kaffepause

Noget af det allerbedste jeg ved, er at tage en kaffepause med en bog eller et blad. Det sker ikke så tit, men jeg gad godt blive bedre til det. Især når man delvist arbejder hjemmefra og kun får fri fra det ene arbejde, for at gå hjem og arbejde videre på det andet. Heldigvis er arbejde næsten lig med leg for mig, men derfor er pauser og frirum alligevel rare og gode og jeg skal huske dem. Forleden dag lykkedes det i stor stil. Med det nyeste Eurowoman, friskbrygget kaffe og en kanelsnurre. Rart.

Tallerkenen er fra Kähler og glasset er købt hos Dora Shop på hjørnet af Værnedamsvej og Tullinsgade.

ENGLISH RECAP: Nothing like a coffee break with a crisp new magazine and an indulgent cinnamon bun.

(Visited 259 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Uhmm, kanelsnurre fra Meyers! Det er en af de små ting jeg savner her i Aarhus :)
    Jeg kender så udemærket det med lige at skulle huske de små rare pauser, når man arbejder hjemme. Jeg stornyder også at arbejde hjemme, og en lille minipause væk fra computeren med magasiner og kaffe er dejlig hverdagsluksus ❤

    1. Lige præcis! Måske du kan skrive et brev til hr. Meyer og foreslå at han også indtager resten af Danmark. Med overskriften ‘Kanelsnurrer til folket’ ;)