More than eating

Har lige været til den fineste koncert med den lige så fine og underfundige Marie Key. Desværre var der nogen der drak mig lidt fuld i går og tvang mig til at danse hele natten til fest ude i Vest. Så er en lillebitte smule træt i betrækket i dag. Fik det dog betragteligt bedre efter en flæskestegssandwich og kanelsnurre hos Meyers, der endnu en gang er repræsenteret på festivalpladsen. Og det er vist det eneste nævneværdige mad, jeg har indtaget siden vi ankom sent i går aftes. Altså, der var også lige det der magiske kl. 3 om natten pizzaslice, men al mad man spiser på det tidspunkt og efter en lille øl eller to plejer at smage magisk, så det er nok ikke en gangbar vurdering.

DERFOR må I endelig melde ind her eller på Instagram (jeg hedder @emilysalomon, så ¨’tag’ mig lige hvis I finder noget vildt lækkert) hvis I er stødt på noget jeg skal smage. Kan nemlig – desværre – ikke nå at spise mig igennem hele udvalget selv.

Og hvis I er på festivalen og ikke ved hvad I skal spise, så smut forbi den nye Food Court og spis en jordbærmad fra Lolland eller prøv Pulled Lamb. Eller spis bygotto eller meatza. Der er det hele og folk taler meget pænt om det, så der skal jeg helt sikkert spise et par måltider eller mere. Hvis det kunne være rart med en lille gastronomisk pause fra musikken, så kig forbi More Than Eating ved Dommertårnet i Gloria, hvor der er masser af små, skægge arrangementer (gastronomisk legestue, saftpresning m.m.). Det er også her man kan købe billetter til pop-up restauranter. Jeg har købt billetter til os til på søndag hvor vi skal til Afternnoon tea med masser af kage fra yndlings-Strangas.

ENGLISH RECAP: I’m eating my way through Roskilde Festival.

(Visited 228 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Haha… Ja dét er også lækkert, men musikken er nu heller ikke at kimse ad ;)

  1. Alt det mad du poster fra Roskilde (også sidste år) ser bare helt vildt godt ud! Jeg har aldrig været dernede, men vil virkelig gerne næste år! Maden trækker ret meget, jeg er noget af en madgris :D

    1. Hehe, ja det er jo også meget mere end mad, men har valgt kun at dække det ;) Men jeg er fan af hele pakken, så synes virkelig at du skal overveje at prøve det :)

  2. Åhh jeg bliver så misundelig over alle de indlæg fra Roskilde! Har selv været afsted mange gange og troede egentlig at jeg havde taget min tørn, men kan altså godt mærke at det stadig trækker i mig ;-)