little things

At det endelig (næsten) er solbrillevejr. De lyserøde er herfra og de blomstrede et gammelt par fra H&M.

Cupcakes med orangeblomst, jeg bagte i forgårs. Opskriften kommer på bloggen i næste uge.

Verdens bedste side-kick. Hun gør mig glad hver dag.

Seje bøger fra seje bloggerdamer på mit natbord. Salater fra The Food Club (køb den her) af Ditte fra The Food Club og Slip rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus (køb den her, i dag + i morgen endda med rabat) af Anette fra Beautyspace. Og gør lige jer selv den tjeneste at besøge de to blogs, de er verdensklasse indenfor hver deres område!

Grrr… på sweatshirt fra Rika, købt hos Adélie.

Fin ny flettet taske fra CAIA i Tullinsgade og ‘ombre’ notesbog fra Normann.

Små rare sager, der har gjort mig glad i ugens løb. Spiselige, læselige, til at tage med og på. Og så hende den firbenede. Og vintergækker og krokus, der popper op overalt og at vi har haft så fint vejr. Og en god anden uge på nyt job. Og sidst, men ikke mindst, at weekenden byder på Firenze-tur. Men inden da står den på arbejde og derefter fredagscocktails i kollektivet og så må jeg også hellere få pakket lidt, inden turen går sydpå i morgen tidlig. De lover næsten 20 grader ;)

ENGLISH RECAP: Some of the little things, that made me happy this week. That it’s finally (at least most of the time) weather for sunglasses, a pretty tray of orange blossom cupcakes, a new clutch and sweatshirt, great books by fellow bloggers and my four legged, furry side-kick.

(Visited 207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Ej hvor ser det ud til at være nogle dejlige små ting i din hverdag :) solbrillerne er godt nok flotte!!

  Kh Emma
  ohmygown.wordpress.com

  1. Fra Bianco, det er dog desværre hverken mine støvler eller mine ben, men Kia fra Fierce og Fattigs :)

 2. Jeg har også lyst til lyse, fjollede solbriller og har kig på et par fra A.J. Morgan hos Adelie. Rigtig god tur til Firenze, gid det var mig, lider af akut udlængsel!

  1. Bare rolig, hun har (næsten) altid sele på, når hun er i snor. Det er hun dog sjældent, men lige på det ovenviste billede var hun i snor mens vi tog det :)

 3. Hej Emily

  Tillykke med rykket til eurowoman, jeg vil blot gøre dig opmærksom på men kan godt være du ved det at efter du er rykket er teksten blevet meget lille på iPad som jeg stort set kun bruger. Og selvfølgelig også billederne. Jeg håber at I får optimeret siden til i pad:)

 4. Jeg skal lige høre om noget.. Kan det passe at jeg engang har læst på din blog, at du havde en hund i pleje?
  Er det gennem venner, så du passede den, eller er der nogle steder, hvor man kan tage sig af hunden i perioder, fx 1 år eller 5? (-:

 5. Søde Emily!
  Nu har jeg et par gange set glimps af 1Q84 på din dejlige blog og så blev jeg altså nødt til at købe den. Nu er jeg på del 2 og jeg synes altså simpelthen bare det er så uforklarligt svær at læse? Jeg elsker den, synes den er smadderspændende, men den er fandeme også underlig synes jeg? Haha, havde du det på samme måde? :)

  1. Toeren er meget, meget mystisk, men det er også charmerende og interessant synes jeg :)