Roskilde Festival: More than music

morethanmusicrosy1-1sk5ros2 Billederne er fra sidste års Roskilde Festival, der for mit vedkommende også handlede en hel del om mad foruden omdrejningspunktet, der selvfølgelig stadig er og skal være musikken. Men uden mad og drikke… Og derfor synes jeg det er så dejligt, at der er fokus på at man kan få nogle lækre og ordentlige ting at spise, ligesom festivalen har påtaget sig nogle seje benspænd i forhold til bæredygtighed. Og så havde jeg sådan nogle herlige oplevelser til pop-up restauranter i ‘stalden’. Ovenfor kan I bl.a. se retter fra NaCl’s vilde showkøkken og fra da konditorlandsholdet holdt ‘Sønderjysk’-kaffebord om søndagen. Så lækkert!

Hvis I skal eller er på Roskilde og har lyst til at spise lækkert for en billig penge og få en anderledes festivaloplevelse, så tjek hele det vildt seje madprogram her. OG så synes jeg at I skal kigge forbi den nye lige så seje Food Court og Food Jam. Søde Sofie fra Health Junkie, der er min mad-Roskilde-partner-in-crime har lavet et fedt og uddybet indlæg om det her.

OG så synes jeg at I skal tjekke Roskildes mad-app APPetizer ud her.

I år er der nemlig også masser af spændende madbegivenheder på tapetet og jeg glæder mig til at prøve nogle af dem, foruden selvfølgelig at snacke mig igennem noget af al maden på festivalpladsen (altså købt fra boder, ikke fundet PÅ pladsen ;)) OG selvfølgelig høre masser af musik og hygge mig med mine venner fra på torsdag hvor jeg stikker snuden mod Roskilde. OG dele det hele (eller noget af det i alle tilfælde) med jer.

ENGLISH RECAP: I’m really looking forward to Roskilde festival on thursday and once again I’m there for and to cover the festival food scene. We’ll and to listen to some great music and have a good time with my friends. If you are at or going to the festival, check out the many cool food events here.

(Visited 727 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Glæder mig til at prøve de forskellige ting. Selvom det måske ikke lyder så fedt igen, må du også tage et smut forbi skiburgeren (Der arbejder jeg). Selvom det “bare” er forskellige slags, så kan man simpelthen ikke være på Roskilde, uden at have spist en skiburger :-)

  1. Nej mand er du gal! Skal så meget have skiburger! Håber på at det er dig, der serverer den :)

 2. Jeg er stadig misundelig på den River Island-jakke, som jeg virkelig skulle have slået til på. Skal du aldrig sælge den til mig? ;)

 3. Woooooooooow jeg er fuldstændig vild med den jakke, du har på, på det øverste outfit-billede.
  Hvor er den fra, og ved du om den stadig kan opspores? :)

  1. Den er fra River Island. Måske på eBay/Trendsales eller lign. Søg på Aztec print River Island parka/jacket :)

 4. Kan rigtig godt lide dit outfit med den fine jakke og jeans! Jeansne sidder virkelig godt på dig – hvor er de fra?

 5. APPetizer er nemlig en super fedt App. Man kan sku rimelig hurtigt miste overblikket, når man står så tætpakket, at kortoverblikket (som App’en har) er genialt.