10 farverige og mønstrede frakker

frakkertekst

Sidste år lovede jeg mig selv, at jeg ville bruge flere penge på frakker og jakker denne vinter og færre, på alt det der skal indenunder. For lad os se det i øjnene: Vi spenderer en virkelig stor del af året i vores overtøj herhjemme og man kan være nok så interessant klædt på indenunder, men det de fleste ser af os, er vores frakke. Derfor vil jeg i år købe én frakke i en modig farve og én i print, som supplement til de sikre sorte og grå, som jeg har fra tidligere.

 1. By Malene Birger oversize pink uldfrakke, 4.599 kr.
 2. InWear uldfrakke med leopardprint, 1.899 kr.
 3. Tom Tailor frakke med stor krave, 1.195 kr.
 4. Second Female frakke med store tern, 1.495 kr.
 5. Y.A.S orange loose fit frakke, 1.299,95 kr.
 6. Rützou frakke med asymmetrisk lynlås, 2.799 kr.
 7. Just Female kort, sennepsgul uldfrakke, 2.000 kr.
 8. Won Hundred ternet frakke med teddy-krave, 3.000 kr.
 9. Ganni frakke i uldmix med store tern, 2.799 kr.
 10. Maison Scotch frakke med for i orientalsk print, 1.777 kr.

Frakke nummer 10 ser helt fantastisk ud på og med dette tørklæde til, er det virkelig en jeg overvejer at gå efteråret i møde i, uden at gå i ét med gråvejret, men snarere med efterårsbladene.

Denne smukke blå frakke fra Muuse skulle også have været med, men den glemte jeg desværre, da jeg lavede collagen.

ENGLISH RECAP: As we spend so much time in our coats during fall and winter here in cold Denmark I’ve decided to put my money on bold outerwear and buy one coat in a popping color and one in a cool print this year as a supplement to the more safe black or grey one.

(Visited 1.577 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Kan jeg godt forstå:) fik endelig købt en lækker frakke sidste år og var bare lykkelig! Man bliver bare så glad får at se anstændig ud uden at skulle fryse sig halv ihjel ;)
  Hilsen fattig-bloggeren

 2. Lækkert med nogle frakker fyldt med farver. Og hvor har du da evigt ret i, at vi bruger meget tid med vores frakker/jakker på, så hvorfor skulle de ikke være ligeså fantastiske som vores tøj indenunder? :)

 3. Sikke en lækker samling :)
  Hvis ikke jeg allerede havde købt to (hvilket ikke lige var planen), ville jeg gå efter den lyserøde fra By Malene Birger og den ternede fra Ganni. Så længe jeg er på SU, er jeg dog nødt til at gå efter lidt mere tidsløse udgaver.

  1. Ja, jeg tænker også By Malene Birger og en ternet sag. Enten Ganni eller Won Hundred. Og ja, kan godt huske SU-livets ‘fortræffeligheder’. Glæd dig til voksenjob og -økonomi ;)

 4. Det er sjovt, den selvsamme tanke har jeg haft om dette års frakker. Jeg har den sikre sorte frakke, med fin talje og flot stor krave, og så har jeg en rigtig vinterfrakke fra Nobis i stil med de nok så brugte Canada Goose, bare fordi at en fin frakke ikke altid er varm nok. Men altså, jeg faldt selvfølgelig for den fine fra MB i lyserød og klikkede den fluks hjem da den kom på hjemmesiden – desværre går man nu og glæder sig til de koldere tider, fordi man bare vil sporte sit nyeste lyserøde indkøb ;o) Og som du siger er det lidt fedt med en modig farve, det lysner op i de mørke tider – så go nuts og gerne lidt mere end muuse’n, hvor fin den så end er.

  1. Ej, hvor sejt at du har købt den! Jeg gør det skisme også tror jeg! Og ja, så må det gerne blive koldere hihi ;)