look of the day: new dress, new hair

pumpehuset1Outfit details: Dress Magali Pascal // knit vintage// coat Zalando Collection (affiliate link) // booties Tiger of Sweden// sunglasses Ray Ban (affiliate link)// bag Mulberry 

Billeder fra i sidste uge, hvor Kia og jeg gik på fastelavnsbollejagt (det er om at nå det mens de er der) og ‘dagens’-skydning i frokostpausen. Jeg var usandsynligt sur den dag (det sker sjældent, men det var en af de dage), så det var en ret så hård fødsel med de billeder og stakkels Kia kom på virkeligt hårdt arbejde og måtte tage 8 gange så mange billeder, som vi plejer. Kan selvfølgelig ikke huske hvad jeg var sur over nu og med fin forårssol, ny kjole og nyt fint hår, så var der vist heller ikke så meget at være sur over set i bakspejlet. Hmm…

Jeg fik klippet håret i nogenlunde samme frisure, som jeg plejer. Dvs. masser af lag og etager og tyndet gevaldigt ud i det og så er der røget 20 cm (!) af længden. Vildt rart, men også rart at det stadig er langt, det er nu engang ‘min’ frisure. Derudover er det blevet lysnet på ombremanér, men på en meget naturlig måde og med ditto resultat. Er så glad for både klip og farve :) Også fordi det ikke er noget der skal holdes manisk ved lige for at se pænt ud, jeg duer simpelthen ikke til hår, der skal styles hver dag og klippes/farves en gang hver anden måned.

Kjolen er en ret så tynd forårs-/sommersag, som jeg glæder mig til at lufte med bare arme og et bælte i taljen, men med en tyk strik over gik det også næsten at have den på nu her i evighedsvinteren. Kom nu forår! Pretty please?

ENGLISH RECAP: Even though it looks rather sunny on the pictures above it’s still freezing here in Copenhagen. Spring now! Pretty please? I’d love to be able to wear the shirt dress above without a knit over and with bare legs and strappy sandals. Like now.

bloglovin

(Visited 253 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. slap nu aaaaf med der støvler, hold fast de er flotte! Og det er du også:-) Elsker at få “nyt” hår selv.

  1. Har lige forberedt lidt mere hår til i morgen, så det kommer. Har dog ikke nogle billeder af det bagfra, men det når vi nok. Satser ikke på at det render nogen steder ;)

 2. Lækkert! Leder desperat efter ny frisør, der tager ansigtsform etc i betragtning, er din værd at anbefale og i så fald hvad hedder din frisør ?

  Anyway lækkert hår :)

  1. Jeg er i alle tilfælde rigtig glad for hende. Hun hedder Kendra og det er hos Beauty Avenue på Frederiksberg :)

 3. Det er ok at være sur, selv uden grund. Det skal der osse være plads til, de “negative” følelser (ingen følelser burde dog være forbudte). Men samfundet, normen, siger os jo noget andet. Sorry, nu kører jeg ud af en tangent. Sys det er sejt du melder ud, s’all.

  Nåm, du ser dejlig ud, ville jeg osse bare skyde ind ;)

 4. Jeg er trofast følger af bloggen og kæmpe fan. Men jeg er også en smule bitter. Hvis dit hår ser sådan ud når det bare får lov til at passe sig selv, så synes jeg det er lidt feje hold. Jeg ligner troldepus med en dårlig hårdag, når mit hår får lov til at passe sig selv. Ih altså :p

  1. Hehe… ja, det er vist lidt feje hold! Kan dog fortælle at det først ser sådan ud på 2. dagen og at det ligner noget der har fået stød lige efter det er vasket. Håber det er til lidt trøst ;)

 5. Hej Emily
  skøønt billede og jeg er vild med dit nye hår – det klæder dig og har en slags “summer shine” over det :-)
  Jeg er nødt til at spørge om din jakke fra Zalando. Er den lille i størrelsen? :-)