look of the day: imperial pillar

heygirl1 heygirl3 Outfit details: Jacket Zara// shirt Topshop// jeans Diesel// boots Billi Bi// bag Decadent// frames Karen Walker

Dagens fra i torsdags med skovmandsskjorte og langt hår. Sidste gang med (så) langt hår i øvrigt. Tiltrængt klipning blev vel overstået i fredags og jeg er nu happy med meget kortere og tyndere (elsker, elsker den der ‘tynde-ud-saks’, som jeg endelig har fundet en frisør, der ikke er bange for at bruge). I går stod den på flytteroderi og bytur og i dag har jeg hygget mig med Kirsten og hjulpet hende lidt med hendes nye, spændende projekt og spist lækker frokost på café 8-tallet. I aften skal jeg have benene op, spise burgere og se Borgen med de andre beboere i pigekollektivet. Hurra!

bloglovin

(Visited 292 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Jeg elsker jakken! Fåes den stadig? Synes ikke jeg kan finde den på Zaras hjemmeside (har kigget under ‘men’) :-)

 2. Er brillerne bare for vores skyld? Synes nemlig ikke, vejret har været til solbriller ;-)

 3. Jeg deler din fascination af tynde-ud-saksen, har også været afhængig i nogle år. Men efter at jeg havde svært ved at finde en frisør som rent faktisk brugte den, og ikke bare anbefalede at lave etager i i håret i stedet (for NEJ, det giver ikke den samme effekt) så troede jeg,at jeg efterhånden var den eneste tilbage som påskønnede effekten. :) Dejligt at høre at der er andre med på den gallaj!
  God Søndag. ;)
  -Isabella

 4. Super lækkert outfit :-)! Må man spørge hvorfor du bor i pigekollektiv?? Hvad med Penny??

  1. Hehe… jeg er bare flyttet sammen med to af mine veninder og vi kalder det ‘pigekollektivet’ sådan lidt for sjov ;)
   Penny er skam også en del af pigekollektivet :)

   1. Haha… det er nu ikke noget jeg ikke allerede har skrevet om, men skal nok følge lidt op på det snarest :)

 5. Flotte billeder!
  Hvem er frisøren??? For jeg elsker også tynde-ud saksen, men du har ret, det er ikke mange frisører der vil bruge den! Får altid af vide det er så slemt for håret, men de gange jeg har fået det gjort, har det altid være sådan et godt resultat!
  Hilsen fra Katrine

 6. Hold op hvor jeg elsker jakken, og den måde du tager billeder på, gid man kunne lærer lidt af dig?;-). Og du må have et super godt kamera! :-)
  kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 7. Hej Emily

  Hvad er jakkens model navn?
  Kan ikke finde den på hjemmesiden, men er ret forelsket. :)

  1. Den er desværre fra efterårskollektionen (altså fra sidste år) og fra herreafdelingen. Men måske du kan finde den på trendsales eller ebay :)

 8. Jeg er vild med tasken – hvor har du den fra? Kan se den er fra Decadent, men jeg kan ikke finde noget på deres hjemmeside eller på andre hjemmesider.