Små ting

Cremant de Bourgogne og ‘friske’ grønne oliven.

Lækker, køn og ‘grøn’ serie af opstrammende og tonende produkter med viol fra Estelle & Thild.

At være glad og grine og hygge sig med dem man holder af. Firbenede som tobenede.

Seje Nike Free (hos Sarenza her) til løb og hverdag og med min nye farvebesættelse: Kobber, der indtil videre har resulteret i et kobberfarvet skrivebord, bøjler, fade, andre dekorationer og nu også fodtøj.

Den flotteste og lækreste bryllupskage i går til surprise-bryllup.

Smuk solnedgang over Hornbæk Strand.

At sidde i haven og læse og drikke kaffe og holde ferie. Bikini fra Triumph.

Pænt vand med lækker smag (opskrift her).

Denne omgang små rare ting der, med undtagelse af bryllupskagen, alle er fra sidste uge og derfor temmelig ferieprægede. Denne uge har nu også været god, men helt anderledes travl og hektisk med masser af arbejde inden og under modeugen. I går var jeg til det dejligste overraskelsesbryllup i Kongekilden i Dyrehaven. Vi var inviteret til champagne-brunch i anledning af parrets dobbelte 30-års fødselsdag, men de snød os og kom direkte fra deres vielse på Frederiksberg Rådhus (se den smukke brud i kjole fra H&M’s Concious Collection på min Instagram). Sådan et fint og uformelt bryllup og en rigtig dejlig dag.

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past couple of weeks extra special. New running shoes, flavored water, a beautiful surprise wedding, fresh olives and Cremant de Bourgogne among other things.

(Visited 466 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. et lille tip til de suuuper fede Nike (til evt. andre interesserede), så fås de hos asos til omkring de 800. Så er der da lidt at spare. ;-)
    Desuden tuuusind tak for en skøøøn blog. Følger med på 3. år!