snickers muffins

snickersmuf2snickersmuf1snickersmuf3 Min ene super-roomie bagte lækre muffins efter Nigella Lawsons opskrift i går. Og dem skal I bestemt ikke snydes for, I var jo ret begejstrede for Snickers-kagen ;) De her er ikke helt så overdådige, men rigtig gode og så er de en hel del nemmere at bage.

Rigtig god påske til jer alle sammen. Jeg satser på at opdatere lidt henover påsken, men nok på lidt lavere blus end sædvanligt. Skal i sommerhus at gå lange ture og læse mange bøger. Lige om snart skal jeg dog til premiere på 3. sæson af Game of Thrones (GLÆDER MIG!) og senere i aften står den på øl og P3 Guld med pigerne :)

MUFFINS MED SNICKERS OG PEANUT BUTTER – 12 stk.
250 g hvedemel
6 spsk (85 g) flormelis
4 tsk bagepulver
et nip salt
160 g (6 spsk) groft jordnøddesmør
60 g smeltet smør
1 stort sammenpisket æg
1,75 dl mælk
3 x 65 g Snickers, hakket

1 muffinform med plads til 12 stk, beklædt med papirforme

 • Varm ovnen op til 200 grader.
 • Rør mel, sukker, bagepulver og salt sammen.
 • Kom jordnøddesmørret i og rør til du har en skålfuld grove krummer.
 • Rør det smeltede smør og ægget i mælken og rør det så varsomt i skålens indhold. Bland Snickersbidderne i og fordel dejen i papirformene.
 • Bag kagerne i 20-25 minutter, til de er hævede, gyldne og føles faste ved et (let) tryk. Lad formen stå på en bagerist i 5-10 minutter, før du tager hver muffin i dens papirform op og stiller dem til afkøling på risten.
 • Vigtigt: Spis én af dem, mens de er lune ;)

ENGLISH RECAP: My dear roomie made Snickers Muffins after Nigella Lawsons lovely little recipe yesterday.

(Visited 2.389 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Jeg kan ikke tåle avocado (som alle æder hele fucking tiden) hvis det er nogen trøst ;)

 1. Årh, de ser lækre ud – elsker vbirkelig den gængse konfektagtige snickerskage, så er sikker på de her muffins må være et hit! (:

  – Anne

 2. Nemlig! Øl og P3 guld, og så endda på en onsdag, det er bare hyggeligt :) God påskeferie, din plan for ferien lyder dejlig.

 3. Mhmm… Mums! De skal helt sikkert prøves. Jeg har bagt dine cupcakes med stor succes herhjemme, så mon ikke, at denne også falder i god smag ;-)

 4. Hvor skal du til premiere henne?? Starter game of thrones ikke først den 31. marts på HBO? Har glædet mig ubeskriveligt og nu det snart lige oppe over:))