look of the day: grey, black & white

bogw1bogw2Outfit details: Knit H&M// skirt H&M (old)// coat Ganni// boots Dr. Martens// clutch Decadent// beanie Ayamara// necklace Bjørg

Jo, jo man kan snildt være mere end begejstret for sne der daler, selvom man er 27 år. I dag har jeg, ovenpå en mere end pakket arbejdsuge (hmm… uger er det efterhånden, kan ikke huske hvornår jeg sidst har holdt rigtigt fri), næsten en fridag. Skal lige til et enkelt møde og i eftermiddag skal jeg til frisøren hos Beauty Avenue. Skal have klippet en ordentlig bid af og så have lidt gang i ombre’n igen, tror jeg. I alle tilfælde lidt lyst på en eller anden måde. Glæder mig.

Til de af jer der har spurgt, så er TLC-klippene fra modeugen – med undertegnede på slap line – at finde lige her (klik på den knap i menubaren, der hedder ‘Copenhagen Fashion Week’) og så bliver de sendt hver dag på TLC kl. 18.59 og 19.59 :)

ENGLISH RECAP: I never get tired of watching snowflakes falling. Snow on the ground I’m not too crazy about though and I have a serious crave for spring not to even mention summer.

bloglovin

(Visited 307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

  1. Ja, ikke? Men det ser dog også mere mørkt ud på ovenviste billeder end det vist egentlig er :)

 1. Er så top ærgelig over at min h&m ikke havde den strik hjemme i min str…!
  Jeg blev også klippet for nyligt, der røg 10-15 cm, tyndet ud i det, og så fik jeg klippet lidt skødeløst parisienne pandehår. Så dejligt! Det er utroligt, den betydning en opfriskning af håret kan have.

  1. Åh, det lyder også fint. Nu fortryder jeg helt at jeg ikke også fik skødesløst pandehår… Hmm… ;)

 2. Strikken er vistnok at finde på H&M’s webshop… Men den ser nu finere ud her på bloggen end på H&M :-)

 3. Du er rigtig god til at interviewe! Sikke nogle gode klip TLC har produceret så vi, der ikke har været med til modeugen også kan følge med :)

  1. I hedengangne Paris Texas, men Bjørgs smykker kan købes mange steder også på nettet :)