little things

Pigekolletivet er selvforsynende med citroner..

lil7… og lagkager. Er meget heldig med kagebagende super-roomies!

eurowomanPletnæsen og jeg i denne måneds nummer af Eurowoman, der derudover også er kæmpetykt og et af de bedste nogensinde, synes jeg. Go buy ;)

nailsEr helt hooked på neglestickers for tiden. De her er fra L’Oréal.

I vores køkken bor der masser af Vogue’s og alles initialer (fra Tiger).

coversMine iPhone covers fra Søciety 6 (som jeg skrev om her og her) er kommet (det tog ca. 10 dage) og uden at jeg skulle betale told. Om det så er held eller forstand, kan jeg ikke garantere).

Endnu en omgang små rare sager denne uge. Sidder bare med benet oppe og er en happy camper ;) Og så gjorde det mig også glad at være nogle timer på arbejde i går. Så rart, når man har været hjemme så længe. Satser på at gentage succesen igen i dag. Og efterfølgende står den på drinks og sushi (og benet oppe) herhjemme.

Rigtig god fredag søde piger!

ENGLISH RECAP: Some of the small things that made me happy lately.

bloglovin

(Visited 412 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Min erfaring siger mig, at de går efter de store pakker hos PostDK, så det er nok, derfor du er sluppet for told. Jeg køber mest sko fra Staterne, og jeg bliver ALTID taget! Hyl.

 2. Ih hvor bor I bare fint :) Tror desværre ikke at mine to mandlige roomates ville acceptere hvis Vogue flyttede ind i vores spisestue :( Hihi! God fredag. //C

 3. fine billeder! :) vil ud og købe eurowoman! og ja det er nok bare heldigt at det ikke blev taget i tolden… jeg har selv bestilt et laptop cover fra society6 og skulle betale 200 kr oveni da jeg så skulle hente det fra posthuset :( øv! men fint er det :) god fredag!

 4. Endnu engang fine sager du viser i ‘little things’. Er vild med den kategori :)
  Min mand købte eurowoman til mig da jeg for lidt over en uge siden lå på sygehuset og ventede på vores anden søns ankomst, som var længe undervejs – jeg havde brug for noget at læse i, og jeg kom så i tanke om at du var i, så han blev fluks sendt afsted! :)

 5. Så fint et indlæg! Elsker Little Things, for jeg kommer selv til at tænke over de små ting i min hverdag :)
  Lige et spørgsmål til dine iPhone covers. Går de sådan lidt op på forsiden af iPhonen? Altså, sådan at man kan lægge iPhonen med bagsiden op og forsiden så ikke ligger direkte ned på bordpladen, hvis du forstår?

  1. Har købt dem i Magasin, men tror at de har dem de fleste steder hvor de har L’Oréal makeup og neglelak :)

 6. Hvor lækkert med egen citrusplantage – citroner er bare skønne i alle former for madlavning! :D

  – Anne

 7. Ih Emily, ville ønske jeg kunne læse den artikel med dig i Eurowoman, men jeg bor i udlandet, så det lader sig nok ikke gøre…
  elsker din blog, fordi den er så gennemført. den danske pendant til cupcakesandcashmere – en anden yndling :)

 8. Fantastisk atikel med dig i Eurowoman!!! og skønne billeder.
  Håber du får en skøn weekend. Dejligt at læse med.
  Rie (www.ohso.dk)

 9. Må jeg spørge, hvad det “prikkede” iPhone cover hedder inde på siden eller hvor du mere præcist fandt det? Det er rigtig fint, nemlig! :)