Emily & Essie

Emily & Essie. Det lyder lidt hyggeligt ikke? Som to fine veninder. Og det er det måske også, men det er i særdeleshed mode, neglelak og ikke mindst ditto tips galore! Jeg har sådan glædet mig til at vise jer den og håber I synes om vores lille film :)

ENGLISH RECAP: I made a small film with Essie during Copenhagen Fashion week. It’s in Danish but you might enjoy all of the lovely clothes and nail designs anyway.

(Visited 400 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Hihihi :)) det er første gang jeg hører din stemme, hvor er det bare sjovt havde forestillet mig en hel anden tone og mimik :)))

 2. Hvor er filmen og du fin :) Er det ikke underligt at vide, at man bliver filmet? Altså, jeg tænker på de der klip fra shows’ne hvor du sidder og klapper?

 3. Sikkert en fin hvid pæn bluse du har på i starten af filmen ved skrivebordet. Hvor er den fra??

  1. Tak Ida og jeg har det på samme måde, ved ikke hvorfor det er så hyggeligt med det neglehalløj, men det er det :)

 4. Hvor er det en fin lille film! Dejlig piget og uprætentiøs. En skøn lille pause fra specialeskriveriet her i dag – nogle gange er det altså rart at få en sukkerskålsdosis af tøsethed, hihi :) Og så er du jo også bare skøn at se på, Emily.

 5. Hold fast hvor er du bare elegant og smuk! Og din stemme er nøjagtig som jeg havde forestillet mig!

 6. Hvor ville det være opløftende, inspirende, befriende og glædesfyldt at opleve danske modeshows med kvinder, der har lidt mere saft, kraft og udstråling af liv uden at de skal ligne udmagrede energiforladte mennesker, som bliver styret af modebranchen og os forbrugere. Tak, Emily for din gode blog!

 7. Hyggelig lille film :0) Tror jeg en dag med virkelig overskud vil prøve tricket med neglelak på tape og så på fingrene – men hvordan var det lige hun fik det til at sidde fast på selve neglen?

  1. Takker :) Man lægger det på inden lakken nedenunder er helt tør og presser forsigtigt trekanten på med en pincet eller lign (men uden at skramme lakken nedenunder), du kan se hvordan Line lægger den på + trykker den fast i filmen :)

 8. Hvor er du smuk, Emily. Og SÅ fin med dine guldsmykker og neglelak i starten af filmen. Ved du hvad den mintgrønne neglelak modellen har på hedder?

  1. Tusinde tak Maria :)
   Alle navne på farver + stickers står til allersidst i filmen :)
   Mener at den du tænker på hedder Mint Candy Apple. Så pæn!

 9. Dejlig video :-)

  Kan du huske navnet på Essie lakken der er brugt til looket med guldtipperne?
  Var lige inde på Essies hjemmeside for at kigge lidt, men der er jo i nærheden af tyve forskellige nude nuancer(!), så kan ikke helt gennemskue hvilken der har været i brug her.

  Kærligst Lærke

  1. Tak :)

   Alle navne på farver + stickers står til allersidst i filmen. Du skal kigge under den der hedder ‘Emily look 3’. Du kan evt. lige pause filmen dér, hvis du vil nå at skrive det ned :)

 10. Sikke en fin video – og hvor virker du bare sød :)
  Bliver altid overrasket over at høre dig “med lyd på”, nu man kun er vant til det skrevne :)