Et år siden: Farver, falafler og banankage

burn3burn1

For et år siden havde jeg masser af farve på, på en tur på Fælleden…

pennydyr

… sammen med denne her langbenede superhund med humørører…

gule1

… og karrygult på en tur på stenbroen

smoothiiie2

… lavede power shake med bær og banan

grey1

… skrev lidt om en grå kjole og bryster

scal1

… og var vild med ‘scallops’

rosti2

… stegte en dejlig rösti (opskrift her)…

oranges8

… gik i koral og orange

falafel

… og lavede falafler (opskrift her)…

galop3

… var til Grand Prix på Klampenborg galopbane…

stripes1

… og gik solnedgangstur med Pletten…

oland1

… bagte et groft brød af Ølandshvede (opskrift her)…

hydra

 … var (også) meget glad for hortensiaer….

bordeaux3

… og gik virkelig, virkelig meget i farver

beach1-1

… og på lidt mere solnedgangstur

beach7

… med en ret pæn solnedgang…

pies7

… bagte små, lækre madpakketærter (opskrift her)…

banana2

… og en virkelig (!) god banankage med hvid chokolade, blå birkes og citron (opskrift her)…

mescla1

… kunne tilsyneladende slet ikke få nok af bordeaux og neon

vegelas3

… eller vegetarlasagne (opskrif her)…

pandekage4

… eller de lækreste, tynde pandekager (opskrift her)…

play3

… og så fik jeg manen klippet og glattet.

August for et år siden. Blev meget, meget sulten og fik lyst til at hoppe i en masse farver af at lave dette indlæg. Det med farverne er tilsyneladende ikke noget problem. I går holdt vi et pressearrangement på arbejde og skulle i den anledning alle have sort på. Det viste sig til gengæld at være lidt af en udfordring for mig. Ikke af modvilje selvfølgelig, men slet og ret fordi jeg simpelthen ikke ejer en pæn sort skjorte eller top. Nok vidste jeg godt at jeg er glad for farver, men det kom alligevel lidt bag på mig ;)

ENGLISH RECAP: August a year ago. Lots of outfits with lots of color and so many delicious recipes. 

(Visited 585 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej! :) Så fine billeder! Jeg blev også helt sulten af alle de madbilleder!

  Et lidt andet emne: Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om din uddannelse. Er det noget med, at du har læst litteratur? Og i hvilken retning? Jeg skal snart afsted på studiepraktik og veksler lidt mellem idehistorie, litteraturvidenskab og litteraturhistorie. Dog er jeg mest hooked på det med litteraturen.
  Jeg ved ikke om du har så meget kendskab til forskellen på de to uddannelser, men hvis du enten vil svare her eller lave et oplæg om din uddannelse og hvordan du bruger den i dag i dit arbejde, ville det være en kæmpe hjælp! Tak :)

  1. Generelt kunne det være spændende at høre om dit arbejde og din uddannelse – hvordan det hænger sammen (eller ikke gør ;) ) Hvordan din blog evt. har ført nogle spændende karrieremuligheder med sig etc. etc. :)

 2. Jeg eeeeeeeeeelsker dine tilbageblikindlæg :) (og synes i øvrigt også at de er sjove at lave selv) Og så har du nogle dejlige sensommeroutfits. Og det første billede af dig – *pift, pift*!

 3. Jeg sidder og bliver lidt nostalgisk af at læse dette indlæg, jeg opdagede desværre først din blog for et år siden. Jeg havde truffet en svær beslutning om at sige mit job op, og derfor havde jeg pludselig masser af tid til blandt andet at læse blogs. Da jeg faldt over din blog var det kærlighed ved første klik, og ovenstående indlæg var nogle af de første jeg læste :) Jeg har sidenhen slugt alt på bloggen :)
  Jeg havde netop sagt mit job op, da jeg var virkelig ked af at gå på arbejde – og jeg følte mig så usikker over hvad fremtiden dog ville bringe – Nu, et år senere er jeg netop startet på Universitetet og føler mig allerede “hjemme”. At se billederne igen bringer en masse følelser tilbage, og jeg ville ønske jeg kunne have fortalt mig selv for et år siden at det var den rigtig beslutning, og at alt nok skulle gå :) Tak for en fantastisk blog :)

  1. Kære Nadja,

   Sikke en dejlig historie og med en dejlig, lykkelig ‘slutning’ :)
   Selv tak og tak til dig for at du læser med!

   Kh.
   Emily

 4. WOW, det første billede af dig er fantastisk! Drømmende, skarpt og alligevel lidt mystisk. Virkelig stemningsfyldt og smukt. Så fine små tilbageblik ;)