look of the day: wax on

Outfit details: Shirt Just Junkies// knit Only// jeans Zara// coat Ganni// bag Mulberry// jodphurs Minimarket

Et hurtigt hej her fra sygesengen. Er stadig lidt groggy og har ondt, men havde lige lyst til at kigge ind forbi her. Min operation i går gik rigtig fint efter omstændighederne. Tusinde tak for alle jeres søde hilsner! Jeg har fået fjernet en del af ledkapslen i anklen og andre spændende sager, der ikke så ud som de skulle, så der er mulighed for at det bliver bedre end før, når jeg ellers er helet sammen. Nu står den på ro og benet oppe de næste 14 dage og derefter ingen høje hæle det næste lange stykke tid… Hmm…

Billederne ovenfor er et par uger gamle og måske byder de ikke ligefrem på odiøs styling, men synes de var søde og hyggelige og af og til er skovmandsskjorte, tynd strik, voksbuks og ditto frakke også bare vejen frem. Nå ja, og plettet hundeskinke ej at forglemme ;)

ENGLISH RECAP: Sometimes you just feel like wearing a casual checked shirt, a thin knit and a waxed coat and ditto jeans. Well, and teaming up with a spotted, smooth coated border collie of course.

bloglovin

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

    1. Ja, det er ikke så ofte jeg gør med dem (altså andet end når jeg står op og inden jeg går i seng), måske jeg skulle blive bedre til det…

    1. Mange tak. Hmm… spiser nogenlunde fornuftigt (dog med kage hver dag ;) og så går jeg en masse ture med min hund :)