Små ting

Pænt udenpå og godt indeni: Nyeste nummer af Copenhagen Food.

Nalis à porter. Supersmarte (og holdbare!, har dem på, på 6. dagen nu) negle til at sætte på fra L’Oréal. I butikkerne fra september. Blomsterringene er fra Kranz & Ziegler og pungen fra Decadent.

De kønneste kort, min mor har foræret mig. Glæder mig til at skulle bruge dem til gaver og fødselsdage. Kan bl.a. købes her.

Danske jordbær. Har næsten spist en bakke om dagen den seneste uge. Er en lillebitte smule trist over, at det snart er slut.

Min ferielæsningsstak 6 down – 5 to go.

Den seneste uge har – kun afbrudt af et par festlige aftner – stået på total afslapning og hygge i sommerhus. Og jeg fortsætter lige en uge endnu. Nu kunne man selvfølgelig heller ikke have været meget heldigere med vejret, men har indtil videre haft noget nær den perfekte ferie. Altså i forhold til hvad jeg havde lyst til og trængte til lige nu: Masser af tid til at læse bøger og gå og løbe lange ture, 8-9 timers søvn hver nat, sund og lækker sommermad og dejligt selskab. Med andre ord får jeg virkelig ladt batterierne op inden det  atter går løs med arbejde og modeuge i næste uge. For jeg fortsætter nemlig med driverlivet en uge endnu, lige med undtagelse af en sviptur ind til byen for at ordne et par møder i dag og i morgen. Forestiller mig dog at denne uge også skal byde på et par projekter i køkkenet, bare så jeg holder mig lidt i gang ;)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made me happy the past 7 days – a cool gastro magazine, Nails à porter by L’Oréal, pretty little polaroid cards, Danish strawberries (my idea of the taste of summer) and my holiday book pile.

(Visited 222 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Så mange finheder samlet i et indlæg; neglene er åh så flotte, gavekortene noget så søde og jordbærene er uendeligt skønne. Desuden er din feriestak af bøger både flot og imponerende. Døsige dage med varme, jordbær og læsning. Man kan næsten ikke forlange mere.

 2. Det ser skønt ud! Og det ser ud som om, at du får en del at se til med alt det læsning :) Glæd dig til at læse Sara Blædel. Hun skriver helt fantastisk og du bliver revet med med det samme!

  1. Synes den er rigtig god! Elsker krimier, men er allergladest for de gamle ‘film noir’ af slagsen :)

 3. Ferie i roligt tempo er altid godt og som regel også yderst tiltrængt. Der er ikke noget bedre end et magasin i lækkert layout og med sider i tykt, kraftigt papir, og det er vist en ægte skønhed, du har fået fat i der :)

 4. Hej Emily,

  Du er jo sådan en flittig læser! For tiden står min læsning mest på Foucault ifm. speciale, som heldigvis snart afleveres, for så at blive erstattet med en 2,5 måneders rundrejse i Asien. Juhu!

  Har du i den forbindelse nogle all-time-favorite bøger, som du vil anbefale til lange flyturer, venten i diverse lufthavne og afslapning på stranden?

  Tak for en altid spændende og inspirerende blog ;)

  Mvh. Adina

  1. Åh, det lyder dejligt!
   Har du læst The Beach? Eller Just Kids? Synes også at Spis, Bed, Elsk er meget sød som rejsebog (og lidt irriterende, men mest sød). Min indre hippie er også ret vild med Troels Kløvedals rejsebøger. Og Jacob Ejersbos Afrika-trilogi :)

   Held og lykke med slutspurten og god tur :)

   1. Tak for gode tips! De er noteret og kommer på listen over bøger, der bør få en plads i rygsækken :)