Til te hos Strangas på Roskilde

ES Roskilde 137ES Roskilde 135ES Roskilde 127ES Roskilde 133ES Roskilde 132ES Roskilde 142 Hvem siger at man ikke kan få high tea på kongeligt porcelæn på festival? På Roskilde er alt efterhånden muligt og jeg er så imponeret over hvordan festivalen de seneste par år, har fået løftet niveauet og rykket grænserne for hvad festivalmad er og kan være. Har spist så godt de seneste par dage.

Jeg har fået lækre scones med lemon curd og smør til morgenmad. Og agurkesandwicher. Og citronkage, rabarberkage og petit fours. Og så lige et par macarons til dessert. Er netop blevet enig med pigerne om at vores liv peaker lige nu. Det bliver vist ikke meget bedre. Det mest overdådige tebord hos den gode Strangas på Roskilde, ovenpå den bedste aften i går i pitten til When Saints Go Machine. Top den. Tror ikke det bliver muligt, men vil alligevel give James Blake og Black Rebel Motorcycle Club en chance senere.

High tea hos Strangas foregik i ‘Stalden’ og var et af de arrangementer som More Than Eating står for. Husk at tjekke alle de seje mad-events ud (og reservere i god tid!) næste år :)

Håber at I der har været på festival, har haft det fantastisk (det har været SÅ hyggeligt at møde så mange af jer, tak for at I kom og sagde hej!) og at alle I andre har haft en dejlig weekend i det fine vejr.

ENGLISH RECAP: Who says you can’t have a proper high tea on Royal porcelain when at a music festival? At Roskilde everything is possible and I’m very impressed with how they’ve raised the bar for ‘festival food’.

(Visited 453 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Godt jeg snart skal have is, bliver helt lækker sulten af de kager ;)
  Og du gør mig lidt hooked på at udforske Roskilde festival på et tidspunkt, er bare så langt fra festivalstypen som man kan komme, så skal lige samle mod først! Hehe.

  1. Hehe…
   Men ja, prøv det da. Om ikke andet så for en enkelt dag, det kan være en god start og en måde at snuse lidt til det på :)

 2. Ikke lige det jeg umiddelbart forbinder med festival, men det ser godt nok lækkert ud!

  1. Hehe… Strangas serverer (heldigvis) også sine lækre kager andre steder, så dem kan du få også selvom festivallivet virker afskrækkende :)

 3. Jeg kan godt høre at det snart er et par år siden jeg har været på Roskilde, der er sket rigtig meget på kort tid. Man bliver jo nok nødt til at tage afsted næste år :)

 4. iii var Strangas på Roskilde!? Hvor fantastisk :D
  Elsker hans hyggelige lille biks på Åboulevard i KBH, har du været der?

  <3
  Pia Sabine

 5. Hvor lækkert – smagte I noget god te? Er på jagt efter nye slags (og tror vi deler tesmag for er helt vild med green bamboo te’en du anbefalede…). Ellers har du måske noget hjemme i gemmerne, du vil anbefale? Jeg er både til hvid the, kvæde, rooibush og earlgrey-agtige.

 6. Hvor er det vildt så meget der er sket med Roskilde. Jeg husker festivalerne midt i 90’erne (ja, jeg er røvgammel), hvor man skulle være virkelig heldig for at finde noget ok at spise. Det sjove er, at det virker nu næsten som om der kommer lige så mange på grund af maden og de andre ting, som der gør på grund af musikken. Førhen var maden bare noget man skulle have for ikke at dratte om, det var aldrig noget der var noget specielt. Det er lige før jeg overvejer at tage på festival igen.

  1. Haha… ja, der er bestemt også sket noget siden jeg var på festival første gang i 2002. Dengang levede jeg af kopnudler og af og til en sandwich fra Croissanten :)