little things

Selvom man sidder derhjemme med benet oppe kan man godt glædes over de små ting alligevel. Som eksempelvis en sød veninde, der kommer forbi med en smørbagt scone. En hundetype, der soler sig i karnappen. Eller mine yndlingssmykker fra Kinz Kanaan, der ligger og funkler i vinduet.

Hvilke små ting gør jer glade i dag?

ENGLISH RECAP: A buttery scone, my sunbathing dog and my little display of pretty jewelry by Kinz Kanaan made me happy recently.

bloglovin

(Visited 274 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Ja, jeg bilder mig selv ind at det er derfor man har dyr. Fordi de netop minder én om at glædes over de der små ting. En solstribe i vindueskarmen osv. De er så umiddelbare og gode til at leve i nuet :)

 1. Det er en fornøjelse at have noget at glædes over.

  I dag glæder jeg mig over madklub med min bedste veninde i aften. Det er fast torsdagsritual. Så glæder jeg mig over mine sommerfugle i maven, fordi jeg har verdens sødeste og bedste kæreste. Ham er jeg glad for hver dag.

  Knus.

 2. Ualmindeligt sødt billede af Penny :)
  Min verden er i dag lidt bedre, fordi jeg kan skimte solen bag skyerne, når jeg kigger ud af vinduerne på job.
  Fordi jeg har set at der er dukket erantis og vintergækker op – og så helt klart fordi jeg efter arbejde, skal direkte i lufthavnen og på en forlænget weekend til Malaga. Yay!
  Fortsat god bedring med benet – og som altid tak fordi du vedbliver med at blogge så fint.

  1. Mange tak for det hele søde Hald. Både rosen, men også for at dele dine små glæder. Rigtig god tur til Malaga :)

 3. Solskin, solskin, solskin! Kan godt mærke, at jeg har været i D-vitaminunderskud. Sidder på kontoret og (bør være mere) flittig, men overvejer om jeg kan gå lidt tidligt hjem i dag. Men vinduet er åbent, og der kommer frisk luft ind til mig. Der må være forår på vej!

  Og rigtig god bedring, søde Emiliy. Dejligt at du altid er så skøn og positiv!

  1. Ja vejret de sidste par dage har virkelig været et hit (og tiltrængt!).

   Mange tak :)

 4. Muligvis mit yndlingsbillede af Penny til dato! Jeg glædes over, at klokken er ved at være tid til en morfar med min yndlings-Frank. Der er bare ikke noget som sådan en levende puttebamse! ;)

 5. Jeg er glad over, at jeg i morges kunne vågne op fra en besked fra min lærer, hvor der stod, han var syg, og mine første timer var aflyst. Så havde jeg nemlig mulighed for at sove 1,5 time mere – hvilket jeg virkelig havde brug for :)

 6. Altså den tøse-pige-hund stjæler da bare al opmærksomheden på bloggen! -men sødt og dejligt ser det da også ud med sol på en lille hundesnude :)

 7. Små “ting”, der fryder:
  Den lille pelsklædte i mit liv og hendes gensynsglæde, når jeg kommer hjem efter en hidsig arbejdsdag. At kysse og kramme hende, der er helt uforbeholden i sin glæde.
  Frugtsalatens mange farver med blåbær, papaya, valnødder og banan.
  Pakken med Daybukser købt på udsalg – og de passede.
  Vejledning af en studerende med caffelatte og Summerbirdchokolader.
  Og aftenens inspirerende rundfart på yndlingsbloggene – modeideer, rawfood ideer og at blive givet anledning til lige at tænke over de små tings store betydning – tak for det.
  Og god bedring med fodtøjet.