fødselsdag med pigepynt og desserttapas

I går holdt vi fødselsdagsfest for den ene tredjedel af vores lille bofællesskab og det foregik med lyserøde balloner, kæmpe silkepapirsblomster, ostebord og charcuteri, godt brød og rødvin og så afslutningsvis fire forskellige franske minidesserter: Chokolade fondant med vanilleis, tarte au citron og creme brûlée med hhv. vanille og lakrids. Simpelthen så lækkert at kunne få lidt af alle yndlingsdesserterne på en gang. For det viste sig at være yndlingsdesserter for næsten hele selskabet. Sig til hvis I er interesserede i opskrifterne, så poster jeg dem gerne :)

Nu går turen mod Sverige, hvor min mor har inviteret mig på mineferie, så Penny og jeg er i fuld krig med at pakke weekendtasken. Jeg har planlagt et indlæg til i morgen, men er først selv tilbage på pinden og i kommentarfeltet på tirsdag. Hav en dejlig søndag :)

ENGLISH RECAP: We celebrated my room mate’s birthday yesterday with lots of pink balloons and an assortment of tiny french desserts.

(Visited 3.194 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. De er fra Panduro Hobby, sådan et sæt hvor de er foldet/klippet, men man selv skal folde dem ud og ‘puffe’ dem op :)

 1. Hvor ser det fint ud. Jeg elsker virkelig, når folk gør noget ud af fødselsdage med pynt og lækker mad. Det er sådan en rigtig fødselsdag skal være! :-)

 2. Drømmefødselsdag! At kunne spise alle sine favorit desserter på samme dag – god ide med desserttappas. Det, tror jeg også, skal være temaet til min fødselsdag næste gang. Da jeg fyldte år i december gik jeg all in på balloner, pastelfarvet kjole og champagnebrunch (http://ohyouprettythings.dk/?p=3555 <— du kan se det her). Jeg kan virkelig godt lide, når man gør lidt ud af det hele.

  Og hvor er det hyggeligt at få indblik i pigekollektivet – det ser ud til, at I hygger jer :)

 3. Sikke en fin pigefødselsdag! Vil du afsløre hvor den fine t-shirt/top din veninde har på er fra? Den er virkelig yndig :)

 4. Det lyder som en fødselsdagsfest lige efter mit hjerte! Bobler, lyserød pynt og masser af franske desserter. En lille bid af himlen!

 5. uuh den tarte au citron ser så lækker ud! Det ville være super hvis du gad dele den opskrift! :)

 6. Hvilke forme brugte du til tarte au citron? Vil lave desserttapas til min lillebrors studenterfest på søndag.

  1. Det er sådan en silikonebakke med en masse små tærteforme. Den er købt i Frankrig, men man kan få små tærteforme mange steder, som regel separate. Prøv Inspiration og ellers har Kunst og Køkkentøj helt sikkert :)

 7. Fandt lige over den her fine post, med de lækre desserttapas. Synes ikke jeg kan finde opskriften på de lækre mini creme brulee? -og hvor har I mon fundet de fine små firkantede skåle? :)

  1. Næ, den fik jeg da vist aldrig postet, det må jeg lige se om jeg kan lave om på ;) Skålene er købt i et supermarked i Frankrig.