look of the day: office attire

indi1Outfit details: Jacket Munthe plus PLAN// tee Libertine Libertine from Adélie// skirt Allez Allez (old)// necklace Jane Kønig// anatomic heart necklace Bjørg// earcuffs Zöl

Jeg er så drønhamrende vild med Munthe plus Simonsen for Plan jakken. Jeg havde den også på her, hvor I også kan læse mere om projektet. Ikke nok med støtter et godt formål og belyser vigtige problematikker i forbindelse med tøjproduktion, så har den har hængt på mig i den sidste tid. Og jeg kan slet, slet ikke vente med at lufte den til sommer, som den perfekte boho-jakke til cut-offs, strandhår og ankelstøvler i cowboystil. Og masser af smykker i lag, som ovenfor. Den skal bestemt med på festival, skal den.

Jeg er kommet af med skinnen og krykkerne og borset fra en let halten (der forhåbentlig aftager), så er jeg næsten så god som ny. I går var jeg på arbejde iført ovenviste outfit og senere til & Other Stories åbning. Jøsses for en lækker biks med pæne, pæne ting. I kan godt glæde jer til i morgen hvor den åbner officielt. Jeg købte en skjorte, solbriller, undertøj og en hulens masse yndige og velduftende skønhedsprodukter (dem med figenduft er fantastiske!).

I dag står den på praktiske ting og sager her i formiddag og i eftermiddag skal jeg med søde piger til pressevisning hos Malene Birger og siden ASOS. Vi skrives i morgen, hvor jeg har en rigtig, rigtig lækker konkurrence til jer :)

ENGLISH RECAP: What I wore at work yesterday. I cant wait to take the jacket for a spin combined with cutoffs and a westerns style ankle boot once summer hits Denmark (I have to be patient for that to happen though…). 

bloglovin

(Visited 511 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Den er virkelig også smuk den jakke! Hvilken str. Har du taget den i? Er den lille eller stor i størrelsen?

 2. Super skønt forårsoutfit på trods af den bidende kulde :) Hvor er skoene fra? De ser ud til at kunne passe til det meste i den farve – dem må jeg da have :)

  1. Det er et par støvler fra Nelly White, dog fra sidste sæson, så ved ikke om de stadig er at finde på Nelly.com…
   Og tak :)

  1. Det er da heller ikke hæle, når det er under 10 cm?? ;) Hehe… ej, har fået lov af lægen, han syntes faktisk det kun var godt at skifte lidt i højden, så længe de ikke var for høje og det ikke gjorde ondt selvfølgelig. Når det er sagt så havde jeg dem ‘kun’ på, på kontoret og ikke på vej til og fra, der havde jeg sneakers på :)

  1. På Amager Torv i den gamle Søstrene Grene (overfor den ‘nye’ Søstrene Grene) og ved siden af Weekday :)

 3. Så lækkert outfit. Kan godt lide at du har sat en karry gul sag til det ellers mørke sæt :-). Tror jeg ville blive vold bleg, hvis jeg gjorde det, men du gør det nu meget godt :-)

 4. Rigtig lækkert outfit. Lige et lidt mærkeligt spørgsmål:-) er det sorte eller blå strømpebukser, og hvor er de fra? Jeg mangler nemlig nogle i mørkeblå og kan ikke lige finde dem.