Cherry & Rose Cooler

I dag er det Dronningens fødselsdag og i den anledning modtog jeg i sidste uge et fint lille drinkskit (komplet med diadem og perlekæde) fra likørdynastiet Heering, der ikke bare er kongelig hofleverandør, men også har fået chefbartender på MASH, Nikolaj Brøndsted, til at kreere en cocktail, der er en dronning værdig.

Den er syrligt frisk, med et strejf af sødme og blomster og dermed perfekt til foråret. Jeg elsker kirsebær, pink grape og rose, så da jeg så, hvad denne drink består af, klappede jeg lidt i mine små hænder. Og den smagte tilmed bedre end jeg havde forestillet mig. Er man ikke til den svagt parfumerede rosensmag, er den nok ikke ubetinget et hit. I så fald ville jeg skifte rosenlemonaden ud med danskvand eller en almindelig lemonade, gerne med appelsin. Eller friskpresset appelsinjuice.

CHERRY & ROSE COOLER
2 cl. Cherry Heering
2 cl. Tanqueray TEN (eller en anden god gin)
3 cl. friskpresset pink grapefrugt
8-10 cl. Fentimans Rose Lemonade

Kom Cherry Heering, gin og grapesaft i en shaker med masser af isterninger og ryst grundigt i ca. 10-15 sekunder. Si det over i et højt, slankt glas (sådan et havde vi så ikke, hehe), fyldt med isterninger. Hæld forsigtigt Rose Lemonade i glasset og vend rundt en enkelt gang (helt ned i bunden) med en ske.

Pynt med en skive grape og gerne et rosenblad og et cocktailbær.

Enjoy :)

Og så skal jeg vist ud at købe en rigtig isterningbakke asap, ikke pænt med dem fra pose…

ENGLISH RECAP: A delicious, slightly perfumed and refreshing cooler of Heering Cherry Liquer, gin, rose lemonade and pink grape juice to celebrate spring.

(Visited 3.039 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Hvor fint. Nu har jeg tænkt over det et par gange. Dine stribede sugerør er simpelthen så søde, er det nogen man kan få her i DK?

  2. Hvor ser det bare godt ud! Jeg er heller ikke den store fan af den parfumerede smag, men prøves det skal den da en dag.
    Og så lige tillykke til Dronningen ;-)
    /Camilla

  3. Mmmmmm, det ser virkelig lækkert ud! Uf, så glæder man sig alligevel lidt til man ikke ammer mere og kan nyde sådan en drink ;)

  4. Måske et dumt spørgsmål, men har du tilfældigvis på nuværende tidspunkt fundet ud af hvor Cherry Heering og Fentimans Rose Lemonade forhandles? :)
    Synes nemlig ikke umiddelbart at jeg har set dem i nogle fysiske butikker, og drinken ville være perfekt til den polterabend jeg skal stå for i næste uge! :)