look of the day: childhood street

rahbek1Outfit details: Coat Shirt and sunglasses & Other Stories// skirt H&M (old)// coat Rützou// scarf Ficus Folium// bag DECADENT// boots Acne//

I torsdags var jeg til pressevisning hos by Malene Birger, i deres hovedsæde på Rahbeks Allé, kun få husnumre fra hvor jeg boede i mine første leveår. Lidt skægt, at være dér på min barndoms gade igen. Kører egentlig ofte forbi Rahbeks Allé, men kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har været på gaden. Men det blev der så rådet bod på. Iført nyindkøbte sager fra & Other Stories butiksåbning i onsdags og masser af mørke farver og lånte støvler. Jo, det er bestemt en garderobefordel at bo sammen med to piger ;)

I kan tro, at der var pæn-pæne ting hos Malene Birger. Vi var der for at kigge nærmere på det, der kommer i butikkerne henover sommeren og til efteråret og jeg forelskede mig selvfølgelig i kollektionens dyreste style: En frakke til 15.000 kr. Viser den og nogle af de andre (og lidt mere tilnærmelige) lækkerier snarest.

I dag skal jeg spise brunch hos choko-Anne (jeg er blevet lovet vafler, yippie!) og senere får jeg besøg af søde Mie, der også har været så rar at tage billederne til dette indlæg.

Jeg håber at I får den bedste søndag!

bloglovin

(Visited 310 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Hej Emily.

    Skønt med garderobefordele :-) Må jeg spørge dig, hvordan støvlerne er i størrelsen? Jeg er ret vild med dem, og sommetider kan Acnes sko størrelser variere noget, synes jeg :-)

    Vh. Anne