Blå tern og nålestriber

skjorte Zara// nederdel Zara// taske Decadent// sko Dune (gamle, lignende her)// solbriller Karen Walker

Jeg er blevet ramt af en helt klassisk og næsten tumpet, forudsigelig efterårsforkølelse af værste skuffe, efter at have insisteret på at lufte bare ben i weekenden, på trods af manglende sommer. Så i dag arbejder jeg hjemmefra med masser af puder i ryggen, et varmt tæppe om skuldrene og te og selvmelidenhed i lange baner.

Billederne ovenfor er fra, mens det stadig var rigtig sommer og jeg mindes næsten at det blå sæt var for varmt. Varmt, koldt, forkølelse eller ej, så er jeg vild med de blå nuancer og kombinationen af nålestriber og tern og skal bestemt have det på igen. Med tykke strømpebukser, støvler og jakke forstås.

ENGLISH RECAP: Shades of blue, pin stripes, checked shirt and a dash of leopard never seizes to amaze me.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 690 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. You and me both, jeg insisterede også på bare ben hele weekenden ;) Det er så svært at sige farvel til.
  Elsker de blå tern, dem vil vi gerne se mere til.

 2. Blåt er flot! Tror nu det bliver for varmt med støvler og strømper i weekenden, vi kan måske liige ha bare ben lidt endnu;))

 3. De blå farvetoner er så fine til dig – du ser så elegant og ladylike ud :)

  Jeg har desuden også scoret mig den (nærmest obligatoriske) efterårsforkølelse efter at været blevet fanget i regnvejret i går. Æv, æv og æv. Men i det mindste opfordrer vejret da også til hjemmehygge.

 4. Åh altså. Føler med dig. Nok mest fordi jeg er i samme situation :( Har dog ikke mulighed for at arbejde hjemmefra i min ‘branche’ så jeg måtte tage en sygedag i håb om at det ikke udvikler sig til værre. God bedring herfra :)

 5. Er helt vild med din opsætning af håret :-) og derudover også et rigtig fint sæt!

  God bedring med forkølelsen.

  // Isabella

 6. Jeg ved godt, at det her er et gammelt indlæg, men har du nogen ide om, hvilken model tasken er ?, jeg kan ikke rigtig finde den på Decadents hjemmeside