Små ting

Morgenmadsvaflen i en dirty weekendversion med peanutbutter, dulce de leche (karamelcreme) og chokolade. Eller et lille Snickers-betræk om man vil.

Fine pudderfarvede nelliker.

‘Min sunde uge’ i denne uges Alt for damerne (nr. 21). Læs også mine tips til at være off-line på altfordamerne.dk

At være færdig med en bog (Murakamis 1Q84) og starte på en ny (Anaïs Nins Henry & June).

Helt glad (og med nye Prada-solbriller, det hjælper selvfølgelig også på det).

silver-linings-playbook copy

Jeg så Silver Linings Playbook i fredags og den var simpelthen så finurlig og sød (og Bradley Cooper ligeså). Blev til gengæld skuffet over The Great Gatsby i går.

Den fineste lille gave fra min mor: En chokoladeurtepotte fyldt med den bedste nougat fra Frederiksberg Chokolade.

Nye pæne to do lister fra denne fine Etsy-butik.

Små rare sager der har gjort mig glad i denne uge, der har føltes ekstraordinært god uden nogen egentlig grund. Men det er nu rart nok bare at være glad ‘fordi’. Dog kan måske være grundet alle mine nye ‘to do’-lister. Elsker at skrive lister (og i særdeleshed at kunne krydse noget af på lister) og med nogle ekstra fine lister at skrive på (og krydse af på), kan det kun blive godt. Senere i dag skal jeg til fødselsdag og ellers skal søndagen gå med at forberede og lade op til ugen der kommer. Og måske med et punkt eller to fra min regnvejrsliste.

(Visited 534 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily.

  Har du set, at Khaled Hosseini, forfatteren til Drageløberen, netop har udgivet en ny bog, der hedder Og bjergene gav genlyd? Jeg tror, den er rigtig god og glæder mig til selv at komme i gang med den, når eksaminerne er overstået :-)

  Hilsen,

  Ditte.

  1. Ja, jeg er så glad for mine :)

   @Lene – tror heldigvis at de laver flere løbende :)

 2. Sjovt, jeg var også inde at se The Great Gatsby i går. Jeg ved ikke, om jeg som sådan blev decideret skuffet, men udelt begejstret blev jeg bestemt heller ikke.

  1. Nej vel? Havde nok lidt for høje forventninger (elsker bogen, Leo og Mulligan), og så er det jo desværre nemt at blive skuffet.

 3. Orv. De notesblokke er simpelthen alt for fine. Tak for linket, det skal jeg bestemt ind og klikke nærmere på.

  I skrivende stund sidder jeg også væbnet med en tallerken syndige vafler og en nystartet bog. Det er fantastisk på en gråvejrsdag som denne.
  Jeg så desuden også Gatsby i fredags. Jeg har meget svært ved at formulere en specifik mening om den. Den var fantastisk overdådig (typisk Luhrmann), men den haltede lidt i de mindre, intime og knap så spektakulære scener. Til gengæld var jeg ellevild med søde og dygtige Leo. Egentligt var det ham, der bar hele filmen for mig.

  1. Selv tak :)

   Enig mht. GG og ja, Leo er fantastisk. Synes virkelig det klæder ham at blive ældre…

 4. Åh, jeg er helt misundelig på dig over at du skal til at læse Henry and June for første gang. Jeg har læst alle Anaïs Nins dagbøger hundredvis af gange og bliver aldrig træt af dem. Enjoy!

  Ciao,
  Birgitte

 5. Sikke nogle fine billeder og hvor er blomsten sød..
  Har allerede været inde og tjekke prada billerne ud. skal lige vurdere om 1600 af sommerens budget skal gå til dem. De er jo så nice