Gul til galop

strik Inwear (gammel)// nederdel Carven (lignende her)// solbriller Prada// taske Mulberry// sko L. K. Bennett

Gul og pudderfarvet er min seneste farvekombinationsbesættelse og nederdelen er den jeg skrev om her. Jeg knuselsker den allerede og spår os en rar fremtid sammen. Den er lidt en erstatning for en lignende orange nederdel (her og her), som jeg solgte i vinter. Synes ellers det er sjældent jeg begår fejl, når jeg sælger ud af garderoben, men af og til sker der en svipser.

Billederne er fra i søndags hvor jeg var til galopløb på Klampenborg Galopbane i anledning af Damernes Dag, der i år var ekstra lyserød idet Støt Brysterne skød deres årlige kampagne i gang dér med forskellige happenings, auktioner og en charity lounge. Jeg vandt lidt penge på hestevæddeløbene og dem satsede jeg selvfølgelig igen med det samme, på raske bryster lige her.

Ps. Krøllerne ovenfor er lavet som vist i denne guide.

ENGLISH RECAP: Powder/blush and yellow is my latest color obsession that seems just perfect for the very last days of summer.

(Visited 568 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Jeg har sådan glædet mig til at se den nederdel- især fordi gul og Carven blev nævnt i samme sætning, og den skuffer bestemt ikke :)

  2. Er det sikkert at købe sine solbriller på: http://www.sunglassesshop.dk?
    Jeg har kig på nogle fra Céline og et par du har fra prada, men er usikker på om det er sikkert og man får etui med når brillerne er en del billigere end i butikkerne?