle sender ekstra kærlighed ud i dag gør mig altså helt varm indeni <3 :)

  1. Åh, dét lyder hyggeligt og fornuftigt Nadja. Og ja, hellere bruge dagen på at hygge om dem man holder af eller én selv, end at muggge over en dag, som alt for mange gør i min optik. Det er jo heldigvis bare en dag og man kan bruge den, som man vil :)

 6. Hej Emily!

  Jeg elsker dine posts med little things – det er nemlig dem der gør hver dag lidt speciel :-)
  Er ret pjattet med den lille mintgrønne vase du har, kan du måske afsløre hvor den er fra?
  Tak :-)