little things

Kønne marcipan-/chokoæg.

lilla2Gæslinger, ‘Suede Blanc’ fra Voluspa og kaffe.

To gode læbepomader. Med ‘Kys Sclerose Farve’, der kan fås ved kassen i Rema 1000, går overskuddet til Scleroseforeningen.

Det mest utrolige mønster på et stykke brænde.

Den smukkeste solnedgang forleden aften.

Har fået den sødeste lille påskehare-usb i anledning af at Marc Jacobs har åbnet butik i lufthavnen.

Sommerhushygge.

En omgang små rare ting helt nede i gear i sommerhus. Jeg kværner bøger (er skisme snart færdig med 3. omgang 1Q84) og blade, sover 9 timer hver nat, kigger ind i pejsen, går ture på stranden med Pletten og så er jeg på mirakuløs vis tilmed nået til bunds i min inbox. Håber at I også har en dejlig påske.

ENGLISH RECAP: Little things that makes me smile ‘The Spring-break in Summerhouse’ edition.

(Visited 325 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Kære Emily

  Det ser vel nok dejligt ud.

  Kan du anbefale 1984-bøgerne ?

  God påske fortsat.

  / Christine

 2. Det er små barkbiller, der har været i gang i træet. De laver de flotteste mønstre når de spiser(: Sidst jeg var hjemme hos mine forældre hjalp jeg min far med at kløve brænde, men jeg blev med at stoppe for at kigge på de flotte mønstre når barken faldt af – man nænner jo næsten ikke at brænde det….
  Ser hyggeligt ud med sommerhus og nu har jeg også lyst til påskeæg. Jeg er selv i Sverige her i påske og det er også vildt skønt (: Har i hvert fald fået min fair share af svenske godter (burde nok droppe de der påskeæg faktisk) (:

  1. De er dygtige de biller :)
   Haha… svenske godter er nu også det bedste hvis du spørger mig :)

 3. Så dejlige billeder! Hvor er glasvasen med de skønne grene i fra?

  – Nyd de sidste påskedage.

  1. Mange tak. Det ved jeg desværre ikke, det er ‘bare’ en der har stået i vores sommerhus i umindelige tider :)

 4. Jeg har hørt så meget om den 1Q84-bog, men har den noget at gøre med den gamle bog 1984 af George orwell? :-)

  1. Ikke som sådan, men Orwell’s 1984 bliver nævnt et par gange og den kan nok på sin vis ses som en hyldest fra Murakami til Orwell :)

 5. Fik endelig reserveret 1Q84 forleden, efter at du et par gange har snakket godt om den. Umiddelbart lyder handlingen ret langt ude (sorry, men det gør den!), men jeg glæder mig til at blive fanget af den :)

  1. Den er så skør og så langt ude, jeg ved stadig ikke hvad jeg skal synes, men har under alle omstændigheder været fanget nok til at læse 1000 sider indtil videre, så noget kan den :)

  1. Tak, det er en væmmelig og ofte lidt overset sygdom, der bestemt fortjener støtte og belysning.

 6. Tak fordi du støtter op om scleroseforeningen, vi er mange som kæmper med det hver dag. Dog nogle mere ramt end andre!
  Det er super dejligt at der kommer lidt fokus, så vi kan komme den sygedom til livs!! Vi kan jo alle blive ramt!!
  Tak!!!

  1. Kære Malene, det var bestemt så lidt. Og ja, lad os krydse fingre for (og støtte) at der kan findes en løsning. Klem

 7. Jeg elsker også de her indlæg :). Kan du fortælle lidt om 1Q84-serien (hvad er det for en slags bøger, hvad omhandler de sådan overordnet)? :) Har set dem omtalt mange steder i blogland nu efterhånden..

 8. Hiii Emily! Det er min gamle lære som har designet Marc Jacobs usb’et! (Will Broome) ;)