Skokollektivet

pumps med ankelrem // western boots

Når man bor tre netshoppeglade piger sammen, så går der ikke lang tid før man er på fornavn med pakkeposten. Der i øvrigt tror at Nina (der er sygeplejerske og derfor oftest er hjemme til at tage imod pakkerne) er den vildeste shopaholic. Også selvom hun prøver at forklare ham, at det altså også er “til de 2 andre”. Ja, ja det siger de sikkert allesammen… Men den er altså god nok og således har vi lige fået fine sko, Nina og jeg. Er lidt misundelig på hendes western ankelstøvler, men jeg kan jo heldigvis bare låne dem, hvis jeg spørger pænt. De små sorte pumps med ankelrem fra Asos er blevet min go-to hverdagssko allerede. Pæn og tjekket, men ikke højere end at jeg snildt kan have dem på en hel dag.

Da jeg var yngre, syntes jeg at kitten-heels var det tåbeligste, men jeg er virkelig blevet lun på dem her de sidste par år og elsker, at man får lidt af effekten af hæle (i forhold til holdning osv.) og looket, men uden smadrede fødder. Altså forstå mig ret, synes stadig at + 10cm er flottest, men kan godt lide en ‘kompromishæl’, for jeg får – hvis jeg nu skal være helt ærlig – gået meget mere med dem, end med de tårnhøje.

 

(Visited 503 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Åh, jeg kender det alt for godt! Vi bor godt nok ikke tre piger i min lejligheden – men vi bor en meget bogglad amazon-købende pige, og en computer-dims-bestillende dreng. Og jeg er altid hjemme til at tage imod pakkerne, hvilket ofte resulterer i mærkelige blikke fra min søde postmand af. I sidste uge mumlede han noget så komisk: “Vi kan ikke blive ved med at mødes på denne måde!”. Og nej. Det kan vi egentligt ikke :b

  Men sikke fine sko I begge har fået bestilt jer. Jeg er også langsomt (men sikkert) begyndt at varme lidt op overfor de ret så omtalte kitten-heels. De er både yndige og praktiske. Og den slags skal man bestemt ikke undervurdere.

   1. Jeg har nemlig købt simba kjolen til sommerens helt store bryllup og den dér clutch kunne være lidt fin til!!

 2. Fine og praktiske sko. Hvordan er dine kitten heels i størrelsen? Synes asos sko str. kan være drilske

  1. Jeg har taget dem i en 6 (39), som er det jeg normalt bruger i spidse sko (da jeg har en bred fod, bruger 38 i sneakers etc.). Så synes de er ret ‘true to size’ :)

 3. Ihhh, så fine sko! :) og det virker virkelig som om, at I hygger jer ;)
  Det kunne være super sjovt hvis du lavede en lille ‘room-tour’ med de to andres værelse, deres make-up og skøndhedsrutine, en lille gardarobetur eller sådan noget :-) Hvis de altså er friske på det..? ;)

  1. Dét kan du tro at vi gør. Det tror jeg desværre ikke de er, men kan da prøve at plage dem lidt ;)

 4. Haha, minder mig om efteråret, da jeg vandt en balkjole fra 1940’erne + tilhørende sko på Lauritz.com i efteråret. Af en eller anden grund sendte de kjole og sko adskilt, og vores postbud plejer at komme omkring middag. Men så en morgen stod han uventet tidlig ved døren kl 8 med den første pakke, og jeg var nødt til at trisse ud og åbne iført dyne og fedtet hår, SÅ lækker! Dagen efter stod han der så igen, denne kl. 14 og konstaterede tørt “Nå, du er nået at stået op i dag?”

  1. Hihihi… de er strenge sådan nogle postbude ;) Men well, måske fair nok at de får lidt skæg ud af det. Og sejt med balkjole!

 5. Det er sjovt som man bliver ældre, selvom man for ikke længe siden svor at det aldrig skulle ske. Jeg havde samme opfattelse af kitten heels som du, i lang tid, men må nu også erkende deres praktiske aspekt, at man kan holde dem ud i længere tid end en time og at skifteskoene langt oftere ligger derhjemme og ikke i tasken ;)

  1. Hvor er det skægt at høre at I er flere der har det sådan. Og kunne ikke være mere enig ;)

 6. Uuufff hvor er de dog über cool de western boots. Jeg har set dem på Asos før og tænkt meeh, men dit billede ser de da meget mere tiltalende ud… øf! De er udsolgt i min størrelse..

 7. Åh hvor kan jeg forestille mig, at det er en anelse pinligt at være den der altid tager imod pakkeposten. Jeg synes det er rigeligt pinligt herhjemme, men jeg køber selvfølgelig også både til mig selv og to børn, så det bliver også til en del pakker. Og jeg har fået en kommentar fra posten om, at nu skulle han holde weekend, så han håbede jeg kunne klare en weekend uden ham… ;)

 8. Ved du hvordan western boots er i størrelsen? Da min normale størrelse er udsolgt, men måske man kan gå en størrelse op eller ned