Ilse Jacobsen jubilæumsshow

Ok, hvor søde er de små piger ikke? ‘Luftkameraer’ i fuld aktion.

Hvilken bedre måde at markere afslutningen på min ferie i Hornbæk og starten på Copenhagen Fashion Week, end med billeder fra det fineste og hyggeligste Ilse Jacobsen jubilæumsshow på Hornbæk Strand i slutningen af juni?

I anledning af Ilse Jacobsens 20-års jubilæum var der modeshow på Hornbæk Strand, både for presse og inviterede, men i lige så høj grad for alle ‘Hornbækkerne’. Sådan en flot måde at fejre et jubilæum og samtidig anerkende og hylde rødderne.

Modellerne var ‘almindelige’ mennesker i mange forskellige højder, drøjder og aldersgrupper, hvilket gav en dejlig uhøjtidelig og naturlig stemning. Og ikke mindst mange flere STORE tandsmil end man sædvanligvis ser på catwalken.

Den helt store showstopper var en kjole lavet af ægte blomster (Ilse har også en ret fantastisk blomsterforretning i Hornbæk), drømmer stadig lidt om den om natten. Sådan skal min brudekjole/-buket se ud, bare holdt i hvid og pudder ;)

ENGLISH RECAP: Some happy memories from Ilse Jacobsens 20th anniversary show at the beautiful Hornbæk Beach (her hometown). Lots of gorgeous smiles from the ‘ordinary’ people who ran the catwalk, a spectacular dress made of real flowers and the cutest little girls playing fashion photographers (or bloggers?).

(Visited 524 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. sikke en masse lækre sager – elsker bare hendes gummistøvler og har selv en fin lille samling af dem :)
    hendes designs er fantastiske. hun er helt klart et af mine forebilleder, håber jeg kommer til at lave noget som er bare halvt så godt når jeg er færdig uddannet :)

    1. Ja, jeg er også vild med røjserne især nogle af de nyeste. Held og lykke med drømmene :)

  2. Uhm, kjolen på billede nummer tre, ser da ud til at sidde til de helt rigtige steder.. Var slet ikke klar over, at der var kjoler at hente i Ilse Jacobsens repertoire..

  3. Ihh hun laver bare nogle fine ting hende Ilse ;) Er tit i Hornbæk, og kiugger altid lige forbi butikken :D Kan virkelig godt lide at hun bruger almindelige mennesker til at vise sit tøj frem!
    Hilsen fattig-bloggeren

  4. Ih, hvor ser det fint. Den blomsterkjole er jo SÅ fin. Og så lagde jeg slet ikke mærke til, at det er “almindelige” mennesker på podiet, før jeg læste det. Hvor er det skønt.