look of the day: crutch

kryk1 kryk2 kryk3 kryk4 kryk5 kryk6Outfit details: Jacket (old) and skirt Zara// scarf Vibe Johansson// tee H&M// necklace Bjørg// bag Balenciaga// boot Billi Bi// sunnies Ray Ban (affiliate)

Flot robocop-fod bliver en af forårets store tendenser. I så det her først. Ny nederdel, men ellers den sædvanlige uniform, dog med lidt anderledes accesories, venligst udlånt af Hvidovre Hospital ;)

Min søndag skal bruges på arbejde og så får jeg besøg af søde Anne.

God søndag til jer :)

(Visited 437 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Med lidt god vilje kan den godt minde om Isabel Marants aw13 støvler ;) God bedring – håber du snart kan smide krykkerne. Glæder mig også til at følge med på dit nye bloghjem.

 2. Rigtig flot nederdel – krykkerne, jeg håber ikke jeg kommer til at følge den mode i år ;)
  Go’ søndag – har luret Annes blog, sikke nogle lækre sager hun fremtryller :)

 3. Lækker nederdel, den er lige dig.
  Mon Anne medbringer kage? Jeg skal i køkkenet og eksperimentere med at gøre Rustikki kunsten efter.

 4. Du er simpelthen så skøn. At du kan dresse selv den fod op! <3 Hvis det var mig der haltede rundt med den, så du mig med garanti mest i joggingbukser. ;)

 5. Hej Emily,

  Har fulgt din blog længe og er VILD med den.
  Og hvor ser du altså drøn godt ud i det outfit.

  Jeg har selv købt nederdelen på nettet, men den er desværre for lille. Jeg plejer normalt at bruge 36, men købte den i 38. Lidt et åndsvagt spørgsmål, men hvilken størrelse har du den i? Kan ikke forstå at min er for lille nemlig.

  Rigtig god bedring med benet.

  Varme tanker
  Julie

  1. Tak hvor er du rar :) Jeg har købt den i en small/36 :)
   Æv, at den var for lille.

 6. Hvor er det ‘godt’ at du sørger for at robocop-fod og krykker er det nye i 2013 ;) jeg var med på trenden i foråret 2010 – må sige du forstår at dresse den noget bedre op end mig ;) Jeg rendte konstant rundt i leggings :D

  1. Jeg er blevet opereret i anklen, grundet en gammel skiskade, der blev ved med at drille…

 7. Fortsat god bedring, håber smerterne er på retur. Min mormor var forresten first mover, hun brækkede foden i start-februar, så har set en robocop-skinne fuldstændig magen til fra alskens vinkler efterhånden! Men du sporter den fint. Tager hatten af for, at du har overskud til at dresse op – troede strømpebukser var en umulighed!

 8. der findes virkelig ikke noget smukkere end den der læderjakke…
  men nederdelen er også mega fin!