Little things

Dagens morgenmad.

Pennys nye smarte snor og halsbånd fra Japan, jeg har købt hos denne anbefalelsesværdige Etsy-butik.

Dejlig god-bedring-gave i den fineste indpakning fra KirstenKBH.

Med lige så fine sager indeni. Lækker sweatshirt fra Minus plus Camille Kaasby-Wang og de vildeste festøreringe fra Dixie. Tak Kia og tillykke med shoppen <3

Lidt af det, der har gjort mig glad de sidste par dage.

Ha’ en fin onsdag allesammen!

ENGLISH RECAP: Some of the small things that made me happy the last couple of days. A delicious and pretty breakfast, new collar and leash for Penny from this Etsy-shop and a sweet get-better-soon gift from a friend.

bloglovin

(Visited 246 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Sikke et dejligt indlæg og lækre sager fra KirstenKBH. Jeg har lige selv været inde og ligge bestilling ind hos skønne Kia. Det er en lækker butik hun har fået lavet.

 2. God bedring Emily.

  Jeg kommenterer normalt ikke på blogs, men jeg synes, at det er rigtig sejt & flot, at du holder bloggen kørende med gode indlæg osv, selvom at der er sket forandringer i dit liv på det seneste.
  Det er motiverende og inspirerende – og det er GIRL POWER (i ægte Spice Girls stil får jeg lyst til at skrive med caps-lock).

  Tak for en fin blog.
  Jeg nyder at læse med :)

  1. Tusinde mange gange tak. Sikke en sød kommentar, det betyder meget med sådan en påskønnelse, tak! :)

 3. Dejligt med et littel things indlæg. Det får en til at se lidt nærmere, på de små gode ting i hverdagen (-:

  1. Hvor er du sød, tak :)
   Jeg købte det i 17 inches, dvs. ca. 43 cm. Det er desværre lidt for stort til Penny idet det er 43 cm, når det er spændt helt ind og kun kan gøres større, ikke mindre. Så jeg må købe et nyt, for det er så pænt, men duer jo ikke at det er for stort…
   Hvis det kunne passe din lab må du købe det for en 50’er inkl. porto, smid mig en mail på emilysalomon@gmail.com hvis du er interesseret :)

   1. Tak for tilbudet men har lige målet et af hendes halsbånd og kan se at det også bliver for stort. Det er en formel 1, lab og derfor ikke ligeså stor som de traditionelle lab´er.
    Men det var et rigtig godt tilbud!

    1. Helt ok, hvis det havde passet var det jo et hit :) Hun er en lille fin sag så :) Men hvis du skal bestille derfra, så er de angivne størrelser altså når halsbåndet er spændt helt ind. Har bestilt et nyt til Penny i 15 inches :)

 4. Ihh fint halsbånd og snor :)! Hvor lang er snoren? :)! Tænker at jeg har en fransk bullerbasse og hun har jo ikk så lange stænger som Penny :)