Ganni SS14

Det  er ingen hemmelighed, at jeg er mere end begejstret for Ganni og jeg glæder mig allerede til næste forår hvor ovenviste lækkerier rammer butikkerne. Især kjolen med palmeprint (eller er det aloe vera?), den lyserøde frakke og den taljerede, røde kjole må meget gerne komme at bo hos mig. Kollektionen blev fremvist under en brunch i en lille københavns gårdhave under modeugen, sådan en fin og uformel måde at gøre det på og samtidig var der god tid til at se ordentligt på tøjet.

ENGLISH RECAP: I’m head over heel about Danish Ganni’s SS14 collection.

(Visited 1.434 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Er helt syg med den grønne helblonde sag (set hos anden blogger).
    Ved ikke om den skal bo hos mig, men den er smuk i sin blotte eksistens.
    Men ja Ganni er altid et hit – også med blade ubestemmelig art.

  2. Jeg elsker også Ganni men uhhh de modeller skræmmer livet af mig. Synes de ser pænt uhyggelige ud :-/ (sidespring, I know)

    1. Synes nu at de var meget fine i virkeligheden, men lyset/den meget ‘nøgne’ makeup gør dem måske ikke helt ret ;)