Hey shorty it’s your birthday

I dag fylder jeg 28. Og er vågnet til det fineste morgenbord og pynt og et fint billede på min dør. Er heldig at bo sammen med de sødeste yndlingspiger. Og have rar mor, der kommer forbi med morgenmad og gaver. Nu skal jeg hygge og bage kage og forberede, til der kommer endnu flere yndlingspiger i aften. Håber at I også får en rigtig rar dag :)

ENGLISH: Today it’s my birthday and I can’t wait to see what this year has in line for me :)

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 297 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. KÆMPE TILLYKKE med din helt egen dag! Må du blive topforkælet med gaver, kærlighed og tøsehygge! Alt det bedste til dig i dit nye år!!!

 2. Stort tillykke med dagen, hvor ser din fødselsdag bare fantastisk dejlig og pæn ud ud. Sikke nogle søde roomies og mor ikke mindst :-) Jeg er vild med billedet på din dør. Må du få en fantastisk dejlig dag fyldt med forkælelse og hygge :-)

 3. Tillykke med dagen, den ser sørme ud til at være startet hyggeligt :) Tak for det skønne vejr :D

 4. Tillykke! Ville ønske det var mig der fik sådan en morgenvækning og fejring på min fødselsdag (snert af jalousi her, hihi). Håber du har en fantastisk fødselsdag – den ser ud til at være startet perfekt :)

 5. TILLYKKE søjde!!! Må indrømme jeg blev lidt overrasket over at vi er jævnaldrende – you look FAB darling ;0) Ha en dejlig aften.

 6. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. 28 år – det er alligevel “nogle” år siden, men det er en skøn alder.
  Jeg håber, du havde en fantastisk dag. Den startede perfekt ser det ud til :-)

 7. Læser du mon stadig med på kommentarer her? I så fald, kan du så fortælle mig, hvilket firma der har lavet den fantastiske lille kop med blomstermønstrene? :-)

  1. Det kan du tro jeg gør :) Den er en jeg har arvet fra mine bedsteforældre, de har haft den så længe jeg kan huske, men ved desværre ikke hvor den er fra. Marimekko laver nogle lignende :)

   1. Åh, det er den bedste slags ting, der findes – dem, der har tilknyttet gode barndomsminder :-)

    Jeg gætter på, der ikke står navn eller lignende under så, men jeg må snuse lidt rundt på loppemarkederne, når de lige så stille begynder at titte frem på byens pladser her i foråret.

    Men tusind tak for det hurtige svar! Har lige gennemgået heeeele din blog igen de sidste dage, og jeg elsker den boheme-stemning, der er herinde!

    God dag!