opskrifter på sund is

Morgenmadsispinde.

Vegansk chokoladeis uden tilsat sukker.

Vender stærkt tilbage med lidt billeder og beretning fra Sverigesturen (hvor Penny bl.a. fik en kæreste) i aften, men indtil da tænkte jeg, at det var passende at minde om to sunde og vanvittigt nemme opskrifter på is, nu hvor sommeren (forhåbentlig) står for døren. Først er det ‘Morgenmadsispinde’ med yoghurt og frugt (de kan også spises på alle andre tidspunkter af døgnet) og siden en ‘Sund Chokoladeis’ af banan og kakao.

ENGLISH RECAP: I could eat ice cream for almost any meal and with these healthy options it’s nearly okay. Popsicles made of a smoothie of greek youghurt and fruit and with whole pieces of fruit and a vegan chocolate ice cream of frozen banana, soy milk and cocoa.

(Visited 1.096 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer