BB Te

Tepause med det nye, fine Eurowoman. Så pæn Pariser-forside. Og en lidt sundere sidevogn end der var til denne kaffepause (ville dog hellere have kanelsnurre… Anytime…). I ved, at jeg er en kaffesøster af rang, men jeg prøver virkelig at skære lidt ned på alle de mange kopper black power og det går lidt nemmere hvis jeg skifter nogle af dem ud med te. Hvilket egentlig også er ganske tilfredsstillende. Mine yndlings er Green Bamboo (prøv den, den smager ikke af bambus, men af Kung Fu-is!) fra Perchs og så er jeg vild med god gammeldags Earl Grey. I går havde jeg den nye BB (Beauty Beverage, hehe) Tea fra Kusmi i koppen (glasset), der smager friskt og syrligt af grapefrugt. Og er lavet på grøn te og maté. Lækker sommerte, som jeg også må prøve i en afkølet isversion med friske citrusskiver i snarest.

ENGLISH RECAP: I’m swapping coffee for tea these days and I’m really fond of the fresh and zingy new BB (for Beauty Beverage) Tea from Kusmi.

(Visited 313 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Ja, det lærer jeg nok aldrig, synes det ser helt skørt ud sådan (er en meget gammel dame indeni), men retter nu :)

 1. Kan man mon lokke ud af dig, hvor de fine glas er fra, Emily?
  De er jo SÅ fine!
  På forhånd tak:-)

   1. Helt sikkert! :)
    – Jeg har selv forsøgt mig med hjemmelavet iste i år.
    Det var af en grøn te med lemongræs og så friske lime frugter. Super lækkert!