Vind: Sæt fra InWear

inwearleo1 inwearleo2

Så er min yndlingsårstid skudt i gang, både ifølge kalenderen og det ruskende vejr udenfor. Det skal fejres med en konkurrence hvor I kan vinde det smukkeste sæt fra InWears efterårskollektion, der generelt byder på en blanding af casual og rå elementer. Raffinerede, abstrakte dyreprint er blandt efterårets tendenser (igen. Heldigvis!) og InWears sæt i højrød og sort leopardprint er et fint bud på trenden og allerede en garderobefavorit herhjemme til både hverdag og fest. Jeg har brugt det som sæt til fest i lørdags og har haft bukserne på for sig til hverdag. De er nemlig (akkurat som dem jeg skrev om her) den perfekte blanding af behagelige og sofistikerede.

InWear og jeg udlodder et sæt i str. 38 til en værdi af 1398 kr. (Top – 599 kr. – Bukser 799 kr.) til én heldig vinder.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg inden på mandag d. 9. september kl. 12.00.

ENGLISH RECAP: To win this gorgeous set (in a size 38) from InWear please leave a comment below before September 9th.

(Visited 657 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

650 Kommentarer

 1. Wow et lækkert sæt :) Det ville jeg elske at iføre mig. Krydser og håber på, at jeg bliver den heldige vinder :D

 2. Øj, det er fint – og så lækkert at det også kan bruges hver for sig… Håber på at blive hot i rødt!

 3. Hold nu op – hvor er det bare et smukt sæt! Jeg elsker leopard og jeg elsker den røde nuance, så sammen er det bare et win win! Jeg krydser fingre :)

 4. Sikke et smukt sæt! Jeg foretrækker leopard i alle andre farver end den “rigtige” og dette er da helt perfekt! Jeg forestiller mig at jeg skal have en masse rødt tøj i den nærmeste fremtid.
  //B

 5. Jeg har beundret det sæt i, hvad der føles som, evigheder!
  Det må man bare eje <3

 6. Årh, smukkeste sæt og lige min størrelse på en grå mandag morgen, håber! :)

 7. Åh, jeg elsker sæt, men har aldrig fundet lige præcis det rigtige (du ved hvordan det er). Dog tror jeg at min søgen er ovre nu. Hold da op hvor er det helt gennemført fint. Flot og behageligt på en gang! :-) Jeg håber det bliver mit!

 8. Lækkert, prøvede den blå variant den anden dag, men vurderet kontoen havde bedre af jeg lod det hænge. Dette er bare så meget flottere, så det måtte gerne lande i min postkasse ;-)

 9. Uhh.. Det sæt er jo helt perfekt. Krydser fingre for at det bliver mit, ellers må det komme på ønskelisten som vokser og vokser :)

 10. Jeg synes september er den bedste måned i året. Her kan jeg nemlig fejre bryllupsdag med min mand. Jeg bliver også et år ældre i denne måned, det er ikke altid sjovt, men gaverne plejer at være dejlige. Mon jeg kan vinde det fine sæt tøj? Så kan det være at 29 år føles som 25;-)

 11. Det er et mega fedt sæt! Og det er jo lige min størrelse :)
  Helt forelsket i leo-sæt lige for tiden, synes også Baum und
  Pferdgarten har lavet et lækkert sweat-sæt. Dette fra Inwear er dog en smule mere sofistikeret, som du selv påpeger.

 12. Ih hvor fint! Jeg er en str 38 og har fødselsdag på mandag, det må være ment to ve :)

 13. SUPER flot sæt!
  Jeg vil krydse alt der kan kryfdses for at jeg vinder dette flotte sæt! :)

 14. Hold nu op hvor er det et fint sæt (: Er sikker på, at efteråret ville blive endnu bedre iført rød og leopard :b

 15. Et sæt jeg meget gerne ville eje, lige til at skyde en ny årstid og et nyt semester igang :)

 16. Åh, det ville jo være det perfekte speciale-fest-sæt. Jeg afleverer på fredag, og skal derefter op og forsvare i løbet af den kommende måned. Ville gerne gøre det i det her sæt, måske det kunne give lidt ekstra selvtillid og umpf. God mandag til alle.

 17. Det er jo det fineste sæt! Er helt vild med rød og leopard, så kan det blive bedre, når de to er kombineret i et sæt? Jeg tror det ikke!

 18. Uhh, hvor er de fint! Jeg håber MEGET på, at det sæt kommer hjem til mig og bor!

 19. Det er et super lækkert sæt – både sammen og hver for sig kan jeg forestille mig :) Krydser fingre!

 20. Uh, normalt er jeg slet ikke til dyreprint, men dette er jo en fantastisk udgave der ville blive brugt igen og igen! Hip hurra og pick me!

 21. Mig, mig, mig :-) Jeg er helt højgravid og kan ikke vente til jeg kan hoppe i almindeligt tøj igen. Har af gode grunde ikke købt meget i den seneste tid, så det ville være perfekt at opgradere garderoben med lidt leo print :-)

 22. Åhh hvor er det lækker, kan næten ikke forestille mig noget bedre end at gå efterårret i møde i dette smukke sæt :)

 23. Dét er sgu et flot sæt! Wauw. Jeg har det desværre ikke helt ligesom dig mht. efteråret men jeg er sikker på, at dette unikke sæt vil give et smil på mine læber, selv på de allermest grå dage :-)

 24. Åh er desværre for stor :( men hvor ville det være skønt at overraske min datter med det :) krydser finger

 25. Jeg håber at vinde det her overdrevet fede sæt! Så jeg kan give det til min mor, som det passer perfekt til, og som virkelig fortjener det.

 26. Helt perfekt til efteråret – må gerne komme ind på mit tøj-stativ :)

 27. Sikke et smukt sæt, det ville klart forbedre mit indtog i efteråret – for det er ikke ligefrem min yndlings årstid.

 28. Åha, jeg vil super gerne vinde sættet! Og det ville da passe perfekt med, at jeg har fødselsdag den 9. ;-)

 29. Virkelig et flot sæt!!! Håber at jeg er den heldige vinder!

  God dag hilsen fra Katrine.

 30. årgh my gosh – jeg dør bare et lille smule over det sæt her. i guder hvor er det fab – i wish <3 Jeg skal ha det sæt, så jeg kan vandre rundt i odense gågade og lærer alle lidt om stil :)

 31. Ååååh, det ville være en perfekt addition til min garderobe. XXXXXX’er fingrer for at jeg bliver den heldige vinder! ;-)

 32. Wauw wauw, hvor er det bare et sindssygt flot sæt, som jeg ville dø for at vinde! A must have!

 33. Ih hvor er det altså et pænt sæt! Og hvor ville det passe perfekt ind i min nye studiestil! :-)

 34. Hold nu fest, hvor er det lækkert! Det spiller jo vildt godt med farve, mønster og det hele. Jeg vil så gerne vinde! :D

 35. Ih, studierne er startet. Pengene er brugt på bøger og skoletaske. Drømmer om dette smukke sæt, bådetil hverdagskombinationer og som en helhed til flotte stilletter og coctails after hours :) krydsekrydsefinger

 36. Jeg er så pjattet med det sæt! Dyreprint – tjek, farven rød – tjek.. What’s not to like?! ;-D

 37. Det er virkelig sættet fra mine drømme. Det ville være det smukkeste at have på hen over efteråret!! :)

 38. Jeg krydser arme og ben! Inwear har længe været et af mine yndlingsmærker. Både fordi tøjet er i lækkert design og en ordentlig kvalitet, men også fordi det passer ret godt til min figur. Jeg har ofte problemer med at finde tøj, der sidder ordentligt, fordi jeg både har barm, lår og talje, men det meste tøj er lavet til kvinder, der går lidt mere lige op og ned. Men Inwear er altså ret gode på det punkt, efter min mening. (Og når jeg oven i købet plejer at passe en str. 38 i Inwear, så er det jo helt perfekt)

 39. WOW! HAr længe været på udkig efter det helt rigtige sæt… Og med leopard + rød+ inwear går det da op i en højere endhed! Det må jeg eje :)

 40. Dét her sæt kan bringe en hel ny dimension af “udvikling” i mit job med sig: print og kulør på hverdagen – også på kontoret :) Det vil pynte i mødelokalet såvel som til festen :)

 41. Ja, tak! Et perfekt sæt til efterårets mange arrangementer – smuk til fest med høje sko, og smækker til hverdag med strik og støvler. Jeg er fan!

 42. Ej et lækkert sæt!
  Det kunne jeg da godt tænkte mig, at hoppe i!
  Krydser alt!! :D

 43. Damn hvor er det fedt!!! Det ville være SÅ lækkert med sådan et sæt til at lyse lidt op i min triste efterårsgarderobe :-)
  Håbe håbe håbe ;-)

 44. Årh manner, jeg vil dødgerne gå efteråret (som jeg i øvrigt også er tosset med!) i møde i sådan et fikst outfit!

 45. ELSKER efteråret, og In Wear har toplækre klassisk tøj til den smukke efterårsperiode.
  er MED, SMIL Lene. :0))

 46. Hvor er det bare et smukt sæt! Det måtte hjertens gerne hænge i min garderobe:)
  – fed konkurrence Emily!

 47. Jeg er desværre ikke selv en str. 38, men jeg vil så hjertens gerne give min mor dette sæt tøj! Hun har gennemgået en stort, og kæmpe flot vægttab og kan nu passe netop en str. 38, og hun vil se drøngodt ud i sættet dér!

 48. Sikke dog et fantastisk sæt, det vil gøre efteråret meget nemmere at gå i møde :) Så ja tak, det vil jeg gerne vinde.

 49. Åhh et fantastisk sæt! Jeg er pjattet med rød og leopard så dette er jo den perfekte blanding! Jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at jeg for en gangs skyld er heldig og vinder :) hav en fantastisk dag

 50. Lækker konkurrence, lækkert tøj og lækker blog – what’s not to like? :-) Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at iføre mig dette sæt! :-)

 51. SUPER FEDT sæt ! Og jeg er lige blevet klippet, så det ville se SÅ godt ud til min korte nye frisure ;-)

 52. Lækkert sæt og lækker give away :-) X’er fingre for at jeg bliver den heldige ;-))))

 53. Det sæt må jeg bare eje. Det ville klæde mig super godt, er jeg helt overbevist om :-)

 54. Nui, det er flot, og man kan jo altid krydse fingre og håbe at man er den heldige vinder :)

 55. Hvor er det et skønt sæt<3 Lige så snart jeg kommer af med den skønne bold på min mave, så vil jeg leve i det. Det er vel ingen synd at se dejlig ud når man er på barsel;)
  Tak for en skøn blog:)

 56. Uhh – hvor er det fint! :) Det kunne jeg sørme godt tænke mig at vinde ;) Så kunne det også motivere til at få gang i vægttabet igen, så jeg kan komme i en størrelse 38 :D

 57. Sikke et lækkert sæt! Normalt er jeg ikke til rød, men det kunne være et rigtig godt sæt til forandring :)

 58. Det er så sejt, og det glæder mig at InWear fortsætter med at overraske positivt ved hver sæson. Jeg er normalt ikke til rød, men det her er anderledes, og det vil være en fornøjelse at møde efteråret í.

 59. Fedt fedt sæt! Kunne virkelig godt bruge noget nyt tøj, der så godt kan kombineresefter en studiestart hvor pengene er brugt på rusforløb, nye seje bøger o de sædvanlige udgifter :-)
  Mia

 60. Smukt sæt, det må jeg sige. Det må meget gerne komme hjem og bo i mit garderobeskab :-)

 61. Meget lækkert sæt! Har endnu ikke investeret i et par bukser med dyreprint, så dette sæt vil være mere end velkomment i min garderobe :)

 62. Tøj, der både er behageligt og sofistikeret, så kan man faktisk ikke ønske mere. Vil så gerne vinde!

 63. Jeg har været stor fan af Inwears kollektioner i mange år, men jeg er vildt glad for denne nye enkle og klassisk lækre stil, som følger med denne kollektion.

 64. Fedt sæt til efteråret, det kan dresses både op og ned. Lad det blive mit!

 65. Wauw! Krydser alle fingre og alt hvad der ellers kan krydses, for at jeg bliver den heldige vinder! (-:

 66. Sættet er lige mig. Ville min krop elske at smyge sig i. Det ville glæde den, efter at have været belejret af graviditet mv. det sidste lille års tid. Krydser fingre…

 67. Det er så lækkert det sæt, ville elsker at gå efteråret i mødet med det :)

 68. Ej hvor er det smukt! Det kunne absolut være helt fantastisk at iføre sig i det kommende efterår, som er startet lidt halvhårdt ud med al den regn! Jeg krydser absolut fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!
  God 2. efterårsdag til dig!

 69. Jeg kunne virkelig godt tænke mig dette smukke sæt <3 det ville passe perfekt til min ellers meget enstonede garderobe

 70. Åh ja seriøst. Har været inde i butikken og prøve det så mange gange at de begynder at synes jeg er lidt irriterende nu ;-)

 71. Så fint sæt. Har så meget dyreprint – men er slet ikke klar til at give slip på tendensen endnu :)

 72. Tænker jeg lige vil fortælle om min vilde dag istedet for at skrive, hvor meget jeg ønsker mig det sæt tøj ;-)
  Startede dagen med at cykle 6.5 km i modvind og regn, fordi jeg skulle til jobsamtale. Fik jobbet! :) Cykler hjemad og vælger at handle ind på vejen hjem. Cykler derfra igen og kort efter møder jeg en pige fra min hjemby på cykelstien, som jeg troede jeg havde mistet kontakten med, men hun inviterer mig så hjem til hende, hvor vi hyggesnakker og vi begge synes det er meget underligt. På vej hjem cykler jeg ned af en bakke og jeg kan se det bliver grønt, men ser så ikke, at det kun er grønt for højresvingende, så jeg når lige at komme halvvejs ud i krydset uden at blive ramt af en lastbil, stopper op midt i krydset, hvor der bliver dyttet meget heftigt ad mig og prøver så at undvige bilister. Endelig bliver det grønt og jeg cykler videre. I det næste kryds stopper jeg og skal til venstre og netop, som jeg holder stille, kommer en pige cyklende som jeg har været i Afrika med og vi får os en snak og finder ud af, at vi bor helt vildt tæt på hinanden. Vildt pudsigt! Synes det var en meget skør og ikke mindst god formiddag (:

 73. Du har så meget ret i, at efterårs fashion er en lækker ting. Jeg ville elske at udvide garderoben med dette fine sæt. Så kan jeg også prøve trenden med et sæt i samme design.

 74. Ej hvor kunne det være fedt! Så er det pludselig at man får en positiv vinkel på at kuren røg her i sommerferien, og vægten røg lidt op igen :D

 75. Elsker elsker elsker inwear!! Passer perfekt som arbejdstøj og som du skriver også til gå i byen tøj. Og vigtigst af alt: jeg er str 38 :)

 76. Vil heller end gerne eje denne. Din stil er fantastisk kvinde. Kærlighed, og lykke. Håber lille jeg vinder!

 77. Det er så pænt det sæt og kan bruges sammen og hver for sig. Ville elske at
  Iføre mig dette til studiestart :-)

 78. Det er så pænt et sæt, sammen og hver for sig :-)
  det vil jeg smadder gerne iføre mig til studiestart :-)

 79. Helt vildt flot sæt!!! Min veninde ejer det, og jeg tænkte straks hvor fedt det var – både sammen og hver del for sig.

 80. Orv det er flot, har lige set et lignende hos topshop som jeg forelskede mig i men som var aaaaalt for dyrt, så det ville være fedt at vinde det :)

 81. Hvor er det et fantastisk sær, utrolig sofistikeret med et twist. Helt sikkert noget der vil lyse op i efterårets gardarobe.

 82. Øj! Det ville være sådan et lækkert sæt at have på som bryllupsgæst. Det ville jeg have på, hvis jeg vandt.

 83. Det er simpelthen så fint det sæt. Det ville lige pifte efterårsgarderoben lidt op ;)

 84. Jeg trænger til sådant et feminint touch i min tøjsamling – og lidt kulør som kontrast til alt det sorte og grå. Tør kun drømme om at få noget så lækkert som dette INWEAR sæt i min garderobe – håber jeg er så heldig, at den drøm bliver til virkelighed :-) Sættet er så fiiiint!

 85. Årh hvor kunne det være fantastisk at vinde det sæt! Har savlet over det en million gange nu!

 86. Hvor er det bare et vildt lækkert efterårssæt! Jeg er vild med farven og printet.
  Krydser fingre for jeg er den heldige vinder!

 87. Krydser så meget fingre for at jeg vinder det smukke sæt – så skal jeg nemlig ha’ det på til efterårsbryllup, det kunne være helt perfekt!

 88. Meget smukt sæt! Jeg har ikke vovet mig ud i matchende sæt endnu, men det her kunne blive den perfekte start :-)

 89. Det er lige sådan et sæt, jeg drømmer om, når jeg sammen med min mand om ikke så længe skal fejre kobberbryllup med en hel masse mennesker til cocktails – celebration of love!

 90. Jeg vil rigtig gerne vinde sættet. Er dog selv en størrelse 40-42, så hvis jeg vinder bliver det min veninde, der får glæde af det. :)

 91. eeeej, det ville ikke være dumt at gå i. HELE tiden. Smukt, smukt, smukt

 92. Jeg er, ligesom dig, vild med efterår! Jeg vil med glæde gå efteråret i møde med dette sæt.

 93. Jubiii! Jeg er altid sådan en lastmover, men med den her konkurrence kan jeg blive fashion forward og lækker!

 94. Uh- det ville jeg gerne hoppe i! Især efter et vægttab, hvor jeg endelig kan passe en str 38..:)

 95. Åh, det sæt gad jeg virkelig godt vinde! Elsker rød og leopard, OG så er det endda lige min str :) Jeg ville bruge det hele efteråret og vinteren til diverse fester, peppet op med sorte stilletter :) Krydser fingre!

 96. Jeg fylder 16 år på næste torsdag nærmere præcist den 12. september, så dette sæt ville bestemt pynte på morgenbordet, som en overraskelse! Jeg er selv stor fan af sæt, og kommer bestemt til at gå med det hele efteråret! Og så må man siger, at Inwear endnu engang formår at lave lækkert tøj i god kvalitet og til en overkommelig pris! Sejt!

  Jeg krydser fingre, og håber på en tidlig fødselsdagsgave! :-)
  Rigtig god efterårsdag til alle!

 97. Jeg vil så gerne vinde det her sæt. Så ville jeg bruge det til fest med flotte, sorte stilletter :D yay!

 98. Guuuud, hvor sjovt! Jeg fortalte netop i går aftes min kæreste, at jeg MÅTTE eje et sæt i leopard-print! :D (sagde, at han ikke ville følges med mig så, men det er jeg ligeglad med :p)

 99. Halt die klappe – sikke et lækkert sæt! Jeg skal nok finde plads i garderoben til dig.. (-;

 100. Det sæt vil være helt perfekt! Jeg er en leo Girl og har på det seneste fået øjnene op for leo print i forskellige farver, så det kunne være for fedt at vinde :)

 101. Wou, hvor er det er smukt sæt. Jeg er vild med rød og svøbt i et vilddyr gør kun sættet mere spændende….. GRrrrrr

 102. Jeg ville gøre alt for at se ligeså cool ud i det sæt, som Simone F gør på det øverste billede (ønsketænkning?). SÅ SEJ! Heldigt for mig er jeg en str. 38 – uheldigt for mig, er jeg allerede en nål i en høstak blandt alle disse kommentarer, MEN måske tilsmiler lykken mig alligevel. :)

 103. Wauw! Sikke et sæt – fantastiske farver! :)
  Det vil jeg da utrolig gerne vinde! :D

 104. Fed konkurrence!
  Har ledt efter det perfekte sæt i så lang tid og da jeg så dette tænkte jeg “wauw hvor er det flot!” – det må siges at være kærlighed ved første blik :-)

 105. Ej, jeg har stået og sukket foran InWear i Aarhus, fordi det sæt var heeelt fantastisk, men desværre lidt over SU-budgettet – ville ENORMT gerne vinde det!! Kh Anne

 106. Uha, det sæt ville være perfekt til årsfesten på mit nye studie – også endda lige i min størrelse ;-)

 107. Ville dø for at eje det fine sæt, eller måske ikke ligefrem dø, men det er i hvertfald virkelig pænt!

 108. Wow så fint! Jeg har nærmest kun sort, gråt og hvidt tøj, og jeg er så træt af det.. Så sådan et flot farvestrålende sæt ville gøre mig glad!! :-)

 109. nøøøøøøj et lækkert sæt! Det kunne jeg da virkelig godt bruge ;) Krydser fingre, arme og tæer ;)

  //trine v

 110. Lad heldet være med mig, så jeg kan gå efteråret i møde og være Leo-lækker i InWears lækre kollektion!!:)

 111. Det er saftsusme mig et fedt sæt! Jeg kan lige forestille mig hvor lækker man kan føle sig i det – og det fedeste ved det er, at man kan style det til casual/hverdag og til fest, juhuuu kan man andet end at elske det :D

 112. Jeg krydser fingre for at blive en heldig vinder af dette lækre sæt, som kan sætte lidt kulør på tilværelsen her til vinter

 113. Øjjj hvor er det fedt, har ellers meget leo og har et eller andet leo på mindst to gange om ugen, meen har intet i denne farvekombination så det skal jeg da have!!! Krydser fingre

 114. Wauw hvor er det flot! Jeg har jo alt for mange lejligheder hvor det ville være perfekt :) og så er det lige min størrelse

 115. Årh det er så specielt og anderledes end hvad jeg normalt ville købe. Men det kunne være rigtig sjovt at prøve og at vinde det kunne være en rigtig god måde at springe ud i favrige bukser og lækkert ens sæt :)

 116. Amen altså… Det er jo det perfekte sæt! Jeg ville elske at gå efteråret i møde i det her og lyse lidt festligt op i blandt alle de mørke farver. Pick me, pick me ;)

 117. P.E.R.F.E.K.T.I.O.N. Hvor ville jeg bare rocke Aalborg i sådan et sæt !

  Lots of love <3

 118. Wow et fedt sæt, det vil jeg meget gerne vinde. Lige min størrelse, og den perfekte blanding af rå og casual til en lang dag på Uni.

 119. Jeg eeelsker også efterår og drøøøømmer om det sæt! Av min mave det er så pænt! <3

 120. Det sæt er da bare for skønt og jeg er jo lige en 38! Nu må jeg bare krydse mine fingre og håbe på at jeg er den heldige.

 121. Aj men altså det er et fint sæt. Håber virkelig at vinde – krydser fingrer og tæer.
  Kh Rikke

 122. Wow, et lækkert sæt! Elsker leo-trenden, som vi ser alle steder i øjeblikket. Og hvor er det fantastisk at InWear har skabt dette lækre sæt!
  Jeg krydser fingre! :-)

 123. Ihh det fine sæt gik jeg lige forbi i dag, i vores lokale Inwear butik. Det ville ikke være dårligt, at gå efteråret i møde i rød leopard;-)
  Tak for en rigtig fin blog, som både giver inspiration til lækre kageopskrifter (skal prøve din browine-cheesecake til min fødseldag på søndag) og til hvad man skal hive ud fra klædeskabet.

  Søde hilsner Nanna

 124. Kære Emily,

  Det er en skøn blog du har. Jeg glæder mig altid til at læse den. Jeg vil super gerne vinde det lækre sæt.

  Kh Maria

 125. Det vil glæde mig at blive ejer af dette flotte sæt.
  Herudover kunne det være heldigt at vinde, i det jeg har fødselsdag på lørdag :)

 126. I want!!!! Har kigget på det flere gange og det er lige mig! Lad det komme til Nordjylland.

 127. Wow hvor er det vildt, det ligner fuldstændig min mors yndlingssæt fra de glade 80’ere, blot i et mere moderne snit. Det ville jeg så gerne vinde, det er jo vildt flot :)

 128. Nøj et fedt sæt! Jeg er en sucker for sæt, og dette minder ikke om et jeg ejer i forvejen. Det måtte meget gerne flytte ind i min garderobe :-)

 129. Hvor er det sprødt og tjekket!
  VIl elske at vinde dette, som mit første “sæt” og så til og med i leo. :) Det vil jo være for sejt! Lidt lækker farve til efteråret! :-)

 130. Åååååh! Hvor lækkert. Dette er nok den bedste konkurrence længe. Elsker hele sæt, men de er bare så dyre og nu har jeg muligheden for at vinde et. Og så oven i købet i min størrelse, det er jo fantastisk. Nu er der ikke andet tilbage end bare at håbe! :) Held og lykke til alle. :)

  Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 131. Jeg knuselsker det sæt! Det har den helt rette feel og vibe over sig og gør i den grad op med forestillingen om, at AW = sort på sort. Jeg er fan, og er sikker på min bachelor forsvares meget bedre i dette sæt!

 132. wow <3 det skønne sæt må jeg vinde og eje det er for cool og lækker <3 vil elske at vise mig frem i det og en super drømme præmie at vinde <3 håber så meget denne gang at det bliver mig der vinder og vil blive i den syvende himmel <3 <3

 133. Wuhu! Efter en laaaang semesterstartsdag, er en InWear konkurrence lige i øjet :-) Fedt! Håber at jeg vinder!

 134. Efter du sidste gang linkede til inwear er det blevet til to kjoler herhjemme, så ville være skønt at vinde endnu mere ;)

 135. Ville være perfekt at vinde, når nu min 40-års fødselsdag falder på den heldige dag 7-9-13. Kh

 136. Wow ville super gerne vinde! Har længe været på jagt efter et “sæt”, som matcher hele vejen igennem, og det her er jo bare helt perfekt! Krydser fingre!

 137. Jeg er lige flyttet til København og startet i praktik, så jeg kunne virkelig godt bruge sådan et fint sæt tøj dertil! Jeg håber! ;-)

 138. Øj nøj nøj. Det er så pænt! Så lige dine bukseben med pæne matchede leofødder på Rikke Mays insta, og tænkte at de bukser gerne måtte bo i min garderobe og trøjen skal også være mere end velkommen!

 139. Er helt enig i at sættet er smukt og er bestemt også helt enig i, at efteråret er en FANTASTISK årstid – masser af smukke farver!

 140. Jeg er virkelig glad for cocktail bukser, især når de har flotte farver og mønstre :) Som du skriver er det nemlig virkelig casual, men samtidig sofistikeret! Disse er bestemt ikke en undtagelse…. Ligner ikke noget jeg har eller har set før, og så at have et helt sæt vil virkelig gennemført og ikke noget man går ud og køber selv når man er på SU!
  Krydser fingre for mig selv <(^^) (<–glad pingvin)

 141. orh. Hvor er det et skønt sæt. Det ønsker jeg mig til min fødselsdag. Som meget belejligt også er i denne weekend. I det ville det sidste år i 20érne i hvert fald blive smukkere.

 142. WOW! hvor er det bare super flot!
  Jeg har længe gerne ville eje et sæt og det der er i de fedeste efterårsfarver og lige min størrelse!!
  Det ville være yndlings outfit dette efterår :-)

 143. Sikke et smukt sæt!
  Jeg bruger ikke str. 38 – endnu – men efter et vægttab på efterhånden 55 kg., er jeg meget snart ved at være dér, hvor jeg ville kunne iføre mig sådan et sæt (i den størrelse!) og føle mig som en million!

  Tak for en dejlig blog – den gør altid min dag lidt bedre :)

 144. Midt i studiestart med oceaner af læsning, ville sådan et fint sæt glæde, så jeg krydser fingre :)

 145. Wauw, jeg elsker det sæt!
  Jeg prøver lykken og håber at kunne forvandle mig til en rød leopard inden længe :-)

 146. Det er et virkelig skønt sæt, og ville passe perfekt til min mormor’s 75 års fødselsdag i Oktober :)

 147. Uh prøvede blusen for et par dage siden – og så er det lige min størrelse. Jeg krydser fingre og håber, at heldet denne gang er med mig! :)

 148. Sikke et fantastisk sæt. Vil være det vildeste boost til mit fantastiske efterår. Lige min stil og et look så aldeles lækkert. :-) Str. kan simpelthen ikke være mere perfekt – Og ikke mindst må det da klæde en snart udklækket advokatsekretær i alderen 40+ :-)

 149. ÅH..har været vild med det sæt, siden jeg så det første gang. Med tre små børn, der skal have fornyet garderoben, står det dog ikke lige i kortene, at sættet vil blive mit. Krydser derfor alt, hvad jeg har..:-)

 150. Det kunne være skønt med et nyt sæt tøj – har lige brugt alle mine penge på praktiske ting, reparationer og regninger. Øv!

 151. Hvor er det et fedt sæt – det ville kunne rusķe godt op i de til tider kedelige nuancer, der plejer at bo i mit skab :-)

 152. Det er noget af det smukkeste, jeg har set! Det kommer helt klart på min liste over efterårets syv vidundere ;-)

 153. What’s not to like – rød leo, uhmm :-) Vil bo i sættet hele efteråret, hvis jeg er den heldige!

 154. Jeg var oppe i Magasin i weekenden og så InWears kollektion. Hold nu op nogle fine ting de har her til efteråret.! Jeg står hver morgen med alle min lækre smykker, tøj i en masse farve og print, samt sneakers. Følelsen er i dette sekund fantastisk og jeg føler mit tøj passer til min personlighed. Desværre ender jeg altid i det mere afdæmpede tøj, i pæne sko og kun mit elskede ur. Grunden er at mit arbejde som privatkunderådgiver begrænser mig. Men dette sæt!! Wow! Det er tilpas mig og tilpas afdæmpet til at jeg kan tage mig selv og min personlighed med på job. Måske ville jeg bruge bukserne og trøjen hver for sig (som på billedet) på arbejdet også gå all in når jeg har fri. Jeg er fan!

 155. Fantastisk konkurrence, kiggede netop på dette sæt i Companys forleden, da det vil være perfekt til et bryllup jeg skal til i september :)

 156. Ej, hvor lækkert! Og spøjst – jeg har gået på efterskole med modellen på billedet. Haha :-D

 157. Inwear har simpelthen lavet den flotteste kollektion denne sæson med leopard. Dette sæt er så trendy og passer både flot sammen og hver for sig.
  Vil ønske man kunne blive den heldige vinder :)

 158. Så fint et sæt! Min kæreste hader dyreprint, men jeg er helt forelsket i det og ville nyde at spankulere rundt i det foran ham , hehe ;-)

 159. Ej nej nej…. Jeg døde lige lidt indeni. Det er dog det mest fantastiske sæt jeg længe har set! Kan lige se det for mig med en lækker uldhat og laksko til. Uden tvivl det ville se knaldgodt ud!

 160. Næh hvor er det et lækkert sæt – og med SÅ mange muligheder for at både at ha’ et råt udtryk og et meget fint look. Elsker det! Krydser hvad krydses kan! Btw. er det muligt at se nogle billeder af dig i ovenviste outfit? :)

 161. Wauw, hvor er det sæt lækkert! Det ville seriøst være perfekt til bedste venindes bryllup om 3 uger. Krydser fingre! :)

 162. Kunne være top cool, hvis jeg lige kom i det på lørdag til min venindes 18 års!!!
  Og så ville det også være første gang jeg vandt noget, så held og lykke til mig selv

 163. Wauw – Det er det fineste leosæt jeg længe har set! Mmmh – krydser fingre for at det bliver mig!

 164. Jeg elsker virkelig dyreprint og dette sæt fra Inwear ville fuldede min kollektion af dyreprint! Og så lige i min størrelse. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder!
  Og forresten tak for en helt fantastisk blog :)
  – Sara Lindenskov

 165. Nææææ, hvor er det pænt. DET gad jeg godt springe ud i efteråret iført – så blir’ det ikke helt så kedeligt:)

 166. Hvor er det bare et fabolous outfit! Jeg er ikke sikker på, at jeg har modet til at bære det som sæt, men det er helt sikkert mindst lige så fabolous hver for sig :)

 167. Så sjovt at du lige udlodder dette sæt. Jeg og en veninde mødte dig på Kronprinsessegade og komplimenterede dig med lige netop bukserne i dette sæt:-) Ville være fedt at vinde:-)

 168. ØØØJJJJJJ!!!
  Det er flot!!!
  Og man kan aldrig få nok leopard mønstret tøj!!!
  Jeg krydser fingre for det bliver mig :-)

 169. Det er virkeligt et lækkert sæt – jeg er i forvejen vild med dyreprint, så det kan jo ikke blive meget bedre :)

 170. Er vild med det sæt – elsker rød. Vil super gerne vinde sættet, så jeg kan blive total “LadyInRedWild” :-)

 171. Jeg vil næsten dø for at vinde det outfit! Det vil ihvertfald være PERFECT til de kommende efterårsarrangementer, julefrokoster U NAME it…

  Krydser alt, hvad der kan krydses :)

 172. Hvem ville ikke gerne vinde dette fantastiske sæt, den fineste farve at gå efteråret i møde med (:

 173. Hold op hvor er det et flot sæt! :) jeg krydser alle bøjelige lemmer og håber på det bedste.

 174. Åhhh jeg ELSKER dette sæt og det vil se SÅÅÅ fantastisk smukt ud til min CL-pumps <3 og str. er lige mig.
  I´m in LOVE

 175. That could definitely add a nice splash of fashion and color to my otherwise outdated wardrobe! Hope to win!

 176. Hvor er det et flot sæt. Jeg vil som så mange andre her sindssygt gerne vinde det. Jeg synes virkelig, virkelig, at det er smukt. Ved ikke, hvad jeg skal skrive. Jeg ville elske at vinde det.
  Jeg savner lidt dit navn på Bloggers Delight-fanen, Emily! Men det her, det er virkelig en lækker blog, du har fået skruet sammen. Jeg er en gammel fan, helt tilbage fra dine ‘dagens selfies’ med blitz og grynet kvalitet. Du er sgu den blogger, jeg bedst kan lide. Tak for det hele!
  Knus fra Marie

 177. Lige min størrelse og lige mit print! Jeg elsker leopard og det her sæt vil passe perfekt ind i min efterårsgarderobe:)

 178. Det sæt kunne virkelig opgradere min efterårsgarderobe, som ellers er so last season.. ;-)

 179. Jeg har været nede i Companys (i Århus) og savle over det sæt flere gange. Det er SÅ fint! Me like!! :)

 180. Nøøøøjjjjj jeg vil gerne vinde! Jeg har aldrig syntes, at rød var “min” farve, men det er jeg sikker på, at det sæt kan lave om på! :-)

 181. Indtil for 3 måneder siden havde jeg svoret, at jeg aldrig ville komme til at eje noget i leopard, men hen over sommeren er jeg kommet til at købe 3 stykker leoprintet tøj. Der er plads til mere i skabet. It’s an addiction!

 182. SÅ fint. Er helt forelsket i farverne! Det ville bestemt ikke gøre mig noget, hvis sættet hang i mit skab. Wow!

 183. Efter nylig flytning står jeg midt i rod og kaos,
  Ville ønske at jeg kunne tage en tur til Laos,
  Nyt tøj til job og fest jeg godt kan bruge,
  For min fødselsdag det er i næste uge,
  Det fineste sæt fra InWear jeg så,
  Tror at jeg vil ligne en million med det på,
  Håber at solen på mig skinner,
  Og at jeg sættet fra InWear vinder… :-)

 184. ÅH, sikke et flot sæt – og hvilken laber farve! Ville elske at iklæde mig sættet dette efterår.

 185. Er helt forelsket i de bukser, men kunne sikkert også finde ud af at bruge blusen ;-)

 186. Gud, så fint! Det ville jeg meget gerne byde indenfor i garderoben

 187. Gud, så fint! Det sæt vil jeg gerne byde indenfor i min garderobe.

 188. kiggede på det sæt igår, bare i den originale leo farve, men hold nu op hvor er det sprødt i rødt:-) Det vil jeg da rigtig gerne vinde:-)

 189. Jeg har lige solgt, hvad føles som ALT mit tøj på loppemarked og kunne virkeligt godt se dette sæt flytte ind hos mig i stedet!

 190. Åh, åh leopard, rød og str. 38 og så på min yndlingblog! Mere perfekt kan det ikke blive, det MÅ vist være til mig ;)

 191. Ahhhh – Inwear er mig aller-bedsteste-ynglings-mærke!!! Ihh det er fint, go elsker at man kan tone det hele lidt ned ved bare at have tingene på hver for sig.

  Jeg krydser mine (str. 38) pølse-fingre! :)

 192. Det er simpelthen noget af det smukkeste, jeg længe har set! Jeg er helt vil med printet, farven, og snittene.

  – Mathilde G

 193. Hold da op ! Lækker konkurrence, lækkert tøj og super flot blog. Jeg har været stor fan af Inwears kollektioner i mange år. Det vil være en fornøjelse at møde efteråret i leopard design.
  Jeg er smuk, har et smukt sort hår – rødt leoport tøj passer mig perfekt. Og fremhæver både mig og ikke mindst tøjet.

 194. Det er virkelig et flot sæt, men ogsæ lidt dyrt for min pengepung! Jeg håber og krydser og kommenterer og krydser lidt mere :)

 195. Jeg synes Inwear virkelig rammer plet med både farvegnist og dyreprint – det er på min ønskelisten nu.
  PS. Tak for gårsdagens inspiration – jeg bliver en skjorte rigere snart, der satte du også lige sving i tøj-amorinerne – ser altid frem til dine indlæg

  1. Det er simpelthen så lækkert det sæt og ville være perfekt til studiestart, nu hvor alle pengene er brugt på bøger:)

 196. Det er simpelthen så lækkert det sæt og ville passe perfekt til studiestart, nu hvor pengene er brugt på bøger:)

 197. Man skal aldrig gå ned på leoprint! :) Så lækkert sæt, forstår ikke hvordan jeg ikke allerede nu har rødt leo i skabet, fin kombi.

 198. Super super fint sæt. Kan rigtig nemt styles med andet tøj i mit skab :-) prøver lykken

 199. Nøj nøj nøj det gad jeg godt vinde, det vil da hive humøret helt til tops på de kolde vintermorgener :o)
  Jeg er sikker på at selv min søn vil kommentere det og synes det er sejt, og det varmer jo et moderhjerte med et kompliment indimellem :o)

 200. Kærlighed ved første blik! Er vild med leopard og elsker sæt – og et rødt et af slagsen ville helt sikkert pynte i min garderobe og til enhver tænkelig lejlighed. Så krydser ben, arme, fingre… :)

 201. Ville elske at give dette sæt til en jeg har kær. Str 38 passer nemlig hende og desværre ikke mig selv. Smukt efterårssæt!

 202. Wowwwww- sikke et smuk sæt. Ej, det ville jeg gerne eje, så kunne jeg gå efteråret i møde velklædt og – samtidig lidt vovet .. Mmmm. Jeg krydser alt hvad jeg har :)

 203. Pt består min garderobe af hvid, sort og grå i laaange baner…
  Mon garderoben fra mandag middag er omdannet til hvid, sort, RØD LEO og grå? :)

 204. Mega cool sæt! Skal til en masse bryllupper og runde fødselsdage de næste par måneder, hvor dette sæt bare ville være toppen! Håber jeg bliver den heldige vinder;)

 205. Nøøøjj! Skal starte nyt arbejde d.16 og ville mægtig gerne iføre mig dette sæt den første dag (eller en af de efterfølgende:))! Aå er stilen ligesom sat! Haha!

 206. Ihh, hvor er det et fedt sæt. Har en stor kærlighed for leo! Håber på at være heldig ;-)

 207. Hold nu kæft, hvor er det flot! Det må MEGET gerne lande i min turban – postkasse – kurv, whatever. Jeg vil i hvert fald meget gerne vinde det!!!

 208. Det er jo helt perfekt! Jeg håber saftsusme, at jeg bliver den yderst heldige vinder!

 209. Så lige en pige der havde sættet på igår, og der tænkte jeg: ‘WAUW’. Er lige startet på nyt job og der ville det bare passe perfekt ind – med mig i, selvfølgelig :)

 210. Det sæt ville jeg rocke for vildt til min søsters bryllup næste weekend !! Krydser fingre for jeg bliver et heldigt asen og vinder :)…

 211. Wauw, det er godt nok nogle pæne bukser (og trøje). Jeg må til at have købt mig sådan et flot sæt. :-)

 212. Wauw, det er jo det lækreste efterårssæt! Det ville jeg bestemt ikke have noget imod at spendere min yndlingsårstid i! :-)

 213. Uhh hvor er det bare SUPER fint!
  Det måtte meget gerne finde vej hjem til mig! Krydser fingre! :-)

 214. Jeg har lige tabt mig og alt mit tøj er for stort – derfor ville dette fine sæt falde på et meget tørt sted.

 215. Vidunderlig konkurrence.
  Lækkert sæt. Vil pimpe ethvert regnfyldt og blæsende efterår!

 216. Jeg er befinder mig for tiden i den urbaniseret og busy going metropol i landet i midten, eller i vores perspektiv landet i oest- Shanghai. Her kunne jeg se mig selv gaa paa laekre clubs, smarte cocktail bars og samtidig bruge dette smukke og super flotte Inwear saet paa arbejde og til business meetings ! Jeg kan hoere saettet kalde og krydser arme, ben og spisepinde for at jeg maette vaere den heldige winner til dette saet der vil vaere et sandt match in heaven !

 217. Farvekombinationen sort og rød – åh gud det er flot. Og så lige i et lækkert leopardmønster, GUD hvor er det lækkert!