Kjoler til bryllup og sommerfest

kjolerbryllupkollage

1. Just Female. 2. Ganni. 3. Helmut Lang. 4. Moschino Cheap & Chic. 5. MSGM. 6. See by Chloé. 7. Sisley. 8. Acne. 9. Comma. 10. Kiomi. 11. Zara. 12. Stine Goya. 13. Kenzo. 14. DAY Birger et Mikkelsen. 15. Dagmar. 16. Gat Rimon. 17. Selected Femme. 18. Kookaï. 19. Michael Kors. 20. Zara. 21. Acne. 22. Halston Heritage. 23. DKNY. 24. Ganni. 25. Paul Smith Black. 26. Mint & Berry. 27. Vero Moda. 28. Darling. 29. By Malene Birger. 30. Oneness. 31. Warehouse. 32. Ted Baker. 33. Nly Trend. 34. Stylein. 35. Mint & Berry. 36. Traffic People. 37. Acne. 38. Nly Shoes. 39. ASOS. 40. Zara. 41. Nly Shoes.

Hermed den lovede opfølgning til guiden om påklædning til sommerbryllup og sidste kapitel om hvad man skal/kan have på til bryllup (eller fest) her i løbet af sommeren.

Nr. 1 er den meget efterspurgte Just Female kjole jeg har på i dette indlæg. Ellers ville jeg nok selv allerhelst have nr. 4, 5, og 21. Og 29. Og 34. Og…

Alting er valgt ud fra et kriterie om at det skulle være noget jeg selv ville have på, noget der var nutidigt og så i så mange forskellige farver, prisniveauer, print og snit som muligt, så der er noget for enhver smag, pengepung og facon. Og så selvfølgelig ikke noget hvidt eller sort.

Jeg håber at I får nogle helt fantastiske (og velklædte) sommerbrylupper og -fester derude :)

 

(Visited 2.333 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Skægt! Jeg har netop købt kjole nr. 11 (som i øvrigt er magen til nr. 20). Den sidder virkelig godt og har et flot changerende stof.

  1. Dejligt at høre, den ser nemlig rigtig fin ud, men det er (desværre) ikke altid en garanti for at den er det i virkeligheden, så dejligt med feedback :)

 2. Fantastisk med noget inspiration, selvom jeg ikke skal til bryllup. Nummer 1 kan nemlig også nemt bruges til skolebrug :) Det bliver en lille fødselsdagsgave til mig selv : ) Efter at have mødt din blog har jeg fundet ud af jeg er en rigtig nederdele pige, så tusind tak for the wake up call. Rigtig god til dig og alle andre : )

  1. Dét var bestemt så lidt Helene, dejligt at høre :)
   Og tillykke med fødselsdagen! Lige over :)

 3. Hej. Jeg tror der er en fejl i linket til kjole nr. 26.
  Men tak for inspiration til alle sommerens fester :-)

  1. Hov, ja det er der også og nu kan jeg ikke finde den rigtige…
   Det var så lidt :)

 4. Hej Emily.
  Jeg tænkte om du ikke kunne lave en guide/collage/ideer til alle dem der snart bliver studenter, som elsker din blog, og vil se sommer søde ud på deres store dag?
  Ps tak for en dejlig blog og hvor det dog klær dig og den ikke at være på bloggersdelight mere!

  1. Hej Camilla,
   Det kan du tro at jeg gerne ville, men tør næste ikke love det, da jeg har en crazy arbejdsuge denne uge og er på ferie i næste uge. Så når jeg får tid er I nok ved at sidde i vognene allerede ;)
   MEN hvis jeg kan nå det, så gør jeg det selvfølgelig!
   Kh.
   Emily
   Ps. Tak ;)

 5. Åh hvor er de fine… Allesammen og hver og en. Dog er jeg specielt vil med nr. 5, 16 og 29 – Hvor har jeg længe set frem til kjolesæsonen